לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-08-2009, 13:22
  משתמש זכר Netanel Ben-Shushan Netanel Ben-Shushan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.07.05
LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Elegator שמתחילה ב "ואולי בכל זאת למישהו כאן יש..."

1. לא מוצאת חן בעיניי צורת הזלזול שלך לתשובה שלי, חשוב שתלמד לשמור על הפה שלך.

2. תאמין לי שניסיון יש לי, אני לא צריך לעשות שרירים להוכיח דברים וגם לא עשיתי עד כה, סה"כ הפנתי אותך למקור ראשון שיספק לך מידע לגבי רישוי ועלויות, אחרי הכל אם אספק לך הצעות מחיר ששלחו לי הן תהיינה שונות (בוודאות) מההצעות שישלחו לך מבחינות רבות כמו כמות מחשבים, סוגי רשיונות ומהדורות וכו'. זה נובע מכך שאני עובד עם ארגון עם דרישות מסוימות ואתה עם ארגון עם דרישות אחרות.

3. בנוגע להזנת רישיון ל- ESET NOD32 Antivirus Business/SmartSecurity תפעל כך:

א. אתר את קובץ ה- lic שלך

ב. לחץ על F5 כש- NOD32 פתוח, זה יוביל לחלון המתקדם.

ג. תחת Miscellaneous לחץ על Licenses, ולחץ על כפתור ה- Add להוספת קובץ ה- lic שלך.

4. בנוגע לתאריך התפוגה של הרשיון שלך (נכון לגרסא 4.0 ו- 3.0):

א. בחלון הראשי לחץ על Protection Status אתה צריך לראות למטה License valid until ותאריך מולו, תעשה אחד ועוד אחד ותבין למה שייך התאריך..

ב. במידה והתאריך שמופיע במקביל ל- License valid until אינו נכון, שנה את התצוגה ל- Advanced mode (מופיע בתחתית החלון) ובסרגל שיופיע לחץ על HELP ובחר ב- Verify license validity.

5. אל תשכח לחזור בך מדבריך ולומר תודה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-08-2009, 13:43
  Elegator Elegator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Netanel Ben-Shushan שמתחילה ב "1. לא מוצאת חן בעיניי צורת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Netanel Ben-Shushan
1. לא מוצאת חן בעיניי צורת הזלזול שלך לתשובה שלי, חשוב שתלמד לשמור על הפה שלך.

2. תאמין לי שניסיון יש לי, אני לא צריך לעשות שרירים להוכיח דברים וגם לא עשיתי עד כה, סה"כ הפנתי אותך למקור ראשון שיספק לך מידע לגבי רישוי ועלויות, אחרי הכל אם אספק לך הצעות מחיר ששלחו לי הן תהיינה שונות (בוודאות) מההצעות שישלחו לך מבחינות רבות כמו כמות מחשבים, סוגי רשיונות ומהדורות וכו'. זה נובע מכך שאני עובד עם ארגון עם דרישות מסוימות ואתה עם ארגון עם דרישות אחרות.

3. בנוגע להזנת רישיון ל- ESET NOD32 Antivirus Business/SmartSecurity תפעל כך:

א. אתר את קובץ ה- lic שלך

ב. לחץ על F5 כש- NOD32 פתוח, זה יוביל לחלון המתקדם.

ג. תחת Miscellaneous לחץ על Licenses, ולחץ על כפתור ה- Add להוספת קובץ ה- lic שלך.

4. בנוגע לתאריך התפוגה של הרשיון שלך (נכון לגרסא 4.0 ו- 3.0):

א. בחלון הראשי לחץ על Protection Status אתה צריך לראות למטה License valid until ותאריך מולו, תעשה אחד ועוד אחד ותבין למה שייך התאריך..

ב. במידה והתאריך שמופיע במקביל ל- License valid until אינו נכון, שנה את התצוגה ל- Advanced mode (מופיע בתחתית החלון) ובסרגל שיופיע לחץ על HELP ובחר ב- Verify license validity.

5. אל תשכח לחזור בך מדבריך ולומר תודה.

נתנאל, ראשית אני מתנצל על ההודעה הפוגעת שלי.
לא הייתה לי שום כוונה מזלזלת אלא להפך רציתי פשוט לקבל תגובות נוספות ויותר ספיציפיות מזו הראשונה שלך.
שנית, אני מודע לך מאוד על האינפורמציה המועילה שהענקת לי. זה בדיוק מה שאני מחפש.

אני אנסה את הדברים ואם אתקל בבעיות נוספות אשמח להצעתך באם תהיה מוכן להמשיך ולתת לי.
ישן 08-08-2009, 14:10
  משתמש זכר Netanel Ben-Shushan Netanel Ben-Shushan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.07.05
LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Elegator שמתחילה ב "[QUOTE=Netanel Ben-Shushan]1...."

מודה זה עם ה ולא ע - לידע כללי.

שתבין, אני אשמח להמשיך לעזור לך - אנחנו לא ילדים קטנים. רק חשוב לכבד את אלו שמזמנם החופשי נמצאים כאן ובאים לעזור - ואני לא מדבר כאן רק עליי, ראיתי לא פעם מס' משתמשים "בעייתים" שקיבלו עזרה ולמרות זאת לא ריסנו את עצמם או אפילו במחילה מכבודם היה להם קשה לכתוב תודה.

חשוב רק שתדע להבא, להבין מה גרם לי כתומך לרשום לך את ההודעה הזו ובנוסף, לכבד את באי הפורום - בין אם כאלו שתומכים בך וכאלו שסתם ידחפו לת'רד שלך בשביל ללמוד ממנו משהו ובכלל. יש משפט מאוד חכם שאומר "דרך ארץ קדמה לתורה". חשוב (לא מדבר רק אלייך ספציפית, שוב מזכיר) להיות קודם כל אדם, אחרי זה איש מקצוע - ערכים זה משהו שאני חושב נולד עם האדם, ידע - זה משהו נרכש.

יאללה, זה היה 60 שניות על איך להתנהג .

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר