לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-06-2009, 17:36
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
מחיי השפה העברית
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "המפכ"ל לשעבר אסף חפץ: "יכול להיות שגם אני הייתי אומר ערבוש. זה קשקוש אחד גדול""

אני מבין שהמשטרה שפתרה את כל בעיות הפשיעה בארצנו עוסקת גם באקדמיזציה של הלשון העברית.
וכי המילה "ערבוש" תהא מעתה אחת מנכסי צאן וברזל של השפה.

מה שכן נגע לליבי, הוא ההתגייסות ההמונית של ראשי המשטרה לסוכך על המפכ'ל.
דרך אגב, שמעתי גם בגלי צה'ל הראיון עם דיכטר, אותו שר שהדיח קצין משטרה בשל התבטאות זהה, מתפתל מול המראיין ואינו עונה גלויות כיצד גוזר מוסר כפול בין מעשהו לבין מילתו של השר.

עצם ההתבטאות אינה הדבר החשוב פה, אלא העובדה והנורמה ,שכאשר מישהו מועד מייד באים "החבריה" כדי להרים אותו ולתמוך בו , באמצעות סינגור "שהאיש מלח הארץ" , ועוד ועוד כתרים.

מזכיר לי בדיוק מה שהיה לפני שבוע עם צ'יקו תמיר, על ההתגייסות ההמונית של שדרת קצינים מכל הדרגות במגמה לסוכך על איש שעבר עבירה.

מה שבעצם קובע, שמוטב לעשות שטויות, לעבור עבירות ובלבד שיהיה לך גב חסון של חברים טובים שיגנו עליך ברוח "הערבות ההדדית" או "שמור לי ואשמור לך"?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-06-2009, 11:30
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
גם זה נכון, אבל!
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "זוהי הבעיה שהזלזול בערבים הוא בדמינו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
כל עוד שלא נראה בהם כשווים לנו, כבני אדם כמונו - דמנו ודמיהם ימשיכו לזרום על פני הארץ הקדושה.

לי הפריע דבר נוסף: ההתגייסות "הספונטנית" של הסחבקיה שלו להגן עליו.
אין לתופעה ישראלית פסולה זאת אח ורע בכל העולם.
האיש מעד בלשונו, תנו לו לבקש סליחה.
פתאום מופיע איזה שהוא אסף חפץ מהבויידעם ועוד כמה חטייארים ומלמדים סנגוריה על מי שסרח.

זה בדיוק כמו שהופיעו כמה צדיקי דור וסיפרו על כמה הירשנזון היה נחמד כאשר סייע בהקמת מפעל צעדת החיים.

את מי זה מעניין שיש לו בונוסים, אם האיש ניצל את סמכותו לגנוב את הקופה הציבורית ובה בשעה להטיף לנו מוסר על בזבזנות.

מזכיר לי את התרגיל שבו אחד עוצם את עיניו ונופל אחורה ובטוח במאת האחוזים שהחבריה יעמדו מאחוריו ויתמכו בו שלא יפול.

לגבי נושא היחסים עם שכנינו.
אמירה מגונה - וכבר כתבתי שדרוזי , בדווי או צ'רקסי צריכים היו להעלב מאמירה כזאת.
אבל הייתי רוצה לראות מהצד הישראלי את אותו להט בגינוי הביטויים הפלסטינאים - דבר שיפי הנפש מקבלי בשלוות נפש - כי הם עם מדוכא וכך מביע את תסכולו.
לא ראיתי לצערי בשום מקום התגייסות כזאת לגינוי של השנאה בצד הפלסטיני
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר