
02-06-2009, 09:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.04.07
הודעות: 5,959
|
|
|
מנהיג המתנחלים יחזיר את פנקס המילואים
משה זר, מראשוני המתנחלים ביו"ש, קרא למתנחלים חיילי מילואים להחזיר את פנקסי השירות אם יפונו מאחזים. "כך תעשו הטוב לעם ישראל"
רועי שרון | 2/6/2009 1:41
משה זר, מראשוני המתנחלים ביהודה ושומרון, החליט להביע את מחאתו נוכח הכוונה לפנות מאחזים והודיע כי יחזיר את פנקס המילואים שברשותו, ואת פנקס המילואים של בנו, שנרצח לפני שמונה שנים.
במכתב ששלח אתמול (ב'), לראשי ישיבות ההסדר, לראשי מועצת יש"ע, לוועדי יישובים ומועצות ביהודה ושומרון, כתב זר, בן 73, כי בכוונתו להחזיר את פנקס המילואים שלו אם יפונה מאחז. זר קרא לחיילי מילואים הגרים בהתנחלויות לנהוג באופן דומה.
"אני פונה בזאת לרבני ישיבות ההסדר", כתב זר, שנפצע קשה במבצע קדש ואיבד את עינו. "תציעו לתלמידיכם בשירות סדיר ובשירות מילואים להחזיר את פנקסי השרות שלהם, כך תעשו את הטוב לעם ישראל".
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/...&loc=2&tmp=4824
|