לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 06-04-2005, 11:43
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 28.10.01
הודעות: 10,153
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
המשטרה חילצה סוסים וחמורים מורעבים ביפו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "אחרי הכלבים בנתב"ג והחתול ברכבת ,עכשיו תור הסוסים"

לאחר תלונות רבות, מהן עולה כי החמורים והסוסים שהוחזקו בפרדס דקה ביפו עברו התעללות קשה, פינתה המשטרה את החיות. אתי אלתמן מ"תנו לחיות לחיות" סיפרה: "ראיתי אתון שהיתה בהיריון והילדים הרביצו לה מכות רצח עד שהיא הפילה את הוולד שלה"
מירי חסון

"החמורים והסוסים הוחזקו עם מעט מים ומזון. לחלקם היו פציעות של חדירה וקרעים בעור, שהיו מודלקים ומלאי נמק מאחר ולא טיפלו בהם כראוי. ראינו סוס שניסו לתפור אותו עם חוט תפירה רגיל. החזיקו אותם על-מנת למכור אותם לאלטע-זאכן והיו משכירים אותם לילדים לרכיבה במעין חווה מאולתרת. לא נתנו להם לנוח ולאכול".

כך תיאר הווטרינר העירוני בעיריית תל-אביב, ד"ר צבי גלין, את מצבם של החמורים והסוסים שהוחזקו בפרדס דקה ביפו. הבוקר (יום ד') פינו המשטרה ועיריית תל-אביב את בעלי החיים מהמקום, כשהם פצועים ובמצב קשה של הרעבה. בעל החיות, זיידן דקה, נעצר ויובא לחקירה.

ילדי הפרדס המאוכזבים, שנותרו ללא המשחק היחיד שהכירו, טענו כי סיפקו לחיות מספיק אוכל. כשהם מצביעים על שקי תבן ושעורה שנמצאו במקום אמרו הילדים: "אנחנו היינו נותנים להם לאכול עם הידיים שלנו. היינו משחקים פה איתם ועכשיו אין לנו מה לעשות".

עוד הסבירו הילדים כיצד היו מרוויחים כסף "על חשבון" החיות: "אנחנו גם היינו עושים איתם כסף, זה סוס, הוא חייב לסחוב דברים כבדים אבל היינו מעמיסים עליו רק ארגזים והם היו בסדר. זו הפרנסה שלנו. היינו לוקחים אותם בחגים ליד הים שיצטלמו עם אנשים והיינו מקבלים על זה כסף. גם היינו נותנים לאנשים לרכב עליהם – 50 שקלים לסוס, 25 שקלים לחמור".

אין גן ציבורי, אז משחקים עם סוסים וחמורים

התושבים המבוגרים במקום הסכימו עם דברי הילדים, וציינו שכעת יאלצו הילדים לשבת בחוסר מעש. "כל הילדים של המשפחה באו לשחק פה כי אין להם גן ציבורי", אמר אחד התושבים. "זיידן קנה את הסוסים האלה בזיל הזול, הוא רוצה להשמין אותם ואז למכור אותם בחזרה. עוד מעט תראו שכל הילדים היהודים יגיעו לפה כדי לשחק".

קצין המטה לחוק צער בעלי חיים במשטרה ובמשטרה הירוקה, שאול מימון, סיפר כי המשטרה החליטה לעשות מעשה לאחר שהגיעו אליה תלונות רבות על התעללות בבעלי חיים שנעשית במקום.
לדבריו, "היינו פה לפני שבועיים לביקורת וראינו את המצב של בעלי החיים במקום. הוצאתי צו מבית משפט ורק היום אפשר היה להוציא את זה לפועל. בעלי החיים הולכים מכאן לחווה טיפולית לעבור שיקום ויוחזקו בתנאים סבירים - בקיצור הם הולכים לגן עדן. הם פגעו בבעלי חיים, המצב התזונתי שלהם היה ירוד והרכיבה עליהם ברחובות העיר סיכנה חיי אדם".

גם נציגת עמותת "תנו לחיות לחיות", אתי אלטמן, טוענת כי במקום התבצעה התעללות קשה בבעלי חיים: "ראיתי אתון שהיתה בהיריון והילדים הרביצו לה מכות רצח עד שהיא הפילה את הוולד שלה. קיבלתי דיווחים שירו כאן בסוס, ושקרעו לסוס אחר את הצורה. הילדים פוצצו אותו במכות ואנחנו באנו ופנינו אותו מכאן. היינו צריכים להמית אותו בהמתת חסד בעקבות מה שעשו לו. היה גם ילד שקיבל נגיחה מהסוס".
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:04

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר