לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-07-2009, 10:56
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
אובמה המתנצל

לאחר שהתבררו העובדות על מעצר הפרופסור השחור בבוסטון, הביע הנשיא חוסיין אובמה התנצלות על התגובה הספונטנית שלו למעצר.

האירוע הזה הוא לא שונה מאירועים אחרים שקורים בין שחורים ללבנים בארה"ב, מה שמיוחד הוא ההתערבות והתגובה של הנשיא שנקט עמדה מבלי שידע את העובדות, דבר שמראה על נטיותיו.

הוא מתנצל על "העוול שניגרם" למוסלמים.
הוא מתנצל על העוול שניגרם לשחורים.

הנאומים והתוכניות שלו מדאיגים ומראים את כוונותיו לגבי המוסלמים בכלל ובאזור שלנו בפרט, מה שיותר מדאיג זה פליטות הפה שלו שמראות שהדברים אצלו הרבה יותר קיצוניים...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-07-2009, 11:30
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ishaicohen שמתחילה ב "אני מחכה להתנצלות שלו על זה..."

אני מחכה להתנצלות שלו על זה שיהודים פונו מבתיהם
התנצלות על פינוי יהודים מבתיהם זה דבר עדין, על זה אני מוכן להבליג אם הוא יחליט שזה לא בסדר שיהודים חיים תחת טרור (חמאס/חיזבאללה) ותחת סכנת השמדה (איראן גרעינית) כמעשה ולא כרטוריקת בחירות.

לא שאני לא מסכים איתך, אתה צודק שגם על זה הוא צריך להתנצל ולדעתי אם הוא כבר לקח על עצמו את תפקיד "המתנצל הלאומי על עוול היסטורי" שיתנצל על אמריקה האנטישמית שלא נקפה אצבע למען יהדות אירופה שהושמדה ועשתה בדיוק את ההיפך מהמצופה - מנעה מיהודים כניסה לארה"ב והתעלמה מהבקשות להפציץ את מסילות הטרנספורטים למחנות ההשמדה ואת מחנות ההשמדה עצמם.

ישן 26-07-2009, 09:51
  דדון מוש דדון מוש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Fang שמתחילה ב "אובמה המתנצל"

מה שכתוב בעיתונות הישראלית רחוק מלהיות העובדות (כרגיל). הנה הדו"ח הרשמי

מאז הפרשה, והשליפה הלא מוצלחת של אובמה התבררו פרטים שלא הוזכרו בכתבות בארץ. כמו למשל שוטר (שחור) שהיה בארוע ותומך לגמרי בשוטר שעצר את גייטס ומספר שההתנהגות של גייטס הייתה "מוזרה" והצדיקה מעצר.

השוטר הגיב לקריאה ל-911, לא מדובר על מקרה של שוטר שניגש למישהו שנראה לו חשוד סתם ככה ברחוב (והחשד הוא בגלל צבע העור - profiling באמריקאית). כמו שטען אובמה בלי להכיר את הפרטים. פרופיילינג, אגב, היה הנושא אותו לימד אותו שוטר באקדמיה לשוטרים במשך כמה שנים...

גייטס נעצר לאחר שסירב לשתף פעולה עם שוטר (שבא לבדוק פריצה לבית), הוא סרב להזדהות ולהציג תעודה מזהה והתחיל להשתולל. אם הוא היה מציג את עצמו כראוי ומסביר לשוטר שאיבד את המפתח שלו המקום היחיד בו היה נכתב על המקרה הזה הוא בדוח המשטרה הסטנדרטי.
אבל הנשיא והפרופ' הם שחורים מקצועיים שרגילים לשחק על הקלף הגזעני ולהם העובדות לא משנות דבר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:10

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר