לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-07-2009, 01:39
  Omrik19 Omrik19 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.09
עזרה חבר'ה - מעבר לקרבי וגיבוש!

מה העניינים אנשים?
אני בבעיה לא קטנה... ואולי מישהו פה יכול לעזור לי..

קודם כל, קצת רקע עליי..
עשיתי קורס טר"צ של שחקים-מודיעין לפני הצבא (לא נספר בפז"מ) מנוב' 08 והתגייסתי למודיעין במאי 09. התגייסתי לקורס הזה במטרה ובאמונה שדרכו אוכל למצות את הפוטנציאל שלי ולתרום בדרך הכי טובה לצה"ל ולמדינה (הייתה לי התלבטות רצינית - בגלל שיש לי פרופיל 97). במהלך הקורס - התחילו התלבטויות רבות בנוגע לבחירה שעשיתי... האם זאת באמת הדרך שלי לתרום בצורה הכי טובה למדינה וככה אוכל למצות את עצמי? לאחר בערך 8 חודשים במסגרת צבאית, הגעתי להחלטה שטעיתי, ואני פשוט לא יכול להמשיך לעשות את התפקיד שלי במודיעין - שאני באמת לא מזלזל בו ומעריך אותו, אבל אני מאין שאוכל לתרום יותר במערך הלוחם, כחייל בשטח. מבחינתי, התחושה שאני לא נמצא במקום הכי טוב מבחינת תרומה ותחושה אישית - מקשים עליי מאד ובגלל זה החלטתי לעבור לקרבי.

מכאן מתחילה הדרך לקרבי:
הרצון הגבוה ביותר שלי הוא להגיע לחי"ר ובאופן ספיצפי לצנחנים (אני לא יכול יום סיירות - בגלל משקפיים). החשיבות שלעשות גיבוש צנחנים היא גבוהה - בגלל שזו הדרך היחידה להבטיח יח' חי"ר, אחרת אתגייס כל"צ וסביר (בגלל הפז"מ, כך הבנתי) שאגיע לתותחנים, הנדסה וכו' (על פי שיחה עם בחורה מאכ"א - שהסבירה לי שלשם כנראה ישבצו אותי).

ביררתי דרך מדור סיירות גיבושים לגיוס נוב' ואמרו לי שהכל היה באפריל והגיבושים הבאים בדצמבר לגיוס מרץ. במקרה הגעתי היום לשרשור באתר הזה וראיתי שיש שבוע הבא גיבוש צנחנים מיוחד ( 15.7), שמיועד בדיוק לחיילים שביקשו העברה (טופס 55) ועולים חדשים ולא למלש"בים..

אבל..
עדיין לא התחלתי שום תהליך מנהלתי רשמי של מעבר! עוד לא הגשתי טופס 55... אני יודע שאין סיכוי שאני אספיק תוך 4 ימים לסדר את הענין כולו ולגשת לגיבוש באופן רשמי -והתהליך לוקח בערך חודש..
אבל אני חייב להגיע לגיבוש, אחרת אני צריך לחכות לגיבוש בדצמבר לגיוס מרץ - שזה בעייתי מבחינת זמן, הפז"מ שיעבור וימנע ממני לצאת לקורסים לאח"כ וכו'..
בקיצור - אני באמת מוכרח למצוא דרך לעשות את הגיבוש הזה ברביעי כדי שאתגייס בנובמבר.

אני מתכוון לנסות לדבר עם אנשים מצנחנים, שאולי יעזרו לי להשתתף בגיבוש ואח"כ אוכל למלא את כל התהליך של טופס 55..

ככה שאם יש למישהו רעיון, עצה או דרך לאיך אני יכול להשתתף בגיבוש (לקחת ימי חופש מהיח' שלי למשל... לא יודע, לדבר עם מישהו משם) - כל דרך שתביא לזה שאני אעשה אותו - אני ממש אשמח..

חוצמזה, אם מישהו יודע לאיזה גורם אני יכול לפנות שיעזור לי בנושא ואיך - למשל השלישות בצנחנים ... זה יעזור לי מאד.

תודה רבה מראש!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:33

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר