לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-05-2009, 18:58
  משתמש זכר דיאמטר דיאמטר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.08
רוסיה: נמצאה ילדת פרא שגרה עם כלבים וחתולים

ילדה רוסיה בת חמש, שהייתה סגורה במשך כל ימי חייה בדירה עם כלבים וחתולים, נמצאה לאחרונה על-ידי המשטרה והועברה לגורמי הרווחה - כך הודיעה היום המשטרה ברוסיה.
מפרטי ההודעה עולה כי הילדה, שהתגוררה בעיר צ'יטה שבמזרח סיביר, לא דוברת רוסית והתנהגה כמו כלב כשהשוטרים הגיעו למקום. "במשך חמש שנים, הילדה 'גודלה' על-ידי כמה כלבים וחתולים ומעולם לא יצאה החוצה", נכתב בהודעת המשטרה.
"הילדה המלוכלכת הייתה לבושה בבגדים מטונפים, היו לה מאפיינים ברורים של חיה והיא קפצה על אנשים", מסרה המשטרה. בדירה לא פעלה מערכת חימום, לא היה ביוב וגם לא מים זורמים.
עוד נמסר כי הילדה, ששמה נטשה, נראית כבת שנתיים בלבד, אף שגילה האמיתי הוא חמש.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3722504,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-05-2009, 00:09
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אני חושב שהערסים הם ההוכחה המושלמת למה שאתה אומר
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ishaicohen שמתחילה ב "וואו... גורם לך לחשוב שהאם..."

אני מכיר כמה וכמה משפחות שבהן לשני אחים, שגדלו יחד, יש ילדים שונים לחלוטין: לאחד יש ילדים עם חינוך והשכלה סבירים או יותר, כבוד לסביבה, אחריות ורצון לעשות משהו עם עצמם, ולשני יש ילדים ערסים לחלוטין (שאגב: לא שונים הרבה מהילדה הזאת, פרט לזה שהם בגיל 5 נראים כמו בני 10, ולא בני 2, ושהם כבר היו בועטים למוות בחתולים ואת הכלבים מאמנים לטרוף את נציגי לשכת הסעד). אתה שנים רואה אותם, רואה עד כמה שהם שונים עד לרמה שבכלל לא ברור שאלה ילדים של שניים שהם אחים, ומבין שהחינוך מהבית יכול לשנות ב 180 מעלות כמעט כל מציאות.

ישן 27-05-2009, 23:57
  ishaicohen ishaicohen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי idanmos שמתחילה ב "מצד אחד אתה צודק, אבל מצד..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי idanmos
מצד אחד אתה צודק, אבל מצד שני, אי אפר להסתיר את זה שרוב החדשות הכי מוזרות בעולם מגיעות מרוסיה...

בדיוק דיברתי על הדיון הזה עם אבא שלי בארוחת אוכל והוא סיפר לי סיפור שאבא שלו סיפר לו

סבא שלי כשהוא היה במעצר אצל הנאצים במהלך השואה, ראה שהגיעו 2 כוחות של הרוסים
לכל כוח היה מפקד והם היו אחים
כשהם השתלטו על האיזור של המעצר הם רבו אחד עם השני מי יהיה המנהל של המקום, ואחד האחים פשוט הוציא אקדח וירה בראש של אח שלו...מול העיניים של סבא שלי

ואז הוא אמר אם זה מה שהם עושים לאחים שלהם, אז מה הם עושים לאחרים
ואז הוא סיפר איך הם היו נלחמים בסטאלינגרד, שכל מי שהיה רץ אחורה היה מקבל כדור מהמפקד שלו, רק ככה הם יכלו לרוץ קדימה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר