לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2009, 13:07
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מיני יקרה - את כמובן לא דוגמא וזאת מאחר ואת הרי 'מיני' וצרכיך קטנים גם כן
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "אבל ב145 שקלים אפשר לקנות שלושה ילקוטים טובים"

וחריץ גבינה [צהובה כמובן] יכול להספיק כידוע לעכברות חביבות מדגם 'מיני' לשבוע שלם ולכך נוסיף את העובדה ש'מיקי' מביא לחשבון הבנק המשותף שלכם סכומי עתק מהקריירה הקולנועית שלו.

בתור סטודנט - אכן חייתי 6 ימים בשבוע מככר לחם אחת ליומיים, הרבה מאוד טחינה וגביע קוטג' ליום. לא מחמת המחסור אלא מחמת העצלות והחסכון בשטיפת כלים... השלמת קלוריות וחלבונים נעשתה בשבתות במטבח הביתי המשובח. בשלב מסויים עברתי למטבח אמצע שבוע משובח בהרבה יותר מהמטבח הסטודנטיאלי אבל זה כבר נושא לדיון אחר...

לענין, באופן מינימליסטי ובהתייחס למשפחה ממוצעת עם תינוק ושני פעוטות ללא הטבות או מסגרות מגזריות:
[1] גן עד 13:00 לפעוט - כ 1300 ש"ח [עד אחה"צ כ2000 ש"ח לחודש]
[2] חיתולים, מגבונים ושלל מוצרי הגיינה לתינוק - כ 300 ש"ח בחודש
[3] מזון תינוקות כ 40 ש"ח לאריזה והצורך הינו בכ 8 חבילות לחודש ממוצע
[4] מנת פרי וירק, מנת גבינה אחת, ביצה אחת ליום ומנת בשר קטנה אחת ליום לפעוט - 30 ש"ח לפעוט

יוצא אם כן כי עקרת בית צנועה המגדלת שני פעוטים ותינוקת אחת זקוקה ל5500-4500 ש"ח לחודש וזאת בטרם 'חוגים' [לא דבר רצוני אלא 'כפיה' ברוב הגנים], נסיעות, תרופות, ספרי ילדים, בגד פה ושם וכו'.

נוסיף זוטות כגון משכנתא/דמי שכירות, חשמל, מים וארנונה ולפתע רכישת 'תיק בית ספר' כבר אינה דבר מובן מאליו עוד בטרם מולא בספרים היקרים ממהדורות חדשניות נסיוניות...

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 20-08-2009 בשעה 13:18.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2009, 14:54
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
גם כשיש פעוטות בבית אפשר לחסוך:
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "מיני יקרה - את כמובן לא דוגמא וזאת מאחר ואת הרי 'מיני' וצרכיך קטנים גם כן"

1. במקום לשלוח לגן, לשלוח את הילד לסבא ולסבתא או לכל קרוב משפחה אחר. אמא שלי שמרה על כל האחיינים שלי, וחסכה לאחיות שלי כסף רב. ברור לי שהפתרון הזה לא רלוונטי לכולם, אבל לחלק כן.
2. חיתולים מבד במקום חד-פעמיים. זה גם טוב מאד לאיכות הסביבה. ובגלל שהם פחות נוחים לטוסיק, אז התינוק נגמל הרבה יותר מהר.
3. הנקה במקום מזון תינוקות. אפשר להניק עד גיל חצי שנה באופן בלעדי, ואחרי גיל חצי שנה לשלב הנקה עם אוכל מוצק. וזה גם האוכל הכי בריא שאפשר לתת לתינוק.

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 20-08-2009 בשעה 15:01.
ישן 20-08-2009, 15:28
צלמית המשתמש של בגירה
  בגירה בגירה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.08
ברור שאפשר אחרת
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "גם כשיש פעוטות בבית אפשר לחסוך:"

אבל....

1. במקום לשלוח לגן, לשלוח את הילד לסבא ולסבתא או לכל קרוב משפחה אחר. אמא שלי שמרה על כל האחיינים שלי, וחסכה לאחיות שלי כסף רב. ברור לי שהפתרון הזה לא רלוונטי לכולם, אבל לחלק כן.

לחלק קטן באוכלוסיה, אני נמנעתי מלנצל את אמי לצרכי המשפחתיים, גם לה יש חיים.

2. חיתולים מבד במקום חד-פעמיים. זה גם טוב מאד לאיכות הסביבה. ובגלל שהם פחות נוחים לטוסיק, אז התינוק נגמל הרבה יותר מהר.

הם נוחים אבל.....מסריחים לאלללללה! לא זה לא! מסייע לגמילה מהירה.

3. הנקה במקום מזון תינוקות. אפשר להניק עד גיל חצי שנה באופן בלעדי, ואחרי גיל חצי שנה לשלב הנקה עם אוכל מוצק. וזה גם האוכל הכי בריא שאפשר לתת לתינוק.

יש נשים שיש להם בעיות בהנקה, הן לא מצליחות גם עם רצון עז.
חוץ מזה, לא תמיד מה שחולבים מספיק.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:45

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר