לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-07-2009, 20:11
צלמית המשתמש של AtlantisNumenor
  משתמש זכר AtlantisNumenor AtlantisNumenor אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.07.08
ומה אתה אומר על זה:
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי hack2003 שמתחילה ב "מכיוון שטכנולגית ה N אמורה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hack2003
מכיוון שטכנולגית ה N אמורה לעבוד בקצבים מהירים יותר מאשר כניסת ה USB יכולה לאפשר הייתי ממליץ להתקין במחשב כרטיס רשת פנימי ולא חיצוני אלא אם כן המהירות לא חשובה לך.
לכרטיס USB הייתי ממליץ על EW-7718 של אדימקס.
ועל כרטיס פנימי הייתי ממליץ על EW-7727 של אדימקס.
הנתב הייתי ממליץ כמו קודמי את ה EDIMAX BR-6524N.

חוות דעת:
רכשתי את המוצר לפני שבועיים למרות שיש לי נתב אחר קצת יותר ישן, רציתי מהירות אלחוטית גבוהה יותר:
אחרי שהגדרתי את הנתב והוא היה מוכן לעבוד ואחרי שהבאתי טכנאי ודיברתי עם מוקדי שירות של כל מי שרק אפשר לוודא את שפיותי, התברר שלנתב יש תקלה והוא לא מושך IP. החלפתי אותו ולקחתי שוב אחד חדש ושוב את אותו תהליך...שוב לא עבד!
חזרתי שוב להחליף ועוד לקוח עמד לפני בתור עם הנתב וגם לו זה לא עבד-לא מושך IP. לאחר שיחה שלי עם אחד הטכנאים מתברר שיש 2 סדרות יצור לנתב הזה-שימו לב מה אתם מקבלים רשום על הברקוד:
סדרה תקינה- BR6524N8A....
סדרה דפוקה-BR6524NB....(הרוב דפוקים)
...בסוף קיבלתי את הנתב מהסדרה הטובה ועכשיו עובדים!!

העתקתי את זה מZAP:

http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=719438

מנסיון, למדתי שכדאי מאוד לשים לב לתגובות של אנשים שרכשו מוצרים...!
"הארץ שלנו איננה רק מדינת ישראל אלא כל מרחב הסהר הפורה. אבות אבותינו אינם רק אברהם יצחק ויעקב אלא כל יושבי ארץ הקדם - הישראלים, הכנענים והפיניקים - כולם שייכים לאומה העברית. אנחנו העברים הננו איפוא צאצאים לאומה העברית הגדולה שהמציאה את האלף בית, שהקימה ציים אדירים ובנתה אימפריה בכל אגן הים התיכון. אנחנו הבאנו את התרבות לאירופה ופילי מצביאנו הגדול חניבעל, איש קרתגו, עברו את האלפים ואיימו למוטט את רומא."

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-07-2009, 16:24
צלמית המשתמש של AtlantisNumenor
  משתמש זכר AtlantisNumenor AtlantisNumenor אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.07.08
נו אז אם התחלת...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "מעניין, כמה זמן כבר פועל אצלך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
מעניין, כמה זמן כבר פועל אצלך הנתב שכן פועל?

אצלי מוצרי אדימקס בד"כ לא הצליחו להגיע לשנת החיים הראשונה שלהם. לא טרחתי ליסוע לחור שבו פיקוק נמצאים כדי לממש את האחריות, כי קראתי ביקורת באינטרנט [בדיעבד, לצערי] שהם פשוט כולם כאלה, ואני פשוט אצטרך לממש אחריות שוב בעתיד... אני באופן אישי לא נוגע יותר עם מקל בתוצרת החברה הזאת...

למה שלא תגמור?

מהו לדעתך הנתב האולטימטיבי (גם לממדי"ם, ובמחיר שפוי) ?
"הארץ שלנו איננה רק מדינת ישראל אלא כל מרחב הסהר הפורה. אבות אבותינו אינם רק אברהם יצחק ויעקב אלא כל יושבי ארץ הקדם - הישראלים, הכנענים והפיניקים - כולם שייכים לאומה העברית. אנחנו העברים הננו איפוא צאצאים לאומה העברית הגדולה שהמציאה את האלף בית, שהקימה ציים אדירים ובנתה אימפריה בכל אגן הים התיכון. אנחנו הבאנו את התרבות לאירופה ופילי מצביאנו הגדול חניבעל, איש קרתגו, עברו את האלפים ואיימו למוטט את רומא."

ישן 22-07-2009, 02:43
  hack2003 hack2003 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.06.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "[QUOTE=hack2003]מכיוון..."

שמעת על המילה אמורה....?
בתכנון הבסיסי שלה היא אמורה לעבוד יותר מהר...(תקרא את מה שהבאת לי.. 600 אומר לך משהו?)

בכל מקרה בפעם האחרונה שיציאת ה USB שלי הגיעה למהירות גבוהה כמו שהייתי מצפה ממנה זה היה אך ורק כאשר חיברתי מכשיר בעל ספק כוח חיצוני ולא נתקלתי במכשיר חיצוני אחד שמנצל את המהירות המלאה או אפילו מגיעה ל 450Mbps כאשר אין תוספת חשמל להתקן שמחובר דרך יציאת ה USB.
פספסתי משהו?
יש מצב אני לא יודע הכל.
טעיתי? יש מצב אני לא יודע הכלל עדיין אין לי את הכספים לבדוק כל חומרה שקיימת.

חוץ מזה אני לא ממש אוהב כרטיסי רשת USB מלבד של LINKSYS מכיוון שכל אחד כזה שנתקלתי בו עד היום לא שרד את הבערך שנה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:01

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר