לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-09-2009, 16:50
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי cre666 שמתחילה ב "יש לך תקדימים כלשהם לירי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי cre666
יש לך תקדימים כלשהם לירי אוטומטי בארה"ב במקרה של פגע וברח?
במתארים של מרדף התנאים לשימוש בנשק שם מקלים משלנו במרבית המדינות, אבל אני לא זוכר שום מקרה בו שוטר השתמש בנשק אוטומטי ע"מ לעצור נהג שביצע פגע וברח...

ישנו דגם של אקדח "גלוק" ( אינני זוכר את מספרו ) שנמכר לכוחות הביטחון, והוא יכול לרוקן את כל המחסנית בלחיצת הדק בודדת, ע"פ כל הגדרה זהו נשק אוטומטי, ולכן לא נמכר לציבור הרחב.

לא התכוונתי ל מ-16 או משהו דומה, למרות שבאמריקה המשטרה מרבה לעשות שימוש בדגם החצי אוטומטי, וכן ברובה ציד קצוץ קנה, שכדור שלו יכול לעצור פיל.

חבר שלי ששירת בעבר במרחב דן, סיפר לי שהיה להם ביקור של שוטרים מ NYPD, והם לקחו אותם לביצוע מעצר, והאמריקאים נדהמו מכך שהישראלים לא היו מצויידים ב SHOT GUN ( הביטוי הסלנגי של רובה ציד קצוץ קנה ).

אגב:

ראיתי במקרה צוות יס"מ בעיר מסויימת מגיע לדירת מגורים ( הם ליוו חוקרת נוער ) כאשר אחד מהם מצוייד ב מ-16 מקוצר, כאשר מחסנית אחת בפנים ,השנייה תלוייה עליה, והאצבע על שמורת ההדק, ואיך אומרים:

"אם רואים אקדח במערכה הראשונה במערכה השלישית הוא יירה".

לדעתי, המקרים האחרונים עלולים/עשויים לדחוף שוטרים לבצע ירי בשטח בנוי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-09-2009, 18:02
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.09.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "[QUOTE=cre666]יש לך תקדימים..."

זה היה M-16 או AR-15?
כי הם נראים מאוד דומים, השני נפוץ מאוד בראשויות אכיפת חוק, והוא יורה רק בבודדת.
ד"א - גם לגלוק וגם לברטה יש דגם אוטומטי לאקדח, לא הייתי מודע לכך שרשויות אכיפת חוק בארה"ב הצטיידו במי מהם.

באשר כוח האש - אני מעדיף אמל"ח שהסבירות שישאיר אחריו מישהו שישפט ויורשע גדול יותר.
וללא כל קשר - אני דווקא מאוד לא אהבתי את העובדה שהם משאירים את השוט גאן בניידת פתוחה באמצע הרחוב כשהם קופצים שניה להשתין (נצפה באברדין, לא רחוק מבולטימור)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר