24-06-2009, 17:52
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי chatulim
\אבל מעל לכל ספק- אין לשום גבר/ אישה, בשום צורה או תפקיד, זכות לתפוס, לצבוט, להעיר, לכפות מגע על שום גבר/ אישה בשום מצב, אלא אם היחסים הדדיים ובהסכמה.
|
את כמובן צודקת לחלוטין. מעל לכל ספק.
אבל החוק אומר שאם ישנם יחסי מרות בנינו (לדוגמא אני סרן ביחידה בה את משרתת כפקידה), כל מה שצריך לקרות על מנת שאני אורשע הוא שאת תחשבי ש"התייחסויות חוזרות" שלי הן בעלות אופי מיני, גם אם לי אין ולא היה מעולם מושג שאת חושבת כך.
האם כשאני אומר לך שמתאים לך הסומק ששמת היום, או שהתספורת/חצאית/משקפיים החדשים שלך מחמיאים לך זו "התייחסות" בעלת אופי מיני?
אני לא חושב כך. אולי את כן. ולי אין שום דרך לדעת - לפחות לא לפני הגשת כתב אישום.
זה חוק דרקוני.
אני מבין את המקור לו, ואני יותר ממסכים עם ההיגיון שמאחוריו.
אבל בצורה בה הוא מנוסח כעת - מוטב לי אם לא אומר לנשים העובדות מתחתי דבר, כי גם אם אני אומר שהן "עובדות מתחתי" זה יכול לגרום למישהי מהן לחשוב שמדובר בהתייחסות בעלת אופי מיני, ולהביא לפיטורי.
|