לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2009, 02:21
  SundayBlues SundayBlues אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.09
אז אחרי גיבוש חובלים, ויתור על ראיון אגוז וגיבוש סטי"לים בדרך.... מה בשבילי?

שלום לכם,

אני סיימתי גיבוש חובלים אך לא עברתי. ויתרתי על ראיון לסיירת אגוז מהסיבה הפשוטה שאני לא רוצה חי"ר. לפחות לא במלוא מובן המילה... או המשפט, בעצם.
בכל מקרה, אני רוצה שהשירות שלי יהיה לי משמעותי. ולא מבחינת עבודה לעתיד, תחום לימודים וכו', ההפך - משמעותי יותר בפן האישי. אז יפה, תגידו לי: אז לך לחי"ר! אז זהו, שאני כנראה אצטרך לכוון למשהו אחר.
יש לי פרופיל 97 ונתונים לא רעים. במנילה סימנתי בעדיפויות גבוהות להיות לוחם, מודיעין שדה, נ"מ (שזה היה טעות מבחינתי..) וסטי"לים. עקרונית עכשיו ההתלבטות שלי היא בין סטי"לים למוד"ש.

תראו, אני לא דלדאלה, אבל אני גם לא סוס יאור. זה לא שאני לא יכול להתמודד עם כל מה שייתנו לי, אני פשוט בוחר לא.
עכשיו, יש לי גיבוש סטי"לים בקרוב. סטי"לים די עושה לי את זה, אני לא אשקר לכם. אני אוהב את הים ולדעתי אני אוכל להסתדר שם. מה שבעיקר מטריד אותי זה שאם אני אעבור ואשרת שם, אני אתבאס שאני מנקה ספינה במקום להיות בשטח ולהפיק מה שבאמת אני רוצה להפיק מעצמי. במיוחד אחרי שגיליתי שסטי"לים עושים טירונות 02, שזה גם הוריד לי מהחשק... מצד שני, אולי סטי"לים עושים הרבה דברים רציניים שאני לא יודע עליהם, וקשים, מאתגרים ומעניינים לא פחות.
אני יודע שהגישה שלי יכולה לבלבל. מצד אחד אני לא רוצה טירונות 05\07, ומצד שני אני גם לא רוצה טירונות 02.

אז בקיצור, מה אני רוצה מכם?
בעיקר דעות, במיוחד מאנשים שהיו במוד"ש\סט"ילים או בכלל בחיל הים\חי"רים וכדומה. דעות כמו למה בעד סטי"לים, למה בעד מוד"ש, למה נגד סט"ילים וכו'. כמובן שכל זה בהתייחסות להשקפה שלי.

תודה רבה, מעריך מראש את תשובות העונים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2009, 03:00
  Phosgene Phosgene אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.11.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SundayBlues שמתחילה ב "אז אחרי גיבוש חובלים, ויתור על ראיון אגוז וגיבוש סטי"לים בדרך.... מה בשבילי?"

ראיתי רק שורה אחת :
ציטוט:
במקור נכתב על ידי SundayBlues
תראו, אני לא דלדאלה, אבל אני גם לא סוס יאור. זה לא שאני לא יכול להתמודד עם כל מה שייתנו לי, אני פשוט בוחר לא.

בנאדם , מה שעושה אותך מה שאתה זה לא היכולות שלך אלא הבחירות שלך . אם אתה בוחר לא להתמודד - אתה לא יכול להתמודד , זאת תדע . מי שיכול מתמודד , מי שלא פורש .
לנושא המרכזי :
אתה מצפה מאיתנו לדעת מה מתאים לך ? תקרא באינטרנט , הכל מוצף מידע על הכל , תקרא על הכל ותנסה לדבר עם אנשים מהיחידות האלה כדי לקבל מידע אמין ואמיתי מאוד...זה הכל . הבחירה צריכה להעשות על ידיך ועל ידיך בלבד . אתה הוא האדון של העתיד שלך .
ישן 12-08-2009, 14:26
  SuperBik3 SuperBik3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.02.06
..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SundayBlues שמתחילה ב "אז אחרי גיבוש חובלים, ויתור על ראיון אגוז וגיבוש סטי"לים בדרך.... מה בשבילי?"

שמע.. אתה לא רוצה 02 , לא רוצה 05 , ולא רוצה 07, אז מה.?.?
לא להיות ג'ובניק ולא להיות קרבי, תסביר את עצמך .לא הבנתי מה אתה רוצה

חוץ מזה
בקשר לסטילים, חזרתי מהגיבוש סטילים ביום שני, לאחר גדנ"ע חובלים וגיבוש חובלים , שסיימתי אבל לא עברתי, תשובות עדיין לא הגיעו

אבל אני יודע על השירות הזה המון דברים, בקשר לטירונות, אתה עושה טירונות 02 , של חיל הים, אבל אתה לא נכנס לסטי"ל\דבורה אחרי הטירונות, קודם אומרים לך מה התפקיד שלך אחרי הטירונות ואתה מתחיל קורס לתפקיד שייעדו אותך, קורס בסטי"ל יכול להגיע ל 9 חודש, ויכול להיות גם חודשיים, אחרי הקורס, תלוי בקורס שעשית, אתה נחשב קרבי, וזה לא נחשב שעשית טירונות 02, בן דוד שלי היה ימאי על סטי"ל ויש לו רובאי 07 אחרי טירונות וחודשיים קורס ימאי..

ציטוט:
"מצד שני, אולי סטי"לים עושים הרבה דברים רציניים שאני לא יודע עליהם, וקשים, מאתגרים ומעניינים לא פחות."
סטי"לים עושים הרבה הרבה דברים רציניים קשים מאתגרים ומעניינים שאתה לא יודע עליהם , חיל הים הוא חיל קטן, והמבצעים שלו , 99% מהם, לא ידועים לתקשורת.. יש בחיל הזה המון דברים סודיים שאסור שיצאו לציבור, למשל הטכנולוגיה במיק, הטכנולוגיה בנשקים , המבצעים הסודיים, וכו'..

לדעתי שירות בסטי"ל זה אחד מהשירותים הכי מעניינים בצה"ל במיוחד לכאלה שאוהבים את הים ומעוניינים לשרת בחיל הים, השירות בחיל הים הוא לא פשוט בכלל! משמעת נאצית אחי, אתה טוחן הרבה במיוחד כשאין לך פז"ם, ולא יהיה לך קל , זה לא קייטנה, במיוחד אם תיפול על צוות של אנשים שאתה לא אוהב..

אישית, אני מרוצה מהבחירה שלי ומקווה שאני עברתי את הגיבוש...

בהצלחה גבר!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר