לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-06-2009, 11:33
  turchoice turchoice אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.09.05
שאלה ייעוץ לקניית כרטיס מסך - |מחיר נע בין 400 - 600|

בס"ד

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך סביר שיספק לי ביצועים טובים פלוס.

התקציב בכותרת. אפשר קצת לנוע טיפה לכיוון מעלה אם יש באמת טעם וזה ישפיע משמעותית.

שתי נקודות:

אני משתמש במסך FHD סמסונג T260HD ואין לי מושג אם זה קשור לכרטיס המסך. אבל אני רוצה להריץ משחקים ברזולוציית FHD לכן אם זה קשור אחד בשני. הכרטיס נדרש לתאימות ברזולוציה הזו.

ו(אין לי מושג למה) חשוב שתהיה בו יציאת HDMI (ו/או DVI אופצינלי). אם תגידו לי שזה משפיע על המחיר ואין לי בו כל שימוש אוכל להתפשר על זה, אבל במסך יש לי 2 חיבורים, אז נראה לי שלא סתם יצרו אותו ככה. (אשמח להסבר בקצרה)

(עריכה)
נ.ב - לוח האם שלי הוא INTEL G31/PRL (אני מציין) כדי שלא יהיו לי פשלות בתאימות.

(פעם קניתי כרטיס מסיך PCI-E והסתבר שהלוח (MSI ישן) היה AGP וכך הלכו להם 350 ש"ח שלא הוחזרו כי..חראות ^ ^ [שונא את באג])

תודה!

אור.

נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 29-06-2009 בשעה 11:35.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-06-2009, 14:10
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי turchoice שמתחילה ב "ו..מתוך השניים שהצעת. המחירים..."

טוב שציינת שהמעבד שלך בסיסי יחסית, כי שכחתי להתייחס לזה.
עם מעבד כזה גם ככה לא תרוויח הרבה ממעבר לכרטיס עוד יותר חזק, כי הכרטיס יאלץ להמתין הרבה למעבד, כנראה שעדיף לך להישאר עם הכרטיסים שהצעתי ולא ללכת לכיוון של כרטיסים יקרים יותר כל עוד אתה לא משדרג את המעבד.
הלוח שלך עובד עם חיבור PCIE ולכן הכרטיסים שהצעתי לך יתאימו לו.
הביצועים של ה HD 4770 וה HD 4850 קרובים מאוד, ל HD 4850 יש יתרון קטן עליו ולכן הייתי הולך עליו כל עוד הפרש המחיר מה HD 4770 לא גדול.
הכרטיסים האלה מסוגלים להריץ משחקים מודרניים ברזולוציה של 1680X1050 די טוב, אתה יכול להסתכל על השוואות ביצועים שלהם כדי לקבל מושג.
OC - קרא בעוגן הגדרות חומרה.

ישן 30-06-2009, 00:49

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי BRIK שמתחילה ב "נראה לי דווקא שכדאי ללכת על..."

אגב. זו היתה כוונתי כשציינתי אם תהיה תאימות בין הלוח לכרטיס המסך

אני יודע שבזיכרון פיזי צריך שהלוח יתמוך למשל ב DDR3 אם אני רוצה כרטיס במהירות 1333 לדוגמא

במחשב שלי הוא מוגבל ל 800 MHz ולכן הוא תואם רק ל DDR2. לפחות מבחינת זיכרון פיזי

הכרטיסים שהצעת הם DDR3 וDDR5, לפניי שאשאל מי יותר טוב (אני מניח שזה שיותר יקר. כנראה שאלך עליו אם הכל יראה כדאי וטוב) אני שואל שוב, לא תהיה בעיה של חוסר תאימות ? הכוונה, DDR בכרטיסי מסך שונה מ DDR בזיכרון פיזי ?

תודה רבהרבה על כל העזרה, ממש קיבלתי מידע שעזר לי ולא שלח אותי לחנות בחוסר ידיעה מוחלט למה אני מתכוון לקנות וכמה טוב אוכל לנצל את זה.

ישן 30-06-2009, 00:13

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "טוב שציינת שהמעבד שלך בסיסי..."

הבנתי. תגיד לי מה אתה חושב אם: אני מתכנן לשדרג מעבד ל QUAD CORE או CORE 2 DUE חזקים בעתיד הדי קרוב-רחוק (כ- שלשה חודשים אני מתכנן/מקווה )

יש מניעה כלשהיא שלא כדאי לי בכל זאת להשקיע על אחד מהכרטיסים שBRIK (סלח לי שלא הצלחתי למצוא את שמך הפרטי ) הציע ?

הכוונה. אני 'אסבול' או אקבל ביצועים אף יותר נמוכים מהכרטיסים שאתה הצעת לי עד שאחליף למעבד מאלה שאני מתכנן ?
(בתקווה שלא תהיה אי תאימות עם קוואד כור-מול הלוח אם. אם כבר להשקיע. אז להשקיע!)

אם הם ייתנו לי את אותה הרמה שמספקים הHD4850 והHD4770 עד שאשדרג את המעבד, ויספקו לי ביצועים משופרים משמעותית (לפחות בהשוואה) כאשר אשדרג את המעבד ?

כי אם כן. אני חושב שהבחירה הוטתה לכיוון האפשרויות שBRIK הציע לי

אבל כל זה במידה ובאמת אין מניעה כל שהיא שאתה חושב שתהיה. אם כן אשכול מחדש. (אני פשוט רוצה לפעול כמו שBRIK הסביר ולהשקיע אם כבר, ולא לרצות להחליף לאחד אחר בעוד שנה שנתיים)

אשמח לשמוע את דעתך

שוב תודה.

נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 30-06-2009 בשעה 00:18.
ישן 30-06-2009, 01:04

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "אם זה הכיוון שלך (לשדרג את..."

אוי שוב ספק כוח ><

לא מזמן ביקשתי עזרה (עם תקציב הרבה יותר נמוך ראוי לציין) והבנתי שהספק שיש לי פשוט לא מסוגל לספק את מה שדורשים כרטיסי מסך בכיוון הזה

אני מתכנן גם אותו לשדרג, (אין טעם אפילו בדגם. אני לא זוכר אבל באמת שבסיסי של EZCOOL)
כמו שאמרתם, שלבים שלבים

איזה אתה מציע קודם, מעבד או ספק כוח ?

ומבין השניים שהבאת לי עכשיו. הזול כי הם אותה הרמה או הזול כי ההבדל לא חיוני לדעתך?
ו(סליחה)שוב: איזה היית לוקח לעצמך ? על פי הזול ?

נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 30-06-2009 בשעה 01:07.
ישן 01-07-2009, 15:37

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי turchoice שמתחילה ב "פחות מ 450 וואט אין מה לדבר..."

אז אני בדרכי לעשות את ההזמנה.

ויש לי כמה שאלות אחרונות

קיבלתי את הכרטיס HD 4870 1024 GDDR5 (או ווטאבר חח) במחיר 875 ש"ח (כולל מע"מ )

ואת הספק, עדיפות לחברה אחרת ממנה אני מתכוון לרכוש "עקב" הנחות למורים. ואני לא יודע אם זה נשמע הגיוני
אבל ענו לי שהספקי כוח של HEC (או שהדגם הזה ספציפית, לא בטוח למה הוא התכוון) נגמר/ו במלאי ועתידים לקבל את ההזמנה בסביבות אמצע יולי בערך עוד שבועיים +-

שאלתי על ספק אחר עם לא פחות מ- 500 וואט מחברה אחרת אולי.
הוא בדק לי ואמר שיש של חברת coolermaster במחיר 292 ש"ח
(ביקשתי שישלח את הצעת המחיר לאימייל. כולל הדגמים והחברות אך משומה לא הגיע שום דבר)
לכן אני מצטער שאין לי דגם ספציפי. בנוגע לכרטיס המסך הוא אמר שיהיה גם מחברת GAINDWAIR כדי להשוות במחיר מול זיגזג (אני לא מבין אם יש עדיפות לחברות מותגיות בכרטיסי מסך או ספקים)
אבל הוא אמר שזה שווה ערך לביצועים של ה HEC (אותו גודל מאוורר ודברים כאלה שאיןלימושג מה הוא רצה ממני)

תוכל לאשר לי ללכת על זה בלב שקט ?

שוב המוןהמון תודה.

ישן 01-07-2009, 17:14

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "מה הדגם המדוייק של הספק של..."

נראה שהסברתי את עצמי קצת לא מדוייק.

עוד לא קיבלתי את הכרטיס. שאלתי, על סוג הכרטיס (HD 4870) במחיר הכי זול שיש אצליהם.
והכי זול היה של חברת GIGABIT אני חושב, בכמעט מאה ש"ח יותר גם לאחר ההנחה.

לכן, שאלתי אם אציג לו הצעה בחברה (KSP לדוגמא) אחרת, יוכל להשוות לי במחיר. אם אזמין כרטיס של אותה החברה [GAINDWAIR] דרכו. והוא ענה לחיוב. ואפילו נראה שהוריד לי עשרה שקלים

בנוגע לדגם. כנראה שמיהרתי מידי, האימייל התקבל ממש עכשיו בדקתי:

" אשמח לענות על כל שאלה
בקשר לבקשתכם : ספק כח EXTREME POWER PLUS 500W COOLERMASTER מחיר 262.00 ₪ מחיר כולל מע"מ

GAINWARD HD 4870 1024 GDDR5 Golden Sample – RETAIL מחיר עבור הכרטיס נכון לשבוע זה 875 ₪ מחיר כולל מע"מ
זמן אספקה עד 4 ימי עסקים "

ברור לי שיש הבדל למשל (וסליחה על האידיאולוגיה הקצת רחוקה) בין מחשב נייד של DELL מול מחשב נייד של MSI למשל (או שלא >< אני לא מבין גדול)
ולכן מותג כמו ASUS או GIGABIT בכרטיסי מסך יהיה יקר יותר, או איכות, יותר
מול חברה פחות מוכרת.

אבל כוונתי היתה אם השוני הוא רק במותג או גם ברמת הביצועים (כשכמו שאתה מציג את זה, החברה פחות משנה מול הדגם) ברור לי מאוד שכאשר מדובר בחברה מול חברה זה כבר נושא אחר.

אשמח אם תחשוב גם להמליץ לי על הספק שהציע לי איש המכירות, ואם לא, תוכל להציע לי חלופה שווה/קרובה בסכום הכספי. אך אם אין אל תתפשר על היכולות של הספק שהצע.

נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 01-07-2009 בשעה 17:18.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:18

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר