4 שנים להתנתקות: "היה לי קשה לתלות דגל ביום העצמאות"
לפני ארבע שנים קלמן ליבסקינד ליווה את אילת אורלינסקי בעת העקירה מגוש קטיף. הוא ראה איך האלמנה ושבעת ילדיה התפללו בדבקות עד הרגע האחרון. בית קבע עוד אין. אולי יהיה עוד שנתיים. בינתיים ישנים במכולה. כתבה ראשונה בסדרה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "4 שנים להתנתקות: "היה לי קשה לתלות דגל ביום העצמאות""
אני לא מבין את זה..
בתקופה ההתנתקות התשקורת הציגה אותה כפושעים, כדתיים פנאטים משוגעים, אלימים, גזענים ומה לא?
עכשיו התשקורת עומדת לצידם של המתנחלים ועושה עליהם כתבות אוהדות.
אולי זה ניסיון לפגוע בביבי? ולהפיל עליו את האשמה שאף אחד לא מטפל בהם?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "4 שנים להתנתקות: "היה לי קשה לתלות דגל ביום העצמאות""
תקשורת - תמיד תהיה לצד מי שהסיפור שלו או הסיפור עליו יהיה יותר מעניין.
אין לה איפה לגור? תשאל אותה כמה פעמים באו אליה לפני ההתנתקות אנשים שרצו לבנות פתרון מסודר והאי השיבה פניהם ריקם.
ולגבי פתרון קבע - שכל מי שמלין על עולות ההתנתקות ילך ויעזור לאנשים המסכנים הללו במקום להשקיע בעוד האחזות ועוד קראוון על גבעה שצה"ל צריך לאבטח.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי elsz שמתחילה ב "תקשורת - תמיד תהיה לצד מי..."
גם לדאוג לבנות למגורשים בתים וגם לבנות מאחזים חדשים, וכמה שיותר קראוונים,
אין סתירה בין אחד לשני, חובה גם וגם, ואם אפשר יהיה אז להחזיר למגורשים את אדמותיהם שנגזלו.
אתה לא ממש מתכוון להכריח מישהו גם לעזוב את ביתו וגם לגור היכן שתכריח אותו...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי elsz שמתחילה ב "תקשורת - תמיד תהיה לצד מי..."
הסיפור הספציפי הזה, הוא סיפורם של מאות משפחות שנעקרו..
זה ממש לא חדש וזה עלה עשרות פעמים בפורום בווריאציה זאת או אחרת.
הפתרון ה"מסודר" כביכול, היה בחלקו הגדול פתרון חלקי וארעי ושוב, זה היה צפוי עוד טרם העקירה.