12-05-2009, 16:36
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
בכיף:
כמו שכבר אמרת, אני משתמש בorb כדי להעביר את המדיה, זה החלק הכי פשוט, השימוש בתוכנה הוא פשוט להפליא.
עכשיו הדברים הפחות פשוטים:
יש לי בבית מחשב דל משרדי, יש לו בעית תמיכה קשה עם חומרה (לא יכול להתקין עליו לינוקס בגלל בעיות בכרטיס מסך, קשה מאוד להתקין כרטיס מסך חדש, כרטיס טלויזיה לא עובד) לכן נאלצתי למצוא פתרון חיצוני להעברת הטלוויזיה למחשב, הפתרון הזול ביותר היה easy cap לקחתי בחשבון שאיכות הכרטיס לא כל כך עקרונית כי בכל מקרה ירידת האיכות המשמעותית תהיה בכל מקרה בגלל ההעברת הנתונים ברשת.
הבעיה הכי גדולה היא העברת הערוצים, יש משהו שנקרא ir blaster שנועד לחבר עינית לממיר ששולחת לו את פקודות השלט דרך המחשב - לslingbox יש את זה, חיפשתי משהו כזה שמתחבר בusb אך ההוצאה גבוה מידיי, מסתבר שרוב הir blaster מתחברים ישירות לכרטיסי טלוויזיה בכניסה דומה לכניסת אוזניות - מה שלא עזר לי כי רציתי את הeasy cap ואין לו חיבור כזה.
פתאום ניזכרתי שיש לי מחשב pocket שאני לא משתמש בו, התקנתי בוNoviiMedia nr deluxe שהופך את הפוקט לשלט, וmy mobiler שמאפשר שליטה על הפוקט מהמחשב.
הנה הדגמה של איך זה נראה (אני נמצא עכשיו בדירה, הממיר בבית של ההורים שלי):

האיכות לפעמים יותר טובה, זה תלוי ביכולת חיבור, מה גם שבדרך כלל אני עם חלון קטן יותר (אני בכל מקרה עובד על המחשב, אז אני שם את החלון בפינה) והאיכות מעולה.

הגלריה שלי בפליקר
|