לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-01-2014, 13:22
  משתמש זכר מרקויס מרקויס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.08
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "בדרום אפריקה חוקי האפורהייד עברו את כל האישורים...."

צ'מעו סיפור..

אמריקאי אחד עומד בתור בחנות המכולת המקומית (וושינגטון נדמה לי ) האישה לפניו בתור מדברת ומדברת בטלפון הנייד בשפה זרה..
אותו אמריקאי מחכה בסבלנות שהיא תסיים לדבר ואז אומר לה "גברתי, אנחנו פה באמריקה, דברי אנגלית..
האישה עונה לו "סליחה אדוני?"
הוא עונה לה, " כן גברת אנחנו באמריקה ואת צריכה לדבר פה אנגלית ולא מקסיקנית, אם לא טוב לך פה, חיזרי למקסיקו.."
האישה עונה לו: " אדוני, דברתי בשפת הנבאחו, אם אתה רוצה לדבר אנגלית, חזור לאנגליה.."

הומו ספיאנס, אתה כובש אכזר, רצחת מיליוני אינדיאנים ועכשיו אתה חי על אדמותיהם, עוף משם מיד!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-01-2014, 14:55
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אתה רציני או קריקטורה של שמאלני?
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "גבולות 67"

הארץ כולה, מהירדן לים, היא ארץ ישראל/פלסטין. כך לדעת היהודים וכך לדעת הערבים.
גבולות 67 הם שרירותיים לחלוטין. אלו הם השטחים שירדן ומצרים הצליחו להשתלט עליהם לאחר שהאו״ם הצביע עבור תוכנית החלוקה (החלטה שבעצמה אינה מחייבת) ותו לא.
מי שטוען שמעבר לקו הירוק פתאום מדובר בארץ אחרת הוא או מתחסד או טיפש/בור. גם מי שבעד פשרה טריטוריאלית צריך לעשות זאת מתוך הכרה שהוא מוותר על משהו ששייך לו ולא על משהו שאינו שלו, אחרת הוא למעשה מצהיר שנכון יהיה שיוותר על הכל.
כרגע, המשמעות החוקית היחידה של הקו הירוק היא זו שישראל בחרה לתת. כלומר, ישראל בחרה לא לספח את השטח (חוקית והסטורית בהחלט הייתה לה הצדקה) ולא לתת לתושביו הערבים זכויות שוות לאלו של היהודים להם היא איפשרה להתיישב בו. זאת הבעיה האתית היחידה בסיפור.
ואגב. אני לא מכיר ולו ערבי אחד שיטען (לפחות כלפי קהל ערבי....) ש״פלסטין״ זה רק בגבולות 67.
ישן 22-01-2014, 12:23
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
קטעים תענוג לדמיין אותך מתפתל וזועם מול המחשב....
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "למה זה רלוונטי איפו אני גר? אני חושב שאתה עדיין בהכחשה"

זה באמת לא משנה היכן אתה גר.. הרי אתה לא קשור כלל למדינת ישראל או לעם ישראל.

מחובת העם היהודי לטהר את הנגעים ולהשליט שלטון יהודי מהנהר ועד הים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר