לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-09-2009, 20:28
  elnat4 elnat4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.06
Timer and RunProcess on Csharp- שאלה

שלום לכולם, כתבתי קוד שאמור להריץ תוכנה כלשהי במחשב (QHOCR, זהו שם התוכנה)
הקוד אמור לפתוח את התוכנה, לגשת אל ה open שלה, להעלות מסמך אותו התוכנה תבדוק, ואז לשמור את תוצאת הבדיקה, ולסגור את התוכנה. (בגדול - זוהי תוכנה לזיהוי תווים בתמונה או בדף סרוק, שמחזירה כפלט דף טקסט עם התווים שזיהתה)

מה שהקוד כרגע מבצע הוא לפתוח את התוכנה, וזה הכל.
יש לי 2 בעיות עיקריות.
1. ניסיתי להגדיר Timer שימתין 10 שניות אחרי הרצת התוכנה (Process.start), ורק אז יחפש את החלון של התוכנה (FindWindow). במקרה והוא לא מוצא את חלון התוכנה, יופיע MessageBox עם ההודעה -
"QHOCR is not running".
והבעיה היא: הקוד אמנם מריץ את התוכנה אבל מיד אחרי שהתוכנה נפתחת מופיע בכל זאת ה - MessageBox עם ההודעה - "QHOCR is not running", ואחרי שאני סוגרת את ה - MessageBox שקפץ , הוא מופיע שוב (בכל 10 שניות הוא מופיע, כלומר - לא הגדרתי נכון את ה Timer.. כפי הנראה, וכן כנראה יש לו בעיה עם זיהוי התוכנה שפתח.. כי ה MessageBox אמור להופיע רק אם הוא לא מצא את החלון הנדרש)

2. כמו שכתבתי קודם, אני רוצה אחרי שהתוכנה נפתחת, להגיע אל ה open שלה (שזה אפשר בעזרת Ctrl+o) ואז לכתוב את מסלול המסמך לבדיקה, לפתוח אותו לתוכנה, ולשמור אותו... בקיצור - - SendKeys. - איך אני משתמשת בזה? אני יודעת מה הפקודה הנדרשת, למשל:
;("{SendKeys.Send("{ALT , אבל לא קורה מאומה בתוכנה, משום מה... (בנוסף, איך אני שולחת
Ctrl + אות מסויימת, נניח)

שאלה אחרונה - לאחר הכל אני רוצה לסגור את התוכנה. איזו פקודה עושה את זה? (סגירת Process)

תודה על הכל, ומקווה שהבעיות היו מובנות -
עינת
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר