|
טוב, אני מקווה שזה המקום הנכון. עלה לי רעיון. לקונסולה מסוג שהעולם עוד לא מכיר
אני מקווה שזה המקום הנכון.
אז קודם, שבת שלום ומבורכת לכולם ^ ^.
(ייתכן ויש מי שיקראו לכך 'ספויילרים', אני לא בטוח בהגדרה, אז קבלו את התנצלותי מראש.):
בפרק 3, עונה 2 מסודרים (אם אני לא מתבלבל בפרק), התעסקה העלילה בחווית משחק שמוכרת ונפוצה בעולם.
עלה לי רעיון, אני מאמין, שמקורי ולא חשב עליו עוד מישהו לפניי (לפחות בפרהסיה), לחווית משחק מסוג אחר לגמריי.
אני רוצה לשמוע דיעות, חוות דעת, עצות, ובעיקר גם, - למי בדיוק פונים ואיך?.
אבל מאחר שברגע שאסביר את הרעיון, מה הסיבה שלא יבוא אדם אחר (רק במידה כמובן, שגם יחשוב על הרעיון כמוצלח ) וייקח אותו לעצמו ואני אשאר עם כלום בידיים ?
(לכן, אני מצלם את הדף ברשותכם ומתעד את התאריך ><" מאמין שזה מספיק בשביל להיות ראייה מוחשית.)
אז לעניינינו, יש את חווית המשחק מהסוג, שלוקחים 'קסדה' ומרכיבים על הראש, היא מדמה את השטח שמסביבנו ומתרגמת אותו ל- מן 'שדה קרב' שבו אנו משחקים בחוויה מציאותית כמעט לגמריי.
במהלך משחק ב- COD5, מתוך שעשוע על גבו של אחי הקטן, אמרתי לו שמה שהוא עושה עכשיו, קורה במציאות בתוך אמריקה LOL. והוא ניסה להראות כאילו הוא 'לא מאמין לי' ושאל ושאל, ופתאום חשבתי, רגע, ואם באמת אפשר ליישם את זה לרעיון מקורי ואמיתי?
אז לסיכום, במילים ברורת יותר, חברת ACTIVATION לדוגמא (אם אני לא טועה, זה שמה של מי שמייצרת/משווקת את המשחק).
תקציב לעצמה שטח שיוקצה במיוחד למטרת המשחק, ולקטגורייה, תשכור באנשים אמיתיים, תלביש אותם בדמויות אויבים/שחקנים/חברים לגדוד.
והם יוצבו בתוך שדה הקרב (השטח שיקציאו במיוחד).
וכאן מגיע ההסבר:
כאשר ייכנס שחקן בשביל להתחיל לשחק (להלן: אני), ייבחר בקטגוריה 'משחק מציאותי' (או כל דבר שנשמע בסגנון חח)
ותופיע הדמות שלו, כמו במשחק הרגיל.
העניין הוא, שהדמות שתופיע, תהיה אדם אמיתי באמת, שנמצא אי שם בשדה הקרב (השטח שהוקצה) אשר יגיב ל- כ-ל פעולה שאעשה, השטח הזה יתורגם למפה על גבי המסך, אצלי ואצלו.
וכל פעולה שאעשה, או תגובה, תופיע במקביל (במהירות תגובה מהירה מאוד אני מאמין) אצלו על גבי מסך, וכאשר אצא לקרב יהיו שחקנים אמיתיים בדמות אויבים, חברים, מפקדים, שמולם אלחם.
בעצם, כל פעולה שאעשה, יעשה שחקן אמיתי אי שם, ויגיב בהתאם לשליטה שלי.
מן "שליטה בשחקן" באופן מציאותי באמת (בסרטים עתידניים אפשר לקרוא לזה 'שליטה מרחוק' בסרטוני מלחמות כמו RA2, יורי או משהו. מקווה שהצלחתי להסביר את הרעיון)
וכך תתפתח העלילה.
במובן המעשי, אני מאמין שזה מצריך ה-מ-ו-ן כוח אדם ומשאבים ליישום הרעיון, אך מי שייבחר לשלם על סוג משחק שכזה (נגיד והקטגוריה תעמוד תחילה אך ורק ל- 'VIP' - מי שמוכן לשלם את הסכום ולקבל את התמורה). ייהנה מהחוויה ה- אוליטמטיבית של משחקי פעולה.
וזה רק ראשית הרעיון, מבלי לחשוב על משחק מולטי פלאייר בסגנון, וכאלה.
אני מאמין שיש עוד המון דברים שבטח לא חשבתי עליהם ויתקילו את הרעיון, אך אם הוא אכן בר-יישום. זו חוויה מסוג אחר לגמריי לדעתי. (וכזו שתעשה אותי עשיר בפנטזיות הממש רחוקות שלי D
אז, מקווה שהסברתי את הרעיון באופן מובן ככל האפשר, ו, מה אתם אמרים !?
שבת שלום שוב,
אור.
נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 25-07-2009 בשעה 14:16.
|