"תוך שאני כותב את המספר הוא לחץ על דוושת הגז ודרס אותי. נפלתי על הריצפה והוא נמלט מהמקום. נזקקתי לטיפול בבית החולים לאחר שנפגעתי ברגלי. הגשתי תלונה במשטרה, אך הופתעתי לשמוע כי איתרו את הדורס אך הוא שוחרר לאחר זמן קצר חרף העבירה החמורה".
כבר חששתי שדריסה ונטישה הם ענין של מה בכך לאור תגובתך לפסיקת דרורי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "חשד: פקח במנהל האזרחי ביצע פיגוע דריסה נגד מתנחל"
ובמילים אחרות: רק לפני שבועיים זעקת על העוול שנעשה לשופט שפיתל את פסק וגזר הדין לאורך 350 עמודים בכדי שלא להרשיע מועמד לדיינות..
דמיין לעצמך שגלעד פולק עבר חוויה שהגבירה את שילובו בחברה ושבסופה מצא עצמו כאזרח שווה זכויות והפקח הדורס סיפק לכולנו רגע מרגש של התעלות בעת שהצטער על הארוע והכל יבוא על מקומו בשלום...
מה לא? נו טופ אז דמיין לעצמך שהפקח הוא 'אברך' בעל קשרים ושפולק עלה מאתיופיה ואז בטח תחוש יותר בנוח עם המקרה...
קודם כל שיעשו מזה אותו רעש והמולה כמו שעשו עם האברך
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "כבר חששתי שדריסה ונטישה הם ענין של מה בכך לאור תגובתך לפסיקת דרורי"
ואני יכול להבטיח לך שאני לא אהיה צמא דם לדרוש שהפקח ישב בכלא, אם יבקש סליחה, ויתנצל בלי הרף ויבטיח שהוא לא שונא מתנחלים, כמו שהאברך ההוא הבטיח שאין לו שום דבר נגד האטיופיים.
לי יהיה מספיק רק שיטרטרו אותו שנתיים כמו שטרטרו את האברך ההוא. וגם שיאשימו את כל מי שמתנכל למתנחלים. שיתנו לזה אותו כיסוי תקשורתי.
יש גם הבדל בין פיגוע דריסה או לנסוע מתי שמישהו שוכב על הרכב שלך, אבל אני מוותר על ההבדלים האלו.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "קודם כל שיעשו מזה אותו רעש והמולה כמו שעשו עם האברך"
שכל אדם שדרס במכוון אדם אחר - ישב בכלא. פקח, אברך, עם סליחה או בלי סליחה קצת יותר או קצת פחות.
ומה פרוש 'כשמישהו שוכב על הרכב שלך'? אחרי הכל אתה עדיין מנסה לגלגל חלק מהאחריות לפתחה של שומרת נאמנה שעמדה בדרכו של עבריין נקלה ואלים רק בגלל שלא נפלה לרגלי גלגליו? אם זה מרצה אותך הרי שהיא נפלה, נחבטה בראשה ואיבדה הכרה וגם היא הייתה מוותרת על כל העניין...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "חשד: פקח במנהל האזרחי ביצע פיגוע דריסה נגד מתנחל"
אהבתי במיוחד את התגובה הטוקבקיסטית של המנהל האזרחי.
ציטוט:
תלונת המתיישב במשטרת מחוז ש"י בדבר נסיון הדריסה והגניבה מהבתים חסרת שחר ומטרתה להכפיש את אנשי יחידת הפיקוח של המנהל האזרחי אשר עוסקים יומם וליל במלאכת אכיפת החוק. צר לנו על כך שאנשים אלו הבוחרים בשיטות ברוטאליות מתוך מטרה להפריע למלאכת אכיפת החוק ומשתמשים באיומים ובאלימות פיזית ומילולית, המציאו שיטה חדשה - הגשת תלונות שווא למשטרת ישראל.