12-08-2009, 14:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.02.06
|
|
|
..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SundayBlues שמתחילה ב "אז אחרי גיבוש חובלים, ויתור על ראיון אגוז וגיבוש סטי"לים בדרך.... מה בשבילי?"
שמע.. אתה לא רוצה 02 , לא רוצה 05 , ולא רוצה 07, אז מה.?.?
לא להיות ג'ובניק ולא להיות קרבי, תסביר את עצמך .לא הבנתי מה אתה רוצה
חוץ מזה
בקשר לסטילים, חזרתי מהגיבוש סטילים ביום שני, לאחר גדנ"ע חובלים וגיבוש חובלים , שסיימתי אבל לא עברתי, תשובות עדיין לא הגיעו
אבל אני יודע על השירות הזה המון דברים, בקשר לטירונות, אתה עושה טירונות 02 , של חיל הים, אבל אתה לא נכנס לסטי"ל\דבורה אחרי הטירונות, קודם אומרים לך מה התפקיד שלך אחרי הטירונות ואתה מתחיל קורס לתפקיד שייעדו אותך, קורס בסטי"ל יכול להגיע ל 9 חודש, ויכול להיות גם חודשיים, אחרי הקורס, תלוי בקורס שעשית, אתה נחשב קרבי, וזה לא נחשב שעשית טירונות 02, בן דוד שלי היה ימאי על סטי"ל ויש לו רובאי 07 אחרי טירונות וחודשיים קורס ימאי..
ציטוט:
"מצד שני, אולי סטי"לים עושים הרבה דברים רציניים שאני לא יודע עליהם, וקשים, מאתגרים ומעניינים לא פחות."
סטי"לים עושים הרבה הרבה דברים רציניים קשים מאתגרים ומעניינים שאתה לא יודע עליהם , חיל הים הוא חיל קטן, והמבצעים שלו , 99% מהם, לא ידועים לתקשורת.. יש בחיל הזה המון דברים סודיים שאסור שיצאו לציבור, למשל הטכנולוגיה במיק, הטכנולוגיה בנשקים , המבצעים הסודיים, וכו'..
לדעתי שירות בסטי"ל זה אחד מהשירותים הכי מעניינים בצה"ל במיוחד לכאלה שאוהבים את הים ומעוניינים לשרת בחיל הים, השירות בחיל הים הוא לא פשוט בכלל! משמעת נאצית אחי, אתה טוחן הרבה במיוחד כשאין לך פז"ם, ולא יהיה לך קל , זה לא קייטנה, במיוחד אם תיפול על צוות של אנשים שאתה לא אוהב..
אישית, אני מרוצה מהבחירה שלי ומקווה שאני עברתי את הגיבוש...
בהצלחה גבר!
|