01-06-2009, 18:58
|
 |
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות
|
|
חבר מתאריך: 01.05.03
|
|
כניראה שאתה גר בחו"ל הרבה זמן 
אני יכול להגיד לך באופן וודאי שבישראל של שנת 2009 יש ראשי ערים שמאויימים באופן תדיר ושזורקים רימונים על הבתים הפרטיים שלהם, יש גם שוטרים שסופגים איומים על החיים שלהם ועל החיים של בני משפחותיהם (השר לבטחון פנים הודה בראיון בטלביזיה ששוטר שהוא קרוב משפחה מדרגה ראשונה שלו מאויים ע"י עבריינים) ואפשר להמשיך עוד ועוד ועוד. גם מהאנשים "הפשוטים" לא חוסכים את האלימות הזו, פרוטקשן סתם איומים ואלימות הם דבר שבשיגרה. אז לגבי בעלי דוכני שווארמה אני לא יודע בדיוק, אבל לי אישית אין ספק שמקרים כאלה של חיסולי חשבונות הם דבר שכיח. אני שוב חוזר ואומר, אם המותקפים לא היו מהקליקה הנכונה רוב הסיכויים שהתיק שלהם היה ניסגר מהעדר עניין לציבור וגם אם היו חוקרים את העניין לא היו משקיעים בו את המשאבים שהשקיעו בחקירה הזו. לגבי עניין אנשי התקשורת (ואני בכוונה לא משתמש במילה בכירים בתקשורת) אני לא מסכים איתך. אם היו מתקיפים כתב פוליטי או פלילי אז אולי הייתי יכול להסכים איתך, אבל מה שיש לנו פה אלו מנהלים של חברה מסחרית לכל דבר, רק שבמקום למכור מכוניות לצורך העניין הם מוכרים זמן אוויר. לי אין שום ספק שלא מדובר פה בכלבי השמירה של הדמוקרטיה, מדובר פה באנשים שברמת העיקרון לא שונים מהבעלים של אותו דוכן שווארמה שדיברנו עליו קודם הם רק מוכרים מוצר שונה. כמובן שכל מה שכתבתי פה לא מצדיק פגיעה בהם, אבל גם אי אפשר להתעם מהיעילות המפתיעה שהמשטרה גילתה בטיפול בפרשה.