לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-06-2009, 20:21
  avihil avihil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.08
לא.. הוא יושב בכלא ומשמין על חשבונך וחשבוני גם..
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "אני חושב שעונש מוות זה טוב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי alonmore28
אני חושב שעונש מוות זה טוב מידי...
אני רוצה לגרום לפושעים האלה לסבול. לשים אותם בכלא למשך 30 שנה, הם יאבדו כל טעם לחיים! וזה העונש הנורא מכל, הרבה יותר מעונש מוות...
חוץ מזה שעונש מוות מנוגד ליהדות. ואנחנו מדינה יהודית.

לומד... וחי את חייו בעוד שהוא קיפח את חייו של אחר.

אנשים צריכים להבין שכשמתיישבים מאחורי רכב לא צלולים במאת האחוזים הם מסכנים אחרים וישלמו מחיר כבד בשל כך... אני חושב שזה תהליך מעולה ליצירת חברה בריאה.

אני מכניס את המוסריות עמוק ל... שלי - אין מוסריות בעולם הלא מוסרי שקיים היום כלפי מי שאינו מוסרי. המילה "מוסרי" בהקשר שלהם - מתה ממזמן...
"אבל אני חושב שאם האיסלאם ימשיך להתחזק בחברה שלנו החברה שלנו תשתנה לגמרי. אפשר כבר לראות את זה במדינות שבהן האחוז של המוסלמים באוכלוסייה גדל. בבריסל, למשל, אנשים מקבלים מכות משום שהם שותים מים ברחוב בתקופת הרמדאן. אני לא מאמין בקשקושים של הפוליטיקלי קורקט - לא כל התרבויות שוות. אני חושב שהתרבות שלנו טובה יותר".

חירט וילדרס

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-06-2009, 23:50
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
לא אהבתי את הכותרת "דרס שוטר"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "4.5 שנות מאסר לנהג שדרס למוות שוטר"

על פי "איכות" גזרי הדין נראה לי כי במקרה הזה יש התחשבנות מחמירה על כך שפגע בשוטר.
על פי מקרים אחרים כמו אלה שנידונים כעת בבית המשפט נראה כי חלק גדול מן הנאשמים יזכו ליחס מקל ואולי יקבלו "במקרה הגרוע ביותר" עבודות שירות.

היה כבר מזמן מקום לנקוט בשיטה האמריקאית הנקראת: Three-strikes low
או במשמעות שלה: Three strikes and you are out

הכוונה מזכירה במידה רבה את הדין של "שור נגח" המופיע בתורה. זאת אומרת אחר שלוש עבירות תנועה , האיש הופך מ"שור תם" ל"שור מועד" וטס ישר לכלא (גם אם מדובר בגניבות קטנות)
באמריקה (בקליפורניה) החוק פועל מצויין ועל פי הנתונים, נמנעו עשרות אלפי מקרי פשיעה קלים כחמורים.

זה מצליח משום שבמקרה של נהגים, הם לא בעלי הפרופיל המצוי של פושע, והידיעה ששלוש עבירות תנועה חמורות עלולות לשלוח אותם לכלא, משנה את התנהגותם.

בארץ אדם יכול להגיע לעשרות רבות של הרשעות או שלילות רשיון ולהמשיך לצפצף על החוק.

למי שמעוניין, להלן קישור להרחבת הידע בנושא:
http://en.wikipedia.org/wiki/Three_strikes_law

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר