23-06-2009, 13:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.09.05
|
|
|
לא קיבלתי גיבושים, ולא יום סיירות, יש מצב שהתקבלתי למג"ב?
*אני מתגייס בנובמבר 09
טוב אז תראו, המטרה שלי זה להגיע למג"ב, זה מה שאני רוצה ב200% מאז ומתמיד.
יש לי פרופיל 97 וקב"א אני מאמין מאוד גבוהה כי אני מאוד השקעתי במבחן שהיה שם, ולא זילזלתי, ועניתי על הכול ובמהירות, בטוח ללא ספק שיצא מושלם.
כאשר קיבלתי מנילה מיליתי כמה דברים 1 ורק מג"ב 5.
היום התקשרתי למיטב ושאלתי למה לא קיבלתי יום סיירות ולא גיבושים אמרו לי שגיבושים לא קיבלתי בגלל המנילה(רק מג"ב 5 ולזה לא צריך גיבוש) ויום סיירות לא קיבלתי בגלל הראיון שהיה לי בצוו ראשון.
אני נזכרתי עכישו בראיון שלי בצוו ראשון ואני זוכר מצוין מה הלך שם חחח, אני כתבתי על זה פה בפורום בתקופה ההיא, הנה תסתכלו: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=402700
ממש היה לנו וויכוח "סוער" נקרה לזה חח לא נראה לי היא נתקלה במישהו כזה עקשן לפני חחח
אז אני חושב בגלל זה לא קיבלתי יום סיירות כי זה גם מה שאמרו לי במיטב עכשיו "בגלל משהו בצוו ראשון".
ובפסטיבל הזה לפני שבועיים בפארק הירקון נכנסתי לתחום של מיטב ושאלתי למה לא קיבלתי יום סיירות וימי גיבוש, הם אמרו לי בדיוק את זה ובגלל שסימנתי מג"ב 5 ויש די גבוהה שאני אתקבל למג"ב.
ועוד משהו, לפני שנתיים+ כשהייתי פעם בגדנ"ע דיברתי עם "המפקדת" שמה והיא אמרה שהיא תדבר עם מישהו שינסו לסדר לי מג"ב כי יש לה קשרים אחרי שדיברתי איתה על זה הרבה, לא נראה לי היא עשתה משהו אבל סתם שתדעו חח
בקיצור חבר'ה, לדעתי סללתי לעצמי את הדרך למג"ב מאוד יפה, מה דעתכם? מג"ב בדוק?