לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-07-2009, 20:35
  omricg omricg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.08
אכזבה גדולה בצוות אויר

היום,ה22 יום חמישי היה לי צוות אויר על הבוקר,הגעתי לשם במחשבות רבות וכשהבטן מתהפכת לי.
הייתה לי ציפיה זמן רב לזה והציפיה הפכה ללחץ.
נבחנתי בפסיכוטכני,מיד אחרי המבחן הראשון ידעתי שאני לא אעבור,פשוט הרגשה כזו,לא הלך לי.
אני מרגיש כל כך מטומטם,עם הרגשת פיספוס ענקית מלווה באכזבה עצומה.
אני יודע שאני יכול לעבור את זה,אבל פשוט לא הלך,קראו לי ולעוד ארבעה אנשים,ידעתי שזה הסוף,מתוך 30 איש בערך,חמישה הלכו ואני כמו מטומטם ביניהם.
אני יכול לעשות את זה, אפילו שממה שרשמתי פה,אני בעצמי נרתע וחושב לעצמי אולי אני לא חכם מספיק ומתאים לזה?
אבל אני לא מוכן לוותר.
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.elsf.net/images/smilies/nonono.gif]

מישהו יכול לפרוש בפני את האופציות לקבלת ניסיון חוזר במבחנים? אני יודע שזה יהיה קשה עד בלתי אפשרי,אבל אני לא מוכן להיפסל ואני מוכן לנדנד ולחפור להם כמה שיצטרך עד שאני אקבל את זה.
היום הזה לא היה יום טוב במיוחד בשבילי לא באתי מוכן וכל הזמן חשבתי איזה יום חשוב זה ואיך אני חייב לעבור והמחשבות תורגמו ללחץ שהכריע את הכף.
אני מבקש את עזרתכם,זה ממש חשוב לי.
המון תודה לכם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-07-2009, 21:02
  henry17 henry17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.02.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי omricg שמתחילה ב "אכזבה גדולה בצוות אויר"

"אני בעצמי נרתע וחושב לעצמי אולי אני לא חכם מספיק ומתאים לזה?"
מכיר ת'פתגם:"אדם שמאמין שהוא יכול-יכול,אדם שמאמין שהוא לא יכול-כניראה צודק.."
קודם כול אם יש לך ספקות בנוגע לעצמך זה כבר לא טוב...אבל תתעודד,כי גם אני היתי במצב שלך בדיוק,והיום אני בשלב ירפ"א ב' אז כדאי לך להמשיך להאמין...
קודם כול תכין מכתב בקשה יפה ומנומק היטב,ספר להם על הבעיה של הלחץ ותכתוב שאתה מרגיש שיש ביכולתך את הכלים להתגבר עליה ולהצליח במבחנים,תציין שקורס טיס זה חלום בשבילך ותראה עד כמה אתה רוצה את זה..תצרף גליון ציונים אחרון שלך,תנסה להשיג המלצות מגורמים מחנכים ותשלח פקס ללשכת הגיוס האזורית שלך,ממוען לחוליה פסיכוטכנית-אחראי צוות אויר...
ואל תפקפק בעצמך אף פעם...תבוא בגישה שזה סתם חזרה על הצו ראשון על המבחנים הממוחשבים או משהו בסגנון...
בהצלחה..
ישן 22-07-2009, 22:34
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
איני רוצה לרפות את ידיך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי omricg שמתחילה ב "אכזבה גדולה בצוות אויר"

ובהחלט, אם זה "בוער בעצמותיך" - נסה להגיע לשם שנית.

אבל רק לצורך ההבהרה וההבנה של התהליך.

חיל האוויר ממיין כבר עשרות שנים, יודע מה הוא רוצה ובנה סטטיסטיקה מדויקת למדי לגבי מעברים ואי מעברים.
גם היכולת לעמוד במבחן הראשון נבדקת. גם לה יש משמעות.
זה גם טבעי שאחרי שמקיימים את המבחנים פעם אחת וחוזרים הביתה יש תחושה שבפעם הבאה תצליח יותר- אבל זו "לא חוכמה", אתה כבר בתחושה פסיכולוגית שאתה יודע לקראת מה אתה הולך. והרבה "חוכמה" היא להצליח מבלי לדעת.
מעבר לכך - בוא נניח שחיל האוויר נותן למספר מסוים של אנשים לעשות מבחנים חוזרים - אח"כ הוא בוחן את התוצאות של המבחן החוזר מול המבחן הראשון. הרי ניתן לבדוק קורלציה בין התוצאות של כל אחד מול המבחן הקודם. אם לאורך שנים ובאחוזים גבוהים חיל האוויר יגלה ציונים דומים (עם שקלול מסוים לעצם הניסיון ה"נוסף") הרי שניתן יהיה מיד להבין שמבחן ראשון מספיק כדי להעריך את האדם כמתאים או לא מתאים. מובן?
כמו שנאמר למעלה - לא צריך להיות גאון. צריך להתאים.
או כמו שאומרים לאנשים המודחים בשלבים השונים של קורס הטיס: "אתה מתאים להיות טייס, אבל לא בתוך מסגרת הזמן והתנאים שחיל האוויר יכול להרשות לעצמו - לכן אתה לא יכול להמשיך בקורס".

בהצלחה בהמשך.

נערך לאחרונה ע"י YHS בתאריך 22-07-2009 בשעה 22:46.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:26

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר