04-06-2009, 01:41
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 14.12.07
|
|
נפצעתי באימון - מי אשם? (כנסו לסיפור המלא)
שלום אנשים
רציתי לספר פה איזה מקרה שקרה לי
הייתי השבוע באימון בדרום הארץ. במהלך עבודות ההקמה נתבקשתי ע"י רנ"ג במילואים (שהיה אחד האנשים הדומיננטיים בשלב ההקמה של התרגיל) לעלות על יריעת אוהל שהייתה פרושה בין 2 משאיות בגובה 3 מטר. עליתי לאט לאט ובדקתי בזהירות האם אני יכול לעבור את זה בשלום.
רצה הגורל, היריעה נקרעה ונפלתי על הגב והראש ואיבדתי את ההכרה לזמן קצר של כמה שניות בערך.
הובהלתי לבית החולים עם כאבים עזים בגבי ובראשי שדימם מעט. ערכו לי צילומים באזור הצלעות ונאמר לי שהכל תקין. אמרו לי גם לעשות כל מיני תרגילים כדי לבחון האם יש חשש לפגיעה מוחית. בכל מקרה שחררו אותי באותו היום, נתנו לי 4 ימי מנוחה וציוו עליי לישון בחדר עם המפקדים כדי שישגיחו עלי במקרה ויקרה לי משהו.
עכשיו אחרי כמה ימים עדיין יש לי כאבים בגב, בזרוע והצוואר. וגם יש מעין לחץ על הראש לפעמים.
המפקדים לא מפסיקים להתקשר אלי . איזה פעמיים ביום לפחות.
מה אתם אומרים על המקרה?
האם ללכת מחר מחרתיים למיון באסף הרופא (אני גר בבאר יעקב) או שעדיף ביקורופא בראשון?
והאם יתנו לי עוד גימלים לדעתכם? אני כרגע קשה לי לשבת, לעמוד, להתכופף ובעיקר בעיקר הכי קשה לי כשאני במצב שכיבה ועוד יותר קשה לקום ממצב שכיבה על הגב למצב ישיבה. קשה לי לקחת הרבה אוויר לריאות וכשיש לי אפצ'י ואם אני לא מצליח לעצור אותו יש לי כאבי תופת.
מה לעשות? 
האם אני צריך להאשים מישהו במה שקרה לי?
|