לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-07-2009, 10:20
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
מידע נגדי משמעת ירשמו תלונות למשרתים שנראו לא מדוגמים במקומות ציבוריים

בימים הקרובים יחולקו לנגדים היחידתיים תעודות חדשות שיקנו להם סמכויות בדומה לשוטרים צבאיים. הנגדים יורשו מעתה להגיש טופסי תלונה נגד חיילים גם מחוץ לתחומי היחידה. אפילו הקצינים ביחידה,למעט מפקדה, יסתכנו בתלונה מטעם נגד המשמעת אם יחרגו מכללי הדיגום או יתנהגו בצורה לא הולמת

ניר קוסטי

מסתובבים לא מדוגמים בקניון? פושטים את חולצת המדים בתחנת האוטובוס? היזהרו מנגדי המשמעת. תעודה חדשה שמחולקת בימים אלה לנגדי היחידות, תאפשר להם להגיש תלונות נגד חיילים שנצפו חורגים מכללי ההופעה הצה"לית או מתנהגים בפראות - גם במקומות ציבוריים.

תעודת הנגד היחידתי החדשה תבדיל את נגדי המשמעת מיתר אנשי הקבע בצה"ל, ותקנה למאות הנגדים שעסקו עד כה באכיפת המשמעת "קרוב לבית", סמכויות רחבות יותר, הן בתוך היחידה והן מחוצה לה.

להמשך קריאה לחץ כאן

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-07-2009, 14:00
צלמית המשתמש של opie
  opie opie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.06
זה שטותי
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "מה הקשר? חייל אמור להיות..."

דוחות אפשר לקבל על הרבה דברים מטומטמים... אני קיבלתי ריתוק 21 על זה ששמעתי מוזיקה עם שתי אוזניות, אחרי שסגרתי כבר שבועיים (כלומר במצטבר 35 יום של לטחון שמירות, סיורים מעצרים ומה לא) עם אפטר אחד, בגלל כזאת שטות שרציתי לשמוע מוזיקה לפני שאני נפרד מה-MP3 שלי להרבה מאוד זמן.
אם הייתי עם פלאפון או עם מוזיקה רק באוזנייה אחת, זה היה יותר טוב?
מה שיותר מתסכל זה שאם הייתי ג'ובניק העונש שלי היה יומיים ריתוק בבסיס. ואח"כ מתפלאים שהמוטיבציה לשרת ביחידה קרבית יורדת עם השנים...

חולצה יכולה גם לצאת קצת מהמכנסיים בלי שנשים לב. שיער יכול לגדול במשך הזמן שאני בצבא (17 יום) כשאין ספר בבסיס.

ישן 05-07-2009, 20:27
  דג שמן דג שמן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.06.09
אני בעד להביא סמכות כתיבת דו"חות גם לאזרחים שנמאס להם לראות פלאנגות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "נגדי משמעת ירשמו תלונות למשרתים שנראו לא מדוגמים במקומות ציבוריים"

בתור מי שבכל שבוע ביום חמישי מצליח לקחת לאחד החיילים בקרון הרכבת את הנשק בלי שהוא שם לב, ובתור אחד שנחרד לראות כי נעליים רבות בצה"ל לא זכו לפחות במשך שבועיים לראות מברשת צבע,
אשמח לקבל סמכות להענקת דו"חות ע"י בוגרי צבא שאכפת להם מאיך שהחיילים נראים.

ואגב,
רק פעם אחת יצאתי ללא צחצוח נעליים מהקו, וזה היה כאשר הודיעו לנו על הורדת כוננות 10 דקות לפני שעובר במוצב הקו האחרון לנהריה,
באותם 10 דקות הספקנו: לנקות את הנעליים מהבוץ,
לעבור מב' לא'
לארוז תיק,
לקחת מכונת גילוח להתגלחות בהסעה,
ולבקש אחד מהשני שיביא מברשת ומשחת נעליים(רק שבסוף כולם סמכות על האחר, שכמובן לא נמצא.

אז איך חייל המשרת כלוחם בגבעתי(המקרה ביום ד' בקו חיפה-מודיעין)ישן עם התבור בכיסא לידו, ללא גומיות, חולצה בחוץ ועם נעליים לא מצוחצחות, עוד מעז לצחוק על זה שהנשק שלו נמצא בידיים שלי)

(אין כל דבר נגד לוחמי גבעתי, בשבוע הקודם הוא היה מוהנדס ןלפני כן, מי זוכר)
ישן 06-07-2009, 00:05
צלמית המשתמש של S - Designer
  משתמש זכר S - Designer S - Designer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.03
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי דג שמן שמתחילה ב "אני בעד להביא סמכות כתיבת דו"חות גם לאזרחים שנמאס להם לראות פלאנגות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי דג שמן
ואגב,
רק פעם אחת יצאתי ללא צחצוח נעליים מהקו, וזה היה כאשר הודיעו לנו על הורדת כוננות 10 דקות לפני שעובר במוצב הקו האחרון לנהריה,
באותם 10 דקות הספקנו: לנקות את הנעליים מהבוץ,
לעבור מב' לא'
לארוז תיק,
לקחת מכונת גילוח להתגלחות בהסעה,
ולבקש אחד מהשני שיביא מברשת ומשחת נעליים(רק שבסוף כולם סמכות על האחר, שכמובן לא נמצא.
לא יכולת לעשות את חלק מהדברים בבסיס?
לפי מה שאני יודע גם בבסיס אתה חייב להיות מגולח. לא?

ישן 05-07-2009, 21:48
צלמית המשתמש של זיו
  זיו זיו אינו מחובר  
L'enfer, c'est les autres

חבר מתאריך: 21.11.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "נגדי משמעת ירשמו תלונות למשרתים שנראו לא מדוגמים במקומות ציבוריים"

ליבי ליבי על החיילים המסכנים.

ברור שצריך להיות מדוגם, ואני לא מדבר על אלו שמסתובבים עם גופיה ומכנס ב'. אני מדבר על כאלו שבאמת משתדלים להיות מדוגמים, והמ"צ פשוט מחפשים בכח. למעשה יש למ"צ מכסת דוחות שהם צריכים לעמוד בה. והם יעמדו בה.
זה כי תיקח את החייל הכי מדוגם ותשים אותו לבחינה מדוקדת, תמיד תוכל למצוא איזה גרב שצבעה נוטה מדי ללבן (אחרי שדהתה בפעילות רצופה של 28) איזה זיפ נסתר שפוספס (בטח בגלל שיש מראה נורמלית בשטח), כתם מאקונומיקה על מדי א' (אחרי שהרס"פ הכריח להבריק אסלות לפני היציאה) אבק על הנעליים (בגלל שהשביל מהבסיס מרוצף יפה, ורק החייל הרשלן לא הבריק. כן כן..) מעיל שלא סגור עד מחנק - כן, מקבלים על זה דו"ח - (כי חם.. כאילו?)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר