לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-06-2009, 08:00
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אז בסוף מסתבר ש'המשיח הלבן' של אניני התרבות הוא סתם בהמה גסת רוח?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "הפתעה בהודעה הרשמית של הבית הלבן על שיחת אובמה-ביבי. מי יכול לזהות את מידת הנעל? :)"

אם אדם קד קידה ל'מלך' שעורף ראשים והטרור העולמי ממומן ע"י חלק ממשפחתו ומניח נעליו בפני ראש ממשלה דמוקרטית הדן עימו בקיום מדינתו - המעשה מעיד עליו יותר מאשר על בן שיחו.

למעשה עבד הטרור המוסלמי היושב בבית הלבן מנסה כשיכור במסבאה לומר לנתניהו: 'יהודון - אני [ובני עמי] נעמיד אותך במקומך' ולמעשה אומר: 'יהודים, אל תבטחו בי, בממשלי או בכל ערבות שאציג בפניכם".

אני מניח כי יש מעטין מתומכי מרצ + תומכת קדימה אחת [אלופה במתמטיקה בסיסית] שיהיו מוכנים לקבל גם פלישה אמריקאית ופצצה איראנית רק בכדי 'להראות לשרה נתניהו'. אבל אני מקווה כי עשן - אינו משועשע מהתמונה. כולי תקווה כי בסשן הבא לא יפיעו תמונות של 'כבוד הנאור מוושינגטון' מנשק את נעלי אחמדיניג'אד כשמאחור אחד מעוזריו גוזר זקן כלשהו [שאינו מחובר למוסלמי כצובן]

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 09-06-2009 בשעה 08:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-06-2009, 13:27
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
'בהמה גסת רוח' זהו הכנוי הראוי לראש מדינה המבזה במכוון ראש מדינה ידידה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "הוא בטעות חשב שמדובר במכשיר..."

בדיפלומטיה כאשר אתה אומר 'אני מאוהב' אתה מתכוון ל'אני מחבב' וכשאתה אומר 'חילוקי דעות בין ידידים' אתה מכוון ל'ויכוח עמוק'.

כאשר 'השליח' של אובמה מכנה בני מדינה עמיתה ודמוקרטית 'שקרנים' בעוד הוא קד קידה עמוקה לדיקטטור אלים - זו יריקה דפלומטית הטובלת בשפע של צביעות.

כאשר הבית הלבן מעביר תמונה המיוחסת לשיחה עם רוה"מ בתנוחה האמורה - הדבר לא מצולם ע"י הפלאפון של הבן השובב ולא מועבר לעיתונות ע"י המייל האישי. זהו גם אינו 'צילום קליל' של הנשיא 'עושה ג'וגינג'. זהו מעשה מכוון, לא מקובל המבזה את הצד שמנגד. 'בהמה גסה' זוהי דרך המעט שניתן לתארו.

שלא תטעה - הבריון הפוליטי הנוהג כך, אינו מכוון רק כלפי נתניהו 'הנוראי' [לעומת שאר המנהיגים ההומניים אצלם ביקר אובאמה לאחרונה] והוא לא עושה זאת בשרות לבני כנגד מצביעי הליכוד הנבערים. הוא עושה זאת גם כלפיך ומה שחוצץ ביננו לבין סוליות נעליו - זה ממש לא רק הקראוונים, ההתנחלויות או ההסכמה להפקיר את ת"א לאש החמאס ואת העיר העתיקה לאנשי הווקף.

הוא עושה זאת בשם ההנהגה העויינת את ישראל וחניפה לארגוני הטרור הפלשתינים, לאומות 'ציר הרשע' ולכל מה שנראה יעניק לדמגוג שקט זמני.

צבע עורו של חובב הדיקטטורים שעלה לגדולה אינו חלק מהענין לטוב ולרע ובודאי שאינו אמור לחסוך ממנו כנויי גנאי. זאת בדיוק כשם שהקפתו ביהודים שונאי ישראל אינה ממסכת את הניחוח האנטישמי המתנשא של פועלו.

כולי סקרנות להעברת המסר העדינה הבאה של הממשל הנאור - אולי ניגוב עכוז נשיאותי בדגל ישראל שצולם בפלאפון או מצלמה ביתית, אולי הענקה של שקית 100 ג' גרעינים בטיבול פרסי לנתניהו.
חוששני כי גם ליהודי ארה"ב צפויות הפתעה או שתיים כאשר יגלו כי המשבר הכלכלי מגולגל לפתחם והסכמתם לגלגל את קיום הטרור העולמי למיגרון ג' - אינה מגנה עליהם מכך.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 09-06-2009 בשעה 13:30.
ישן 10-06-2009, 03:16
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "נו?..וכשאתה כותב "בקרב עמי ערב" הרי הכוונה היא גם לכבוד נשיא ארה"ב הנוכחי, לא?..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
מלך סעודיה קיבל השתחוות וביבי את סוליית הנעל...

אגב - מעניין אם היתה השתחוות גם לפני מספר ימים כשהאובמה ביקר שוב אצל ידידו הסעודי?....

תשובה קצת יותר רצינית היא לא וכניראה שהסיבה היא שהביקורת על עומק הקידה לא היתה מוגבלת לישראל.

באופן כללי ולמרות התחלה חזקה מאוד (בניגוד לדעה המקובלת בפורום) היו לאובמה כמה החלקות לא כל כך נעימות. היתה תקלה עם מתנה "מאכזבת" לגורדון בראון שהרעישה את העיתונות הבריטית (בריטניה ולא ישראל אמורה להיות "מספר אחת" ביחסים עם ארה"ב) ביקורים קצרים מדי בגרמניה ובצרפת, דילוג על איזה ארוע עם סרקוזי לטובת ארוחת ערב עם מישל וכמובן הקידה המפורסמת.

למרות כל הברק אובמה הוא בסה"כ טירון בדברים כאלה.

לעצם נושא האשכול, ישיבה עם הרגלים על השולחן היא מנהג (מגונה) אמריקאי כלל לא נדיר ושאינו נעשה למטרת השפלת מי שיושב ממול (למרות שבהחלט יש במנהג הזה משום אדנות). נכון שלשלוח תצלום כזה בהקשר של ראש מדינה מוסלמי היה עלבון בל ימחה אבל נתניהו הוא לא מוסלמי ולא מנהיג מדינה מוסלמית. קשה גם להאמין שהנשיא עובר ומאשר אישית כל תמונה שלשכת העיתונות שלו משחררת לציבור. מי יודע מי בחר ואישר את התמונה הזו דווקה ומאילו מניעים.

קל גם לחשוב שלכל דבר שיוצא מהבית הלבן יש סיבה מדויקת אבל צריך לזכור שהמדובר באירגון בו עובדים מאות אנשים ולא תמיד הכל נעשה לרצונו של ה"בוס" או אפילו בידיעתו ולראיה הסיפור האידיוטי על סשן הצילומים של המטוס הנשיאותי עם צמד מטוסי קרב מעל מנהטן שגרם לפינוי בנינים בדאון טאון ועלה למנהל הלשכה הצבאית של הבית הלבן, לואיס קלדרה, בתפקידו.

נערך לאחרונה ע"י hamora בתאריך 10-06-2009 בשעה 03:27.
ישן 09-06-2009, 18:16
צלמית המשתמש של amit2
  משתמשת נקבה amit2 amit2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "הפתעה בהודעה הרשמית של הבית הלבן על שיחת אובמה-ביבי. מי יכול לזהות את מידת הנעל? :)"

לפני מספר ימים היתה תוכנית בתחנה NBC עם ברייאן וויליאמס על הבית הלבן.
כל האווירה היתה בסגנון התמונה - כביכול שמייח... - קלילות דעת לא מחוייטת ומהוקצעת.
בכל הבית הלבן מפוזרות סלסלות עם תפוחים שמצטלמים כ"כ יפה -
אבל בעצם הצוות כמעט לא נגע בהם - הם לעסו שוקולד כמו מכורים לסוכר...
(באמת ראיתי שהמצב שלי לא גרוע כמו שחשבתי...)

גם בעניין האוכל היתה צביעות דומה - יש להם בחצר הבית הלבן גינת ירק אורגנית -
אבל הנשיא העדיף לקפוץ עם החברה להמבורגריה הקרובה - ולהלעיט בצ'יזבורגרים.

אז אולי כדאי לצפות בתוכנית כדי להבין את רוח המצב בבית הלבן -
הם חילקו את התכנית לקטעים - צפייה בראשון די מביעה את המצב.
אפילו כדורסל הם מוסרים בתוך החדר וכו'...

תפוחים
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ממממממ m&m

ועוד המון m&m's

קופסאות רישמיות של m&m של הבית הלבן

אז אולי לא כדאי להתפלפל יותרק מידי בניתוחי תמונות.
ולא לקחת אישית מידי ולהעלב...
לפעמים זה פשוט כמו שזה נראה - בלי רמזים סמויים.
להבדיל מהקידה למלך הנפט והממון...

לכתבה ב NBC - הבית הלבן של אובמה -
ישן 09-06-2009, 19:40
  avihil avihil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.08
חבר'ה....

אתם בטוחים שזו תמונה שצולמה בשעת שיחה עם נתניהו? ממתי "הבית הלבן מעביר תמונות של הנשיא משוחח בטלפון עם ראש ממשלת ישראל או כל מדינה אחרת"?

לי נראה שמדובר בסתם צילום (וכמדומני כבר ראיתיו בעבר) ... תקנו אותי אם אני טועה?
"אבל אני חושב שאם האיסלאם ימשיך להתחזק בחברה שלנו החברה שלנו תשתנה לגמרי. אפשר כבר לראות את זה במדינות שבהן האחוז של המוסלמים באוכלוסייה גדל. בבריסל, למשל, אנשים מקבלים מכות משום שהם שותים מים ברחוב בתקופת הרמדאן. אני לא מאמין בקשקושים של הפוליטיקלי קורקט - לא כל התרבויות שוות. אני חושב שהתרבות שלנו טובה יותר".

חירט וילדרס

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:54

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר