לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2009, 14:45
צלמית המשתמש של נוסטור
  משתמש זכר נוסטור נוסטור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.08
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי moozes שמתחילה ב "אין לשפוט אדם שאיבד דעתו,..."

אתה שוכח דבר חשוב הוא סימן מישהי לרצח אבל העבריינים סרבו,תאר לך שזה היו מישהו יותר מטורף ממנו בטח שהיו רוצחים את אותה בחורה,וכמו שאמרתי בכל הכבוד הראוי כל מה שהוא הרוויח בעבר נמחק ברגע שעבר לאלימות קשה ומסוכנת,וכולם יכולים להצדיק את דרכו ולהיזכר בנוסטלגיה עליו המעשים האחרונים היו קובעים כן בשפיות לא בשפיות,וללכת להתאבד היה הקיצון שהוכיח על אדם חלש אופי שברח מהחיים בגלל קללתו שנתפס על הפשיעה,וזאת דעתי האישית בלבד כי התאבדות לא דרך ולא מוצא זה רק חולשה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2009, 13:48
  סתמבא D סתמבא D אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.05
אני לא חושב שהוא היה לא שפוי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "דודו טופז התאבד הלילה בתאו"

הוא כן היה מעורער נפשית במידה מסויימת, ואני חושב ששיקול הדעת שלו לפני התקיפה היה לוקה בחסר.

הוא רצה להתנקם, והוא חשב איך טכנית הוא יוכל לבצע זאת דרך אחרים, הוא לא חשב על כך שיצביעו עליו כבעל המניע העיקרי, ובנוסף הוא הסתובב בשכונה של שירה מרגלית בלילה בו היא הותקפה כדי לוודא שהבריונים ששכר עשו את העבודה.

אחרי שהוא נתפס הוא כבר היה בתהליך של הפנמה.
הוא הבין שהרבה אפשרויות לא נותרו לו מכאן.
הוא הפסיד "במשחק" שלו מול ברוני התקשורת, ועשה חשבון של לשבת 20 שנה בכלא בגיל 63 בשיגרה יומיומית של כלא, או לשים קץ לכל זה כבר עכשיו, הוא בחר מה שבחר.

וזה כבר ידוע, גם בפסיכולוגיה יגידו זאת, אי אפשר לייחס כל מקרה התאבדות כמשהו "לא שפוי", לפעמים אין יותר מדי ברירות.

אפשר להתווכח לגבי מוות של כבוד (חראקירי כמו אצל היפאנים) אך הרבה יותר קשה להתווכח עם התאבדות מסיבות מהותיות - אב שילדיו נטשו אותו, אדם שאיבד את כל מכריו חבריו, אדם שחי בתנאים לא תנאים, או כלוא בסביבה שהוא אינו יודע/יכול/או רוצה להתמודד איתה.

התאבדות היא אקט שיכול לבוא גם משיקול דעת וברירה בין אפשרויות לא טובות.

ישן 20-08-2009, 20:23
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
מותו של דודו טופז בזווית קצת אחרת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "דודו טופז התאבד הלילה בתאו"

לצערנו הרב, הן מעשיו הקלוקלים של דודו טופז (שהובילו אותו בנתיב אלים, נפשע ומיותר שהסתיים במותו במו ידיו) והן התגובות שיצא לי להתקל בהן בהקשר זה מהוות בבואה עצובה ביותר על החברה שלנו.

רוב התגובות מלאות באגרסיות, יש מי שתוקף את השב"ס עוד לפני שנערכה חקירה בנושא ודורש להעיף ראשים, יש מי שמשתמש בארוע הנ"ל על מנת לתקוף את כלל החברה החילונית, יש מי שמנצל במה זו על מנת לתקוף את התקשורת, ויש מי שמתעקש דווקא עכשיו, עוד לפני שקברו את גופתו לתקוף ככל שניתן את האדם עצמו.

עם אגרסיות כאלו, מה הפלא שכל שני וחמישי רוצחים אנשים או דוקרים אנשים בגלל סגריה?

אני לא ממעריציו של דודו טופז, בלשון המעטה. ההומור שלו אינפנטילי לדעתי, ההתנהגות שלו ילדותית וגם כאשר היה בשיא הפופולריות, ברוב המקרים העדפתי לראות משהו אחר.

אבל אני כן יכול לחוש צער על מותו, או יותר נכון, צער על שבחר ללכת באותה דרך, דרך בה איים, שכר בריונים שפוצצו אנשים במכות, דרך שהובילה בסופו של דבר להתאבדות.

מוזר לי שלא ניתן להביע צער על מותו של אדם מבלי להסכים ולתמוך בפה מלא לכל מעשיו.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:24

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר