לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-06-2009, 19:52
  oa123 oa123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.07
כל הכבוד על כך שהם מוציאים את המצעד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "המשטרה מונעת משני חמורים של "חזית יהודית" להגיע למצעד"

אם לא נוח לכך שהקהילה הגאה בארץ עושה מצעד - נקי מעירום, סולידרי, לא צעקני כמו מקבילו התל אביבי- שיעבירו את הבירה למקום אחר(אל דאגה, אני סתם מקצין את עצמי).
ברצינות עכשיו- אם המדינה הזאת דווקא רוצה להוכיח ריבונות על ירושלים היא חייבת לכבד את הרצון של אזרחייה ההומוסקסואלים לצעוד בעיר הבירה כנהוג במדינות העולם. זאתי לדעתי דרך נוספת להוכיח שירושלים היא עיר בירה של אזרחיי ישראל- ולא עיר דתית חסרת סבלנות. עיר בירה צריכה להיות פלורליסטית ובעלת יכולת להכיל הפגנות ודעות שלא נעימות לכולם לשמוע. זה כמובן דורש גם כן התחשבות גמורה להפגנות חוקיות נגד המצעד מצד פעילים נגד הקהילה כל עוד שלא גולשים לאלימות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-06-2009, 01:11
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.09.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי oa123 שמתחילה ב "כל הכבוד על כך שהם מוציאים את המצעד"

זכותם החוקית להביע את דעתם בהתאם לחוק.

זו לא זכותם לעשות פרובוקציה בחסות החוק, ומצעד גאווה בשכונות דתיות זו פרובוקציה לכל דבר.
בדיוק כמו שאני לא חושב שנכון וחכם לתת למרזל לצעוד באום-אל-פאחם, או לתת לבשארה לנאום במחנה יהודה, אני לא חושב שיש מקום לאשר זאת להם.
בדיוק כמו שהחוק לא אוסר עלי לשמוע את המוזיקה שאני אוהב ברחוב, אבל כן מגביל את עוצמת הדציבלים, ומורה לי להפסיק בין 2-4, כך גם זכותם להיות גאים בהעדפתם המינית, תוך המגבלות המוטלות ע"מ למנוע פגיעה באחרים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:36

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר