24-08-2009, 23:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.04.09
|
|
התשובה חיובית
אנטישמיות.
הצדקנות הארופית, הכרוכה בשכחה והתעלמות מההיסטוריה וההווה, מהווה בעייה חמורה וסכנה ממשית ליהודים, מיעוטים, ולעולם בכלל.
לגופו של עניין, המסקנה המתבקשת מהחומר שהעלה הכתב, היא שמדובר בגופות שנותחו על ידי הפתלוג הצהל"י, נתפרו, וכיוון שכך טעו בני המשפחות לחשוב שנלקחו מהם אברים.
לא ניתן לקחת אברים מגוייה שנורתה ומתה,
לא יתכן שקיים מערך סודי שחוטף פלשתינים וקוצר מהם אברים.
זו מסקנה ברורה, ורק טמטום מוחלט או הטייה קיצונית הנובעת למשל משנאה יכולים להביא אידיוט לכתוב אחרת.
אני לא יודע עד כמה השבדים מטומטמים או לא, אבל אני כן יודע עד כמה הנצרות הארופאית שהשבדים הם חלק ממנה שונאת יהודים.
אז אחד ועוד אחד שווה שתיים.
קצת רקע על שנאת יהודים בארופה, לארופאי השכחן שאיש לא טרח ללמד אותו בנושא:
ישנן עדויות ממקור ראשון לגבי מקרים עד אמצע המאה העשרים, (ואולי במקומות מסויימים גם היום) בהם גויים שפגשו יהודי מיששו את ראשו והופתעו לגלות שאין לו קרניים. ואין המדובר באנשים משכילים הקוראים תאולוגיה להנאתם, אלא באנשים שמישהו טרח להסית ולמלא בשקרים.
הנצרות הארופאית (להבדיל מחלק מהאוונגליסטים בארה"ב) מבוססת על שנאת יהודה רוצח ישו, ובאה לתפוס את מקום היהודים כעם סגולה, כך שבהגדרה היא שונאת יהודים. שנאה הנשארת ברקע גם אצל אדם שאינו דתי בהכרח.
עלילות דם עד המאה ה19 (עלילת דמשק)
גבולות מחיה
גרושים והשמדה
הארופאים טומנים את הראש בחול וחושבים שהם כל כך נפלאים ומתקדמים, אבל מוסר וקדמה אינו נמדד באיכות חיים, אלא בסובלנות אמיתית, כשלא נוח, וכולנו יודעים מה קורה כשלארופאים מפסיק להיות נוח- מלחמות עולם והשמדות עם.
קל להיות גרמני סובלני כש20% הטורקים חיים בתחתית שבתחתית, חוטבי עצים ושואבי מים. אבל כשהאינפלציה תגרום להנס שמידט לסבול, חכו ותראו איך הוא יגיב אז...
הארופאים כאומות הינם אופורטוניסטים וחסרי ערכים או מוסר. הם פשוט מוכיחים שוב ושוב את היותם מקיביאליסטים גמורים. (נשיא שוויץ וקדאפי, אנגליה ומחבל לוקראבי +חוזי נפט, גינויים כשמישהו מרגיז קבוצה אלימה\בעלת זכות הצבעה, שימוש בישראל כשעיר לעזאזל כדי לרצות אומות ערביות\מוסלמיות, וכדומה)
אני גאה להיות חלק מהעם היחיד שאני מכיר, שהעדיף לאורך כל ההיסטוריה למות למען עקרונותיו, במקרים רבים במקום להתנצר ולחיות חיים טובים יותר.
עכשיו ברור לי שכל שאר ההשמצות נגד ישראל הן שקר, גזרה שווה מההשמצה המטופשת האחרונה, הטיפשים פשוט חשפו את עצמם.
אשריך ישראל, מי כמוך.