לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-05-2009, 14:27
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
סלח לי מאוד !....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "לסרי לנקה מותר - לישראל אסור."

אבל אם ישראל היתה משכילה לנהוג בזמן "עופרת יצוקה" על פי הכללים שנהגה סרי לנקה לאיש לא היו טענות כלפיה !
אני מתכוון כמובן לכך שגם בעת לחימה יש לאפשר מעבר של תרופות ומזון לאוכלוסיה לכך שיש לעשות הכל כדי להמנע מלפגוע באזרחים לכך שיש להתחשב בעובדה שהאוייב שמולך משתדל גם הוא שלא לפגוע במטרות אזרחיות בכך שהאויב שמולך מקפיד על שלא לעשות שימוש באזרחים לצרכי מיגון אישי או חלילה תעמולה והאמן לי שיש עוד כמה וכמה דוגמאות ...

אין לנו להלין אלא על עצמינו !

ואין לי מילים להמחיש את מידת הגועל והבחילה שאני חש כלפי המוסד הזה שנקרא בציניות "האומות המאוחדות", אני יכל להבין מול מי הן באמת מאוחדות כל האומות האלה....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-05-2009, 15:37
  סתמבא D סתמבא D אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.05
האו"ם צבוע אין ספק בכך...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "לסרי לנקה מותר - לישראל אסור."

ועדיין יש סיבה לכך שמה שקורה בסרי לנקה לא מזיז להם.

מה שמתרחש בסרי לנקה או מה שהתרחש בדראפור ובאיזורים אחרים באפריקה ובעולם לא מזיז לאו"ם, פשוט כי...אין למדינות שחברות באו"ם שום אינטרס כלכלי, צבאי או פוליטי, ולכן מבחינתם שיהרגו אלה את אלה, ממילא מבחינתם זה רק "צימצום אוכלוסין" .

לעומת זאת במזרח התיכון יש להם את שיקול הנפט כמובן, יש גם שיקול של מכירת נשק, מדינות ערב צורכות וקונות נשק, למעשה הם מישכנו את הכלכלות של המדינות שלהם לשם חימוש לקראת המלחמה הבאה נגדנו כמו תמיד...

וכמו שכולנו יודעים, אירופה התאסלמה, וכל מה שמתרחש כאן אצלנו גורם למהומות אצלם, אז הם מקטינים ראש ומתכופפים בפני התוקפן ומנסים להכריח אותנו לאמץ את הדפוס התבוסתני שלהם כלפי אויבינו כאן.

אני אומר לכם, אם העימות של החמאסניקים וישראל היה מתרחש במקום אחר על הגלובוס, וחמאס הייתה ישות טרור כלשהי אך לא מוסלמית, העולם לא היה שם פס ולא מתערב, אבל פה כל האינטרסים של הצבועים האלה צפים למעלה.
ישן 30-05-2009, 11:58
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.09.06

העולם כולו נגדנו - אין בו טוב, הכל רק רע?

אתה יודע מה מדהים אותי?
העובדה שאתה, לאור החיים שלך פה, יודע להיות ביקורתי כלפי העיתונים, לא מקבל את הכותרות כאמת צרופה, ומחכה לעובדות שיוכיחו ש"טבח" בג'נין הוא קרבות רחוב נגד ארגון טרור וש"רצח ילדים" הוא סרט מבויים היטב שלא מוכיח שום דבר - אבל כשאותם עיתונים מפרסמים את אותן כותרות סנסציוניות על מישהו אחר במצב מאוד דומה - אתה מניח שכל מילה שלהם אמת.

אבל זה בסדר, אתה בחברה טובה.
במזרח הרחוק שואלים בדיוק את השאלה ההפוכה - למה לישראל כולם נותנים יד חופשית בעזה, ורק על סרי לנקה מאיימים בסנקציות.

יותר מזה, בכנס ה 62 של ארגון הבריאות העולמי (WHO) הועלתה הצעה לסדר היום, ע"י ישראל, לשלוח לסרי לנקה משלחת פקחים של ארגון הבריאות והאו"מ שתבחן את הפרט זכויות האדם של הטאמילים בידי ממשלת סרי לנקה.
ואח"כ אנחנו מתפלאים למה כולם רוצים לשלוח לפה פקחים של האו"מ לבדוק מה אנחנו עושים בעזה וג'נין. התשובה כמובן היא שאנחנו עושים לחברינו בדיוק את מה ששנוא עלינו.

אבל ישנן דוגמאות בוטות יותר לכך שלמען האמת היחס כלפינו לא שונה בצורה מהותית מיתר המדינות במצבנו, שהן לא מעצמות (לפחות בדרך/לשעבר).

קח לדוגמא את הדוגמא של ה LRA , או בשמו הנפוץ צבא לורדס.

בשלוש שורות - מדובר בטרוריסטים סאדיסטים משיחיים מהסוג הגרוע ביותר. קונגו-קינשאסה ואוגנדה הובילו מבצע צבאי נגדם. שליח האו"מ לאזור האשים את צבאות קונגו-קינשאסה ואוגנדה ברצח אלפי האזרחים שנטבחו במהלך המבצע - למרות שרובם המוחלט נרצח ע"י צבא לורדס (מוכח עובדתית). אותו שליח או"מ טען שאם הצבא לא היה תוקף, הטרוריסטים לא היו שוחטים כל כך הרבה אזרחים - ולכן זו אשמת הצבא, לא אשמת הרוצחים של לורדס.

ביתר פרוט (ואתם מוזמנים לדלג לפסקה השניה מהסוף אם יש לכם קיבה רגישה) :

מדובר בארגון טרור נוצרי-משיחי שרוצח - על רקע דתי - אנשים בארבעה מדינות שונות כבר מעל 20 שנה. צבא לורדס ומנהיגו קוני ידועים בעיקר בעובדה שהם חוטפים ילדים ומכריחים אותם לשרת כעבדים-לוחמים והופכים ילדות לשפחות מין. ואני לא סתם אומר "ילדים" או "ילדות". מדובר בגילאי 7-13 ברוב המקרים. מי שהגיע לגיל ההתבגרות הוא כבר מבוגר ש"לא יכול לכפר על חטאיו", ולכן דינו מוות אם הוא גבר, או אונס קבוצתי עד מוות אם זו אישה.
הם גם לרוב לא יורים באזרחים ע"פ העדויות.
הם חותכים אותם במאצ'טות, תולים, שורפים, קורעים גפיים, מכים באלות ומתעללים למוות באלו ש"נידונו למוות" ע"י המנהיג הצבאי-רוחני שלהם קוני, שמתקשר ישירות עם אלוהים.
יותר מ 25,000 ילדים נחטפו עד היום ע"י צבא לורדס ע"פ ההערכות. חלקם שוחררו, חלקם ברחו, רובם נעלמו כאילו האדמה בלעה אותם . חלקם משרתים בצבא לורדס כלוחמים או כשפחות מין כיום.
ב 28 בדצמבר 2008 צבא לורדס תקף מספר כנסיות ביום החג הנוצרי, ורצח במצטבר כ- 485 נוצרים. חלקם נשרפו חיים בכנסיות, חלקם נקצצו לחלקים. הנשים נאנסו בתוך הכנסיה.
עובד בסוכנות סיוע נוצרית שבא לעזור בשיקום נתן תיאור של המראה קצת לאחר שהגיע לזירה:
"There are body parts everywhere. Inside the church, the entrance and in the church compound,"
למה שארגון דתי נוצרי ירצח קתולים ויבתר כך את גופותיהם?
מסיבה פשוטה ודי מובנת מאליה (לאנשי צבא לורדס לפחות) - אותם "כופרים" לא קיבלו את מנהיג צבא לורדס כמשיח שמתקשר עם "הרוח הקדושה" ישירות.

לפני כחודש וחצי קונגו-קינשאסה ארגנה מבצע צבאי עם אוגנדה ובתאום עם צבאות דרום סודן והרפובליקה המרכז אפריקאית ע"מ להשמיד את הכוח הצבאי של צבא לורדס.
הם השיגו הצלחות מהותיות, אבל צבא לורדס הגיב ברצח אזרחים לאורך מסלול הנסיגה של כוחותיו.

שליח האו"מ לאזור - ג'ון הולמס, סגן המזכ"ל לעניינים הומניטריים באו"מ - טען שהמבצע הצבאי הוא שגרם לצבא לורדס - שרוצח אנשים מעל 20 שנה מסיבות דתיות-משיחיות טהורות - לרצוח אזרחים, ולכן הרצח התבצע באשמת המדינות ששלחו את צבאותיהם לאזור.
נציג או"מ אחר שסרב להזדהות בעיתונות טען שהצבא "השליך אבן על קן צרעות" כשניסה להסביר למה הצבא, ולא צבא לורדס, אחראי על ההשלכות
.

ואתה טוען שאותנו האו"מ מפלה לרעה במלחמתנו נגד הטרור?
הם מתייחסים אלינו באותה צורה מטומטמת, מתנשאת, צרת אופקים ורצחנית בה הם מתייחסים לאחרים הדומים לנו. אנחנו לא שונים.

ד"א - בתגובה להצהרות אנשי האו"מ, נשיא אוגנדה האשים את האו"מ בכך שבמשך שלושת השנים האחרונות הוא אפשר לצבא לורדס לפעול בשטחים בהם הוא היה פרוס ולא עשה דבר ע"מ לעצור את הזוועות שצבא לורדס עולל, ומכאן נובע שלמעשה האו"מ אשם בטבח באזרחים. אני חושב שיש לנו מה ללמוד מנשיא אוגנדה...

ישן 31-05-2009, 22:24
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "דבריך בעצם משקפים את מה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
דבריך בעצם משקפים את מה שאמרתי כל הזמן מי שלא נוח לו לגור במדינה הזאת ולהיות נאמן לה יכול לעזוב כאן,לא נבכה עליו.

בוא נעזוב בצד את העובדה שבפני עמה אני מסכים עם ההצהרה הזו (וכבר אמרתי את זה בשרשורים אחרים).
מה הקשר בין הצהרה זו למה שכתבתי?
העובדות מראות שהאו"מ פעם אחר פעם מאשים את הקרבן, כי זה יותר קל, וכשכמעט כל פעם שזה קורה, המדינה המואשמת בטוחה שכולם שונאים רק אותה.
מה הקשר בין מה שאני כתבתי למה שאתה הגבת?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
במקום להגן על המדינה שלך אתה בא ומוציא לוקשים של דיעות אחרות שהן אנטי למדינה שלך וקרובה לפגיעה במורל החברתי פה,זה שאתה כל כך מאמין בכך שהם עושים לנו מה שאנחנו עושים לאחרים זה זבש"ך בלבד,זה שאתה גורר אחרים לכך זה בעייה חברתית פצועה ועמוקה במדינה הזאת.

מאיפה אתה למד שאני לא מגן על המדינה שלי? אילו דעות "אנטי למדינה" אתה רואה פה? אתה מאשים אותי בהאשמות שבעיני הן חמורות מאוד, מבלי לתמוך את ההצהרות הכלליות שלך בשום דבר.
במה אני אנטי למדינה? במה אני פוגע במוראל?
מתי אמרתי שעושים לנו את מה שאנחנו עושים לאחרים?

ישן 31-05-2009, 22:38
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "דבריך בעצם משקפים את מה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
אפרופו איפה מוזכרת ישראל בכתבה שהבאת? חיפשתי לא ראיתי אולי תראה לי בבקשה?

It is a stark contrast to the manner in which Israel is carrying out its military operations in the Gaza. One notes that Keith Vas, the notorious LTTE mouthpiece, and indeed Gordon Brown, who have on occasion recommended ceasefires in Sri Lanka, are doing the blind-eye number on Gaza, that unhappy land where Israel is perpetrating horrendous crimes against humanity to the tune of over 1000 civilian deaths including the wanton killing of over 300 children. We are yet to hear a proper UN Security Council statement condemning Israel.

ישן 03-06-2009, 11:00
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "ראשית במקרה זה לא תקפתי את..."

אנחנו מצביעים בהחלטות כאלו כל הזמן, מבלי באמת להבין את המצב בשטח באמת, בדיוק כמו שרוב אומות העולם מצביעות לגבי החלטות הנוגעות לישראל מבלי להבין את המצב פה.

אני לעומתך באמת לא חושב שהאו"מ הוא גוף מספיק אחיד ע"מ שתהיה לו דעה מהותית כמו "טעינו כשהחלטנו להקים את ישראל".
זה בדיוק כמו וועדה זוטרה ללא עיתונאים בכנסת.
ערמה של פוליטיקאים נכנסת לחדר הדיונים, כשרובם לא מודעים לנושא הדיון בכלל, 4-5 נציגים אינטרסנטים נואמים (ליתר אין מושג ירוק על מה הם מדברים) ובד"כ מציגים עובדות סותרות ולעיתים לא רלוונטיות, שנבחרו ע"מ לתמוך בעמדה שלהם. ואז הם מצביעים - מי על סמך דיל פוליטי כזה או אחר, מי על סמך בורות מוחלטת ומי על סמך דברי הנואמים. נדירים אלו מבינהם שמבינים, אפילו ברמה שטחית, בנושא הדיון.
אבל 22 ידיים ערביות שמצביעות באותו אופן, הווה אנטי אימפריאליסטי (אנחנו נתפסים פעמים רבות באפריקה כדרא"פ/רודזיה מקומית) ושנים של תעמולה משפיעות.

אף פעם אל תצעק קנוניה, כשטיפשות פשוטה יכולה לתת הסבר מצויין.

הדרך הקלה וחסרת המוצא היא לשבת בחושך ולהגיד "שום דבר לא יעזור, הם שונאים אותנו".
הדרך הקשה היא לקום כל בוקר ולהילחם בזה.
מה לעשות, אני תמיד העדפתי את הדרך הקשה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:42

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר