לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-07-2009, 22:12
  roko_man roko_man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי loladaquze שמתחילה ב "צריך קצת מידע... ת.גיוס 6.8 ל-מ"כים ..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי loladaquze
שלומות P:

היתי רוצה לדעת קצת יותר על קורס המכים שאני עומד לעבור.... והיתי רוצה לדעת האם זה תפקיד טוב בצבא או שזה סתם חרטא X:
מה המשכורת הצבאית שתיהיה לי והאם זה מקדם אותי לאן שהוא בטווח הרחוק?
כמה פעמים אני חוזר הביתה בחודש ? האם אני מקבל נשק ? ובקללי עוד מידע שימושי כמו מה להביא ליום גיוס... והאם אני יעשה שמירות ? קיצר הבנתם.... אני פשוט ניסיתי להכנס לגולני או לשריון אבל משו מה שלחו אוי לקורס מכים X:

ד"א אל תשלחו לי לינקים לאתר שבוז.... ממש לא אהבתי אותו וכל מה שכתוב שם לא בהכרח נכון... קיצר קראתי שם הכל וזה לא עזר לי ...

גם חבר שלי מתגייס שלם אולי תראה אותו

תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-07-2009, 00:13
  flash88888 flash88888 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.01.07
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי loladaquze שמתחילה ב "איך אני מבקש להיות מ"כ בח"א ?..."

אם יש לך נתונים גבוהים (רפואיים וגם מבחינת קב"א ודפ"ר), ובמידה ויהיה מקום, קצין המיון יציע לך את זה בעצמו. אם לא, תבקש ממנו, אולי ישחק לך המזל.

יתרונות- חי"ר זה לא, יותר כמו חי"ר קל, אבל אם אתה רוצה להיות לוחם אז תרגיש סיפוק הרבה יותר גדול בטירונות ובקורס ממגל. מקנה לך רובאי 06, ויציאות עם נשק במידה וזה מלהיב אותך... בסוף הקורס אפשרויות השיבוץ רחבות ונעות החל ממפקד בטירונות טייס (לא, זה לא בהכרח ה"טובים" יותר) עד למפקד בגף הגנה קרקעית כלשהו (כמו מש"ק אבטחה, רק שכאן זה משתנה ממקום למקום, יש מקומות- אמנם מעטים, עם אפשרויות קידום ועבודה מאוד מעניינת. בסופו של דבר זה הבן אדם עושה את התפקיד ולא להפך. חופש הפיקוד שלך ומה שתחליט לעשות בגף כמעט אינסופיים).
ישן 19-07-2009, 19:19
  loladaquze loladaquze אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.09
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי flash88888 שמתחילה ב "אם יש לך נתונים גבוהים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי flash88888
אם יש לך נתונים גבוהים (רפואיים וגם מבחינת קב"א ודפ"ר), ובמידה ויהיה מקום, קצין המיון יציע לך את זה בעצמו. אם לא, תבקש ממנו, אולי ישחק לך המזל.

יתרונות- חי"ר זה לא, יותר כמו חי"ר קל, אבל אם אתה רוצה להיות לוחם אז תרגיש סיפוק הרבה יותר גדול בטירונות ובקורס ממגל. מקנה לך רובאי 06, ויציאות עם נשק במידה וזה מלהיב אותך... בסוף הקורס אפשרויות השיבוץ רחבות ונעות החל ממפקד בטירונות טייס (לא, זה לא בהכרח ה"טובים" יותר) עד למפקד בגף הגנה קרקעית כלשהו (כמו מש"ק אבטחה, רק שכאן זה משתנה ממקום למקום, יש מקומות- אמנם מעטים, עם אפשרויות קידום ועבודה מאוד מעניינת. בסופו של דבר זה הבן אדם עושה את התפקיד ולא להפך. חופש הפיקוד שלך ומה שתחליט לעשות בגף כמעט אינסופיים).

איך בידיוק ? ז"א איזה תפקיד אני צריך לבקש בדיוק ? זה בידיוק בישבילי התפקיד שתיארת פה ...

ויש לי קב"א ונתונים גבוהים... פרופיל 87 בגלל בעית ראיה וכניראה שבגלל זה גם לא לקחו אותי לקרבי X:
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר