לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-07-2009, 03:05
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
ניגש לראיון סמח"ט כדי לצאת לגיבוש - מתומך ללוחם

אז ככה אחים שלי, אני ניגש לראיון סמח"ט כדי להציג בפניו את הרצון שלי לחזור לקרבי ,בעיקרון אני ממש רוצה לצאת למיונים מחוץ לחטיבה 669/שלדג/טיס אני יודע שזה נשמע בלתי אפשרי להשגה אבל בתקופה האחרונה אני שומע על חבר'ה שעברו והגיעו ליחידות באמצע שירות ותכל'ס נשבר לי לעמוד ולא לעשות כלום, במקרה שהסמח"ט לא יאשר לי לצאת מהחטיבה אני ינסה בכל זאת לשאול אותו אם באפשרותי לצאת לגיבוש בחטיבה (אגוז!).
אני יודע שכדי להתחיל מסלול באחד מיחידות עילית אני יצטרך לחתום ויתור פז"ם ולהתחיל מאפס, חושבים שאני מטורף ,הרבה אמרו לי אבל אני פשוט מרגיש כבר הרבה זמן שאני פשוט יכול יותר ואיפה שאני נמצא כרגע זה בכלל לא המקום שלי ולא מה שרציתי מהשירות הצבאי שלי..

טוב, אני בהתרגשות מטורפת..אני יודע שזה הולך להיות קשה אבל אני סגור על עצמי ועל הבחירה שאני עושה.
אתם לא מבינים עד כמה אני רוצה את זה אני מוכן להתחייב שאני יחתום קבע (קצונה) כשאני יצליח להגיע לאחת היחידות., אין לי משהו שיבאס אותי חוץ מזה שאני מותר על המחזור שלי בכמה מחזורים קדימה..אבל אני חושב שזה שווה את זה, לא?

אני ידוע שחפרתי לכם אבל פשוט הוצאתי כאן את כל ההיתרגשות שלי,אז תאחלו לי בהצלחה, וכמו תמיד אני ישמח לשמוע מה דעתכם,ובכלל אם יש לכם טיפים.

קצת פרטים עליי:
משרת בגולני
בעבר גדוד 51
היום על תקן אופטיקאי (כן, יש לי מקצוע, כוונות לייזרים) אבל בפועל עבודה משרדית כמו איזה פקידה...
קב"א 56
דפ"ר 90
פרופיל 97

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

נערך לאחרונה ע"י MAG707 בתאריך 04-07-2009 בשעה 03:09.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:17

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר