לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2009, 08:25
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
הבעייה אצלו לא רק בהכרת מציאות, אלא ביצירת מציאות וירטואלית בלתי אפשרית לקיום
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי דקארט שמתחילה ב "הוא לא ילדותי,הוא פשוט לא מתמצא בהכרת המציאות."

.

האיש בא מהאקדמיה. לא מהעולם המציאותי ועל כן חוץ מהצהרות שקורסות מול עיניו בזו אחר זו לא התממש דבר במציאות?

מן הסתם, עד היום האיש קרא ספרי חוק ומשפט ואולי גם התעמק בכלכלה. אני בספק אם האיש קרא והתעמק בספרי ההיסטוריה הקרובה והרחוקה.

מביא ציטוט שמזכיר לי משום מה משהו שאובאמה היה צריך להכיר: ההליכה לקאנוסה

מאז שקיסרי רומא השליכו את הנוצרים לתוך הזירה, טרף לאריות, עברו היחסים בין הקיסרים וראשי הכנסייה תהפוכות רבות.
הקיסר קונסטנטין הגדול, שהגיע לשלטון בשנת 306 - בדיוק לפני 1700 שנים - הפך את הנצרות לדת האימפריה, שכללה גם את ארץ-ישראל. לימים התפלגה הכנסייה בין הענף המזרחי ("האורתודוכסי") והמערבי ("הקתולי"). במערב דרש הבישוף של רומא, שהפך לאפיפיור, שהקיסר יכיר בעליונותו.
המאבקים בין הקיסר והאפיפיור עמדו פעמים רבות במרכז ההיסטוריה של אירופה ופילגו את העמים. הם ידעו עליות ומורדות. היו קיסרים שפיטרו או גירשו את האפיפיור, והיו אפיפיורים שפיטרו או נידו את הקיסר. אחד הקיסרים, היינריך ה-4, "הלך לקאנוסה", כשהוא עומד יחף בשלג במשך שלושה ימים רצופים מול משכן האפיפיור, עד שזה נאות לבטל את הנידוי שהטיל עליו.

או אם תרצה "אם ההר לא בא לחסיין, חסיין הולך אל ההר" (במקור שם אחר)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-06-2009, 15:36
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
איינני חושב שחסיין אובאמה שייך למשפחת האנוסים
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "והנה היום מתברר שהוא מחמם את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
והנה היום מתברר שהוא מחמם את היחסים הדיפלומטיים מול סוריה,ושוב האם אנחנו צריכים לא להיות מודאגים מנשיא שמסוכן לקיומה של ישראל שאמונתו באיסלאמיות גדולה יותר מאשר בנצרות שכל יפי הנפש מנסים להצדיק.

אובאמה הושבע על ספר התנך של לינקולן ואני מתאר לעצמי שהוא אכן נוצרי.
אני מאמין כי הבעייה אצלו היא שהחל עם מדיניות של עלה זיית ביד.
ובינתיים, הכל מתברר כי מדובר בחזיון וירטואלי של שלום עולמי.
השאלה האם יתפכח טרם הקטסטרופה או שזה יהיה מאוחר מדי
והעיקר, מה בכוונתו לעשות כנגד ההכנות לשיגור טיל בליסטי צפון קוריאני. אם יטפל בכך כמו שצריך, תהיה זאת גם נקודת מפנה כלפי האיראנים שמחכים בפינה לראות כיצד מועדת אמריקה.
ישן 02-06-2009, 16:00
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "והנה היום מתברר שהוא מחמם את..."

אני היחיד שנדהם מזה שבמשך כ"כ הרבה שנים לא היה נשיא אמריקאי שחשב על זה שעדיף לו יחסים טובים עם הציוויליזציה הערבית והמוסלמית על פני ברית עם מדינה קטנטונת בת כמה מיליוני אנשים?

בגלל זה נתניהו כ"כ מדאיג אותי. אני חושש מהאפשרות שהוא יהיה זה שיפיל את האסימון אצל האמריקאים. ברור שישראל הייתה אחלה כל עוד האמריקאים רצו בסיס במזרח התיכון אבל ברגע שמפסיקים להסתכל על הערבים באופן אוטומטי כאוייב אז הסטטוס של ישראל מתערער.

ביבי צריך להפנים שסביר להניח שאובמה יהיה בשלטון לפחות 8 שנים ואין דרך לעקוף אותו כך שחייבים לעבוד איתו.

ישן 02-06-2009, 16:19
  דקארט דקארט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.09
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "אני היחיד שנדהם מזה שבמשך כ"כ..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'נדלר בינג
אני היחיד שנדהם מזה שבמשך כ"כ הרבה שנים לא היה נשיא אמריקאי שחשב על זה שעדיף לו יחסים טובים עם הציוויליזציה הערבית והמוסלמית על פני ברית עם מדינה קטנטונת בת כמה מיליוני אנשים?

בגלל זה נתניהו כ"כ מדאיג אותי. אני חושש מהאפשרות שהוא יהיה זה שיפיל את האסימון אצל האמריקאים. ברור שישראל הייתה אחלה כל עוד האמריקאים רצו בסיס במזרח התיכון אבל ברגע שמפסיקים להסתכל על הערבים באופן אוטומטי כאוייב אז הסטטוס של ישראל מתערער.

ביבי צריך להפנים שסביר להניח שאובמה יהיה בשלטון לפחות 8 שנים ואין דרך לעקוף אותו כך שחייבים לעבוד איתו.

א.לארה"ב היה גם אינטרס לחבור לברה"מ לאחר מלחמת העולם ה2,אז הם עשו את זה?

ב.ואם נתניהו חושב שהתקפלות בפניו תגרום לסופה של מדינת ישראל?
ישן 02-06-2009, 17:29
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי דקארט שמתחילה ב "[QUOTE=צ'נדלר בינג]אני היחיד..."

אם ביבי חושב שהפסקת הבנייה בהתנחלויות והכרזה עקרונית על קבלת רעיון ה2 מדינות ל2 עמים תגרום לסופה של מדינת ישראל אז אני מניח שאני מצפה ממנו לעשות מה שמצופה מכל ראש מדינה לעשות לנוכח איום קיומי.

אם ביבי היה אומר שיש המון קשיים בדרך אבל בסופו של תהליך ממושך התוצאה המקובלת עליו היא שלצד מדינת ישראל תקום מדינה פלסטינית שתתקיים (תחת מגבלות מסויימות) בשלום לצד ישראל - אני לא רואה איך זה היה מהווה איום קיומי על המדינה. זה סה"כ מס שפתיים. אהוד ברק נתן לפלסטינים מדינה? אריק שרון נתן לפלסטינים מדינה? אהוד אולמרט נתן לפלסטינים מדינה? כולם פיזמו את הפזמון שהעולם אוהב לשמוע והעולם עזב אותנו בשקט. דווקא בגלל שביבי מתעקש מראש שלא שלא יקום ולא יהיה ישראל נכנסת לפוקוס בתור הבעייתית.

אני לא יודע מי האידיוט שהחליט שהקו ההסברתי של המדינה הוא שהתהליך עם הפלסטינים יתחיל מלמטה למעלה. זה משהו שעושים - לא משהו שמברברים עליו בתקשורת. קו ההסברה של ביבי היה צריך להיות שהפילוג אצל הפלסטינים לא מאפשר התקדמות בתהליך ובינתיים ישראל תעשה כל מאמץ להקל על חייהם של הפלסטינים שאין לנו רצון לכבוש אותם. העולם אוהב שמחרטטים אותו ואם ביבי לא מסוגל לחרטט אז הוא היה צריך ללכת לעבוד במקצוע אחר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר