לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-07-2009, 20:29
  turchoice turchoice אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.09.05
בעיה בחיבור כרטיס HD 4870 למחשב.

אז קיבלתי את הכרטיס + הספק. חיברתי את הספק ראשון. והמחשב עולה.

(רק עם הכרטיס מסך המובנה על הלוח).

כאשר אני מחבר את כבל ה VGA (גם ה DVI אותו הדבר) המסך פשוט לא עולה.

שמתי לב שיש בכרטיס שתי חריצים צמודים אחד לשני עם שישה 'פינים' וחיברתי את הכבל המפצל שבא איתו בקופסא. ואז המסך עלה לפתע. אך היה כתוב שאחד מהחיבורי חשמל של הכרטיס אינו מחובר כראוי.

ניסיתי לחבר את שניהם יחד, או רק אחד בלבד, להחליף את היציאה (לחבר לשישה פינים המקבילים) אין. - נאדה.

המסך פשוט מסרב לעלות. בהיערה באדום היה כתוב להסתכל במדריך ולמרבה הצער לא מצאתי שם יותר מידי עזרה.

אני מאמין שהבעיה מוכרת או פשוטה, ומאוד מאוד מקווה שאוכל לקבל פתרון מהיר ומובן כי זה מתחיל לתסכל >:

עריכה: היערה קטנה* לחיבורי החשמל של הכרטיס (הכבל הנלווה שדומה בצורת ל IDE) יש להם רק שלשה פינים כסופים, ולא ארבעה בדומה לכבל IDE רגיל.

תודה רבה בכל אופן.

נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 06-07-2009 בשעה 20:32.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-07-2009, 01:04

דגם הספק הוא EXTREME POWER PLUS 500W COOLERMASTER
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "איזה ספק כוח?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Kill-Machine
בכל אופן, בכרטיס שלך יש שתי כניסות לחשמל (החיבורים השחורים עם ה-6 פינים), וצריך לחבר את שניהם. יכול להיות שבספק כוח שלך כבר יש בדיוק את החיבורים האלה. אם לא, קיבלת את המתאמים עם הכרטיס מסך, ואתה צריך להשתמש בשניהם כדי לחבר את שני החיבורים לספק.

תודה על העזרה קודם כל.

עשיתי כמו שאמרת עוד לפניי שפניתי בפורום, והמחשב כותב באדום מהבהב שאחד מהכבלים של הכוח של הכרטיס צריך להתחבר, זה קורה גם כששניהם מחוברים ודם כשאחד, ניסיתי להחליף מ VGA ל DVI וזה הציג אותה הבעיה, ניסיתי לחבר כבלים של כוח אחרים מהספק ולשחק עם החיבורים, חיזקתי לגמריי

כאילו הבעיה היא משהו אחר, ואין לי מושג מהי

תוכל לחשוב על אפשרות נוספת ?

ישן 07-07-2009, 01:56

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי turchoice שמתחילה ב "דגם הספק הוא EXTREME POWER PLUS 500W COOLERMASTER"

טוב. - צדקת. בגלל נוחות העברתי את כל הכבלים של הספק שלא מתחברים לאף מקום, אל חלקו העליון של המארב איפה שהכוננים צריכים להיוך, כך שלא יפריעו לי (זה משגע אותי באופן אישי).

ולהפתעתי (המאוד רבה, וטפשית מצידי) מצאתי כבל דומה בדיוק לזה שבא עם הכרטיס, וחיברתי, פתאום הוא לא מצפצף ולא מונע מהמחשב אפילו להדלק.

אבל כשאני שם את המסך על DVI/VGA בהתאם לכבל המחובר ביציאה, הוא עדיין לא מעלה את המסך דרכו.
העליתי את ויסטה והוא לפחות גילה חומרת HD חדשה.

אני מנסה להתקין דרייברים בתקווה שאז המסך כן יעלה בחיבורים של הכרטיס, למרות שלא נראה לי שזה שייך. הוא אמור להעלות את המסך מהכרטיס גם מבלי לקבל דרייברים קודם, כך לפחות זה היה עם כרטיסים אחרים שהיו לי.

מה אתה אומר ?
תודה שוב

ישן 07-07-2009, 15:03

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "איזה כבלי כוח חיברת לכרטיס..."

טוב. אז לשמחתי(גם לשמחתכם אני מקווה><) הצלחתי לסדר
ויש לי היערה שבעיניי באה מאוד מאוד במקום.

החנום שממנה רכשתי את הכרטיס + הספק דרשה סכום של מאה ומשהו ש"ח להתקנה.
בכל אופן הייתי בוחר להתקין בעצמי, פשוט רציתי לשמוע שזה ברור מאליו שזה ללא עלות. - מסתבר שלא כל כך.
כך או כך חנות שמוכרת חומרה פנימית ומשאירה לך את תהליך ההתקנה, (אחרת תשלם)
לדעתי צריכה לכל הפחות לכוון אותך בתהליך.

הפתרון היה להגדיר ב- BIOS שלא יקרא דרך הכרטיס המובנה, ויפנה אל חריץ ה PCI
- זה מסביר למה עם כרטיסי מסך אחרים לא נתקלתי בבעיה הזו - לא היה לוח אם עם כרטיס מובנה -
זה תסכל אותי כל כך כשהבנתי שהבעיה היתה שלשה אינטרים בסופו של דבר.

אני לא יודע אם זה המקום להעיר עליו או לא, ולא ברור לי אם כך נוהגים בכל חנות מחשבים, אבל אני חושב שאפשר וצריך לתת הסבר בפורום למי שרוכש כרטיס מסך או כל חלק חומרה אחר, שמתקין בעצמו ולא מבין למה המחשב לא מוכן לזהות אותו בתוכו.
(לא אציין את שמה של החנות כי אני לא רואה בזה טעם, סתם יכול לקלקל לחלק מהאנשים).

תודה רבה על כל העזרה שוב, ממש מרגיש שיש אל מי לפנות (בטח יותר מהתמיכה שלהם )

ישן 08-07-2009, 22:37
  BRIK BRIK אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.05.09
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי turchoice שמתחילה ב "טוב. אז לשמחתי(גם לשמחתכם אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי turchoice
טוב. אז לשמחתי(גם לשמחתכם אני מקווה><) הצלחתי לסדר
ויש לי היערה שבעיניי באה מאוד מאוד במקום.

החנום שממנה רכשתי את הכרטיס + הספק דרשה סכום של מאה ומשהו ש"ח להתקנה.
בכל אופן הייתי בוחר להתקין בעצמי, פשוט רציתי לשמוע שזה ברור מאליו שזה ללא עלות. - מסתבר שלא כל כך.
כך או כך חנות שמוכרת חומרה פנימית ומשאירה לך את תהליך ההתקנה, (אחרת תשלם)
לדעתי צריכה לכל הפחות לכוון אותך בתהליך.

הפתרון היה להגדיר ב- BIOS שלא יקרא דרך הכרטיס המובנה, ויפנה אל חריץ ה PCI
- זה מסביר למה עם כרטיסי מסך אחרים לא נתקלתי בבעיה הזו - לא היה לוח אם עם כרטיס מובנה -
זה תסכל אותי כל כך כשהבנתי שהבעיה היתה שלשה אינטרים בסופו של דבר.

אני לא יודע אם זה המקום להעיר עליו או לא, ולא ברור לי אם כך נוהגים בכל חנות מחשבים, אבל אני חושב שאפשר וצריך לתת הסבר בפורום למי שרוכש כרטיס מסך או כל חלק חומרה אחר, שמתקין בעצמו ולא מבין למה המחשב לא מוכן לזהות אותו בתוכו.
(לא אציין את שמה של החנות כי אני לא רואה בזה טעם, סתם יכול לקלקל לחלק מהאנשים).

תודה רבה על כל העזרה שוב, ממש מרגיש שיש אל מי לפנות (בטח יותר מהתמיכה שלהם )

אני חייב לומר שלדעתי חשוב לדעת מהיכן קנית - כי חלק ממחיר של מוצר הוא גם השרות שהחנות נותנת, זה דרך אגב השיקול העיקרי שלי בעת קניה של מחשב בדר"כ יותר מהמחיר ולמרות שאני מחשיב את עצמי כמבין בעניני חומרה או לפחות מבין חלקית תמיד חשוב שיהיה גב מקצועי של המקום שבו ביצעתי את הרכישה.

אין לי בעיה שהחנות דורשת תשלום על עבודתה אבל עזרה בהגדרות מסוג זה נראה לי טריוויאלי לחלוטין.

נערך לאחרונה ע"י BRIK בתאריך 08-07-2009 בשעה 22:39.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר