19-08-2009, 19:16
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 08.08.09
|
|
ביתן חטיבה 188 - עוצבת "ברק" בעיר הנוער בתל אביב
שלום רב לכלל חברי הפורום!
כאן האחראי על הגיוס מטעם חטיבה 188 - "עוצבת ברק".
ברצוני להזמניכם לביתן חטיבה 188 שיפתח במסגרת עיר הנוער בתל אביב בתאריכים 25-26.8.
עיר הנוער תפעל ביומיים הנ"ל בין השעות 17:00-23:00 ומיועדת לכלל הקהל שעתיד להתגייס בשנה וחצי הקרובות.
בביתן חטיבה 188 תוכלו לראות את מערכות הנשק השונות שבטנק מרכבה סימן 3 "בז", תוכלו לדבר עם לוחמי החטיבה ולשמוע סיפורי לחימה ממלחמות לבנון השנייה ומהשנתיים האחרונות ברצועת עזה, תוכלו לראות סרטים המציגים היתיקליות טנקי החטיבה עם מחבלים בשנים האחרונות, תוכלו לשמוע בהרחבה על מסלול הטנקיסט בחטיבה ובעיקר תקבלו מושג למה בחטיבה 188 ערך הרעות, המבצעיות וההגנה על המולדת הוא מעל לכל!
אני וצוות הלוחמים שלי נהיה שם ונשמח לראותכם!
הערה:
לאלו שלא יודעים, עיר הנוער הינה הפנינג גדול שמציעה העיר תל אביב במתחם הספורטק הכולל בנוסף למתחם חילות צה"ל מתחם אוכל, אופנה ואטרקציות נוספות.
בברכה
מושיקו שגיא סגן
א. גיוס חטיבה 188
נ.ב.
בשביל תקדימון קטן שימחיש למה מפגש איתנו בביתן 188 ישאיר אותכם בהלם, אני ממליץ לקרוא את הכתבה שפורסמה בגליון "בלייזר" האחרון (אוגוסט) בה מפורטת העוצמה של טנק מרכבה סימן 3 "בז".
התמונות שאתם רואים הן (מימין לשמאל)סמל החטיבה, אחד מגדודי בהסתערות במהלך תרגיל גדודי ואחד מגדודי החטיבה לאחר היציעה מעזה במבצע "עופרת יצוקה".

|