בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "ותן קצת שוחד לאנשים..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי alonmore28
לקחת חיים? יקחו לך את החיים...
"אבל אני חושב שאם האיסלאם ימשיך להתחזק בחברה שלנו החברה שלנו תשתנה לגמרי. אפשר כבר לראות את זה במדינות שבהן האחוז של המוסלמים באוכלוסייה גדל. בבריסל, למשל, אנשים מקבלים מכות משום שהם שותים מים ברחוב בתקופת הרמדאן. אני לא מאמין בקשקושים של הפוליטיקלי קורקט - לא כל התרבויות שוות. אני חושב שהתרבות שלנו טובה יותר".
אני חושב שעונש מוות זה טוב מידי...
אני רוצה לגרום לפושעים האלה לסבול. לשים אותם בכלא למשך 30 שנה, הם יאבדו כל טעם לחיים! וזה העונש הנורא מכל, הרבה יותר מעונש מוות...
חוץ מזה שעונש מוות מנוגד ליהדות. ואנחנו מדינה יהודית.
למה אין עד כה עונש מוות בישראל?
כל עוד אין הוראה מפורשת מה' אסור לנו להרוג... עד כמה שאני יודע, הסיבה שהיא שלבני אדם אין את הזכות לקבוע מי יחייה ומי לא - ולכן אין עונשי מוות.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "אני חושב שעונש מוות זה טוב..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי alonmore28
אני חושב שעונש מוות זה טוב מידי...
אני רוצה לגרום לפושעים האלה לסבול. לשים אותם בכלא למשך 30 שנה, הם יאבדו כל טעם לחיים! וזה העונש הנורא מכל, הרבה יותר מעונש מוות...
חוץ מזה שעונש מוות מנוגד ליהדות. ואנחנו מדינה יהודית.
לומד... וחי את חייו בעוד שהוא קיפח את חייו של אחר.
אנשים צריכים להבין שכשמתיישבים מאחורי רכב לא צלולים במאת האחוזים הם מסכנים אחרים וישלמו מחיר כבד בשל כך... אני חושב שזה תהליך מעולה ליצירת חברה בריאה.
אני מכניס את המוסריות עמוק ל... שלי - אין מוסריות בעולם הלא מוסרי שקיים היום כלפי מי שאינו מוסרי. המילה "מוסרי" בהקשר שלהם - מתה ממזמן...
"אבל אני חושב שאם האיסלאם ימשיך להתחזק בחברה שלנו החברה שלנו תשתנה לגמרי. אפשר כבר לראות את זה במדינות שבהן האחוז של המוסלמים באוכלוסייה גדל. בבריסל, למשל, אנשים מקבלים מכות משום שהם שותים מים ברחוב בתקופת הרמדאן. אני לא מאמין בקשקושים של הפוליטיקלי קורקט - לא כל התרבויות שוות. אני חושב שהתרבות שלנו טובה יותר".
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "אני חושב שעונש מוות זה טוב..."
הבעיה שכלא זה לא כמו שאנשים חושבים שאנשים מקבלים הפתעה אם הם מרימים תסבון
כלא זה קורת גג, ארוחה חמה ומיטה
ובתנ"ך בטח שמותר להוציא להורג, יש גואל דם
ובתנ"ך יש 4 סוגי הוצאה להורג ואני מדגיש כולם הומניים
יש מוות בשריפה, שמשכרים את האדם באלכוהול ואז שופכים לו לבה רותחת לפה
יש מוות בחבל שגם פה משכרים את האדם באלכוהול ואז קושרים לו חבל סביב הצוואר ואז גוררים אותו 2 אנשים עד שהוא מת
יש סקילה באבנים נכון?
והאחרון שכחתי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "4.5 שנות מאסר לנהג שדרס למוות שוטר"
על פי "איכות" גזרי הדין נראה לי כי במקרה הזה יש התחשבנות מחמירה על כך שפגע בשוטר.
על פי מקרים אחרים כמו אלה שנידונים כעת בבית המשפט נראה כי חלק גדול מן הנאשמים יזכו ליחס מקל ואולי יקבלו "במקרה הגרוע ביותר" עבודות שירות.
היה כבר מזמן מקום לנקוט בשיטה האמריקאית הנקראת: Three-strikes low
או במשמעות שלה: Three strikes and you are out
הכוונה מזכירה במידה רבה את הדין של "שור נגח" המופיע בתורה. זאת אומרת אחר שלוש עבירות תנועה , האיש הופך מ"שור תם" ל"שור מועד" וטס ישר לכלא (גם אם מדובר בגניבות קטנות)
באמריקה (בקליפורניה) החוק פועל מצויין ועל פי הנתונים, נמנעו עשרות אלפי מקרי פשיעה קלים כחמורים.
זה מצליח משום שבמקרה של נהגים, הם לא בעלי הפרופיל המצוי של פושע, והידיעה ששלוש עבירות תנועה חמורות עלולות לשלוח אותם לכלא, משנה את התנהגותם.
בארץ אדם יכול להגיע לעשרות רבות של הרשעות או שלילות רשיון ולהמשיך לצפצף על החוק.