לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-09-2009, 10:42
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
רכז ביטחון רדף אחר פורץ - וירה בו למוות

"דרמה לילית במושב כפר בן-נון. שני פורצים גנבו מכוניות באמצעות כבל גרירה. רכז הביטחון - מתנדב במשטרה - ניהל אחריהם מרדף, עד שהגיעו לדרך ללא מוצא. אז, לטענתו, פתחו השניים בריצה לעברו. הוא חש מאוים, וירה לעברם. אחד מהם נפגע ומת"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3770125,00.html

שימו לב שהכותרת הראשית מטעה מעט, היא יכולה לגרום לאדם לחשוב שהרכז ירה ללא צורך ממשי.

עריכה: כדי למנוע לזות שפתיים, אציין שלא פורסם מקום מגוריהם או מוצאם של הפורצים, כך שאוכל לומר באובייקטיביות שאני שמח שזה מה שקרה, ולא מעניין אותי כהוא זה מי הגנב. אני לא גזען- אני שונא את כל הפושעים.

נערך לאחרונה ע"י shruki בתאריך 01-09-2009 בשעה 10:47.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-09-2009, 11:24
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
חדשות טובות לשם שינוי !....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "רכז ביטחון רדף אחר פורץ - וירה בו למוות"

על פי מה ששודר הבוקר בגלי צה"ל נמסר כי מדובר בכנופייה שפעלה באיזור מזה זמן רב ועסקה בפעילות שכללה שודים, גניבות והתפרצויות, מה שיותר מעניין הוא שעל פי דברי קצין המשטרה שרואיין כנראה שזו אותה כנופייה שאחראית גם לפריצה לביתו של אורי בר לב !!!

עוד נמסר כי קצין הבטחון חש מאויים היות ובמהלך המרדף אחריהם הוא נקלע לסמטא ממנה אי אפשר היה לצאת והם ניסו לדרוס אותו.

כל הכבוד לו על הביצוע המדוייק ועל כך שחסך לקופת המדינה עשרות אלפי שקלים במיידי ועוד כמה מאות אלפים בעתיד !...
לא נותר אלא לחזק את ידיו ולאחל לו הצלחה במסכת התביעות שכנראה ממתינה לו עכשיו שהרי סביר כי משפחת המנוול שנורה תנסה לתבוע אותו, את המדינה, את המשטרה, את נציבות מכבי האש ואת שאר העולם בעיצת עורך דינם.....

מחזק את ידיו ומודה לו !

ישן 01-09-2009, 12:26
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי crazygamer שמתחילה ב "הרתעה זה דבר מאוד חשוב-רק חבל..."

הנה ההרתעה שלך

"קטין אשדודי ללא עבר פלילי איים על שוטרים בסכין. הסיבה: הוא קיווה לשכנע אותם שיפתחו את המחסום ויתנו לרכב לעבור. התוצאה: הוא נלקח לחקירה ויובא לשיפוט מהיר"

"כחלק מהפעילות שוטרי מג"ב ויס"מ הגיעו גם לחוף הקשתות והציבו בו מחסום לבדיקת מכוניות. לפתע, ניגש אליהם צעיר ואמר לאחד השוטרים: "תפתח את המחסום ותן לרכב לעבור".

השוטר בתגובה ביקש מהצעיר שלא להתערב. הצעיר שלף סכין, פתח אותה, נפנף בה באיום ודרש: "אמרתי לך לפתוח את המחסום לפני שאני אפרק אותך"

אני שואל- איך מישהו פותח סכין, מאיים על שוטר, ולא מסיים עם כדור באחד האיברים או לפחות כשכל הגוף שלו מפורק ממכות???

http://www.mynet.co.il/articles/0,7...3769780,00.html

ישן 01-09-2009, 13:42
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
הבעיה היא לא אמצעי הניטרול
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "שתי מילים : Taser Gun. מישהו..."

ימ"רניקים ויס"מניקים רבים אשר אינם חובבי אלקטרוניקה היו מסוגלים לפתור את הבעיה בעזרת 'מלאכת יד'.

הבעיה היא המסר שמעביר בית המשפט לעבריין: 5 שנות מאסר על איום בעזרת נשק קר או חודשיים של עבודות השחזה 'למען הציבור' במסגרת עסקת טיעון כעבור שנתיים?

הבעיה היא גם במסר שמעבירה המערכת לשוטר המאויים: "אתה הזרוע הכוחנית של שלטון החוק ומאחרי גבך ניצבים האזרחים אותם ידקור בעתיד אותו עבריין" או לחלופין "נקיטה במידתיות, בחינת ערכיות הפעולה ותרומתה לשלום הציבור, ראיית הסכנה המיידית וההבט החינוכי של עבודת השוטר" [ובמילים אחרות - שנתיים עיכוב בדרגה עד סגירת תיק מח"ש והפקרתך במקרה של תביעת נזיקין מחוצפת].

בארצנו כבר בצעו כזכור 'עסקת טיעון' כעד מדינה והמנעות מהגשת כתב אישום כנגד מי מכנופיית מרצחים 'בני טובים' למרות שהיו מספיק הוכחות והודאות להרשעת כל הרוצחים.

ישן 01-09-2009, 14:23
צלמית המשתמש של hagarblu
  hagarblu hagarblu אינו מחובר  
ארל'ה בלומברג ז"ל, מנהל פורום הסטוריה וידיעת א"י

חבר מתאריך: 14.06.07
כרגיל, האמת נמצאת בפרטים הקטנים.
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי 760 שמתחילה ב "הזדמנויות לא חסרות. אבל עד..."

חשבתם למה הרבש האמיץ הוא מתנדב.?.ובכן, עד ינואר 2000, היו בכל הישובים הכפריים רכזי ביטחון שוטף המגוייסים למשטרה, ומסופחים למשמר הישובים, קרי מגב. הרבשים היו אחראים על מחסן הנשק בישוב, חלוקתו לכיתת הכוננות, תחזוקה שוטפת של הציוד הקרוי בכללית, מרכיבי ביטחון, ובעיקר, להיות העיניים, ואם צריך , הידיים של החוק בישוב. פעם בחודש לפחות, כונסו הרבשים בבסיס מגב האיזורי,ורבש שהיו אצלו ארועים חריגים ,היה צריך לתת הסברים.הרבשים הופעלו כמכפיל כוח, במבצעים אזוריים של המשטרה ,על מדים כמובן,ועם מלוא הסמכויות. הרבשים היו בתחתית טבלת השכר של המשטרה. הם הוגדרו בעצם, שמזים: שוטרים מוספים זמניים, וחלק הועסקו במשרה חלקית, בשכר זעום. אז זהו. בשנת 2000 הבשיל בצמרת המשטרה מהלך של חיסכון הידוק חגורה, בעידודו של השר לבטחון פנים דאז, הגאון שלמה בן עמי, וכל הרבשים בישובים, מלבד אלה שבקיו העימות, פוטרו והוצאו לגימלאות. לישובים אשר מחו על מרכיב ביטחון כה חיוני, הוצע למנות רכז מתנדב, במסגרת משאז. אלא שכמובן מתנדב,יהיה יעיל וחרוץ, ככל יכולתו, אינו משתווה למגוייס. כמו כן, ואני מאד מקווה שהבחור לא הסתבך, מוגבלת סמכות הרבשים המתנדבים לארועי פחע בלבד. זו אגב הסיבה, שלאחר 17 שנה של שרות כרבש בישובי, כרבש מגוייס, הסכמתי להתנדב במשך שנתיים. לאחר שנודע לי שסמכויותי מוגבלות לפחע בלבד, החזרתי את המפתחות...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:52

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר