לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-08-2009, 12:44
  משתמש זכר דיאמטר דיאמטר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.08
סקר: 46% חושבים שהומואים סוטים

46% מהציבור בישראל סבור שהומוסקסואליות היא סטייה - כך עולה מסקר שנערך בעבור "הארץ". לפי הסקר שבוצע על ידי מכון "דיאלוג" בפיקוח הפרופ' קמיל פוקס, 46% השיבו בחיוב על השאלה "האם הומוסקסואליות היא בעיניך סטייה?". 42% השיבו שלא מדובר בסטייה. יתר הנשאלים השיבו שאינם יודעים.
מהסקר עולה גם כי 71% מהחרדים חושבים שהומוסקסואליות היא סטייה, וכמותם גם 67% מהדתיים, 64% מהערבים, 57% מהעולים מחבר העמים, 44% מהמסורתיים ו-24% מהחילונים. בסקר השתתפו 498 משתתפים, המהווים מדגם מייצג של האוכלוסייה.
לדברי הפרופ' פוקס, ניכר שיפור מסוים לעומת משאלים שנערכו בעבר לגבי היחס להומוסקסואלים. סקר בינלאומי שנערך ב-2007 הצביע על כך שהעמדות בישראל לגבי ההומוסקסואליות ליברליות פחות מאשר במדינות אחרות במערב, אך ליברליות יותר מאשר ברוסיה, אוקראינה ודרום קוריאה.
רמת ההומופוביה בישראל קרובה לזו של בולגריה.

http://news.walla.co.il/?w=/1/1533202

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-08-2009, 10:49
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
אסביר דברי שוב
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "[font=Verdana]אני מאמין שעודף..."

אהלן

אני בהחלט חושב שהרצח הזה ורצח בכלל זה דבר נתעב שיש להעניש עליו במקרים מסויימים מאד גם במוות . לא יתכן שאדם ירצח אדם אחר רק מפני שהתנהגותו אינה תואמת את דעתו של הרוצח . רצח זה רצח שיש לתת עליו את הדין ואפילו בחומרה רבה .

מה שאמרתי בתגובתי לעיל זה שאני לא חושב שיש לטפח את בעייתה של קהילת ההומואים והלסביות באותו הווליום שנעשה כעת אם כל הכעס על האירוע החמור. הבעיה היא שלהם בלבד והם, אישית, אינם מפריעים לי בכלל שיחיו את חייהם בשקט ובצינעה .
מאחר ואינני בטוח שזו "התנהגות" נורמטיבית ומקובלת ובטח שלא מפוארת שיש לנפנף בה ולהביא להרחבתה .

לדעתי, יש להפריד בין המקרה המתועב לבין דרך חייהם של חברי אותה קהילה . לא זכור לי למשל, שאישיות פוליטית באה לבקר משפחה של ילדה שנאנסה ונרצחה והאישיות הכריזה שכל משפחה שעברה אירוע כזה , שלא נדע, עיננינה יקודמו ו/או יזכו לתמיכה כל שהיא ..
ישן 07-08-2009, 12:37
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
אדון לופי
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "אילי היקר"

אהלן

אנא ממך לא אילי יקר ולא אילי חביב , אסתפק באילי בלי שום תואר .
נאמר מה שנאמר ואם מישהו רוצה להתהפך ... בבקשה שיתהפך וזה לא צריך לעניין אף אחד .
מעל לכל זה לא צריך לקדם כל עניין של קהילת ההמואים והלסביות זה צריך לקדם רק דבר אחד ובמהירות,
שהמשטרה תדע למצוא את הרוצח ולמצות איתו את הדין ובחומרה.
בימים אלו יש אזרחים תמימים המטיילים ברחוב או בשפת הים ונהרגים על לא עוול בכפם, יא-עני בשוגג.
את פתרון הבעיה הזו חייבים לקדם.

ולשאלת מתושלח ,אל תשאל "אם" ..... אני רק יכול להבטיח לך שהתעסקות , חלילה שיקרה , מקרה
דומה במעון לנשים מוכות לא תיהיה כזו ארוכה, עם כל הצער במקרים כאלו .
אגב, היו מקרים שבעלים חדרו למעונות והכו נשותיהם.
מסכים בכל מאת האחוזים שאירועים קשים כאלה לא צריכים ליהיות בחברה נורמלית ולטעמי , כפי שאמרתי כבר למעלה, לטעמי אין מקום להתפאר ולהתהלל בהעדפות המיניות של אותה קהילה . יש להניח אותם לנפשם שיעשו מה שרוצים בצינעה וזה הכל. עד לפני כעשרים שלושים שנה היו כאלה ולא שמעו ולא ראו אף אחד מהם במעשיו הלא נורמטיבים , אולי מפני שהם עצמם התביישו בהיותם כאלה .

שבת שלום ורגועה לכל בית ישראל
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:22

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר