אתה בפורום הלא מתאים...
נסה בתמיכה של ניקון העולמית
שמע, אני יכול להנפיץ שטויות ולנסות להבין מדוע המהנדסים בנו את זה כמו שהם בנו, אבל בינינו, אני לא מהנדס של ניקון (עדיין), ולכן כל תשובה שאני אתן כאן (או כל אחד אחר) היא ספקולטיבית בלבד.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ארי 13 שמתחילה ב "[QUOTE=-mAoz-]אין בזה היגיון,..."
אתה רוצה שננחש למה וננסה להצדיק סיבות כאלו ואחרות לסיבה מדוע עיצבו את המוצר שלהם כמו שהם עיצבו אותו? זה לא באמת יתן לך את התשובה שאתה בהכרח מחפש.
אני יכול לחשוב שזה יותר זול לייצר את זה ככה ולכן זה מיוצר כמו שזה מיוצר :/
התשובה שלי לא בהכרח נכונה וגם לא בהכרח תתן לך אינפורמציה שתעזור לך.
השאלה היותר מעניינת היא - למה זה מעניין אותך? זה מפריע לך שהוא מסתובב רק 90 מעלות לכיוון מסויים בזמן שלכיוון שני הוא מסתובב יותר? אתה מחפש דרכים 'לתקן' את ה'בעיה' הזו? מה בתאכלס היא מהות האשכול?
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "אתה רוצה שננחש למה וננסה..."
זה מעניין אותי מהסיבה שזה פשוט לא נוח ומפריע. (נניח לצלם בזווית 45 מעלות כלפי מטה ולנסות להקפיץ פלאש מהתקרה. זה בלתי אפשרי.) ולכן אני חושב שסביר להניח שיש לניקון סיבה לזה, ומעניין אותי לדעת מה היא. זה הכל.
אין כאן שום קנוניה או משהו בסגנון...
כמו שכתבתי למעלה... אין לך בעיה עם המוצר שלהם... הוא עובד בצורה תקינה ולכן אנחנו בפורום לא יכולים לעזור לך.
את השאלה התאוריתית שלך אתה צריך להפנות למהנדסים של ניקון. פה בפורום אין תשובה לשאלה שלך.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ארי 13 שמתחילה ב "[QUOTE=-mAoz-]אין בזה היגיון,..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ארי 13
טוב, חייבת להיות איזו שהיא סיבה. לא נראה לי שהם עד כדי כך מפגרים שעושים סתם דברים.
אז מה הסיבה לכך שהגריפים האנכיים של קנון וניקון כ"כ לא נוחים לאחיזה ושימוש? ומה הסיבה לכך שאף אחד מייצרני הפלאשים לא מייצר אותם עם אפשרויות הטיה
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.? ומה הסיבה לכך שעד לא מזמן קנון וניקון הציגו את נתוני הצילום רק על מסך ה-LCD המונו-כרומטי הקטן למרות שכבר שנים מצלמות אלה כוללות מסך LCD גדול וצבעוני?
יכולות להיות לכך הרבה סיבות, לא בהכרח הגיוניות. הרבה פעמים מדובר בסתם קביעות מחשבתית. דברים שפעם אולי היו הכרח של נסיבות ומגבלות טכניות שונות ונשארו על כנם מכוח האינרציה, גם הרבה אחרי שהמגבלות הטכניות נתבטלו, עד שבאו כוחות אחרים, לרוב שיווקיים, ושינו אותם.
אם היה היגיון כלשהו בכל שראש הפלאש מסתובב לצד אחד רק ב-45 מעלות אזי ניקון לא היו טורחים לשנות זאת בפלאש החדש שלהם.