06-09-2009, 21:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
אתמול ניסיתי לנהוג לפי הפוסקים הספרדיים.
אתמול ניסיתי לנהוג לפי הפוסקים הספרדיים מבית מדרשו של הרב עובדיה יוסף ותנועת ש"ס
מה אגיד לכם, קצת קשה לנהוג ככה. יצאתי מרחוב "אף שעל" בתל אביב ואותתי ימינה לכולם ופתאום התחלף האיתות ושברתי חזק שמאלה! ומצאתי את עצמי בדרך השלום, מילא אמרתי, חיי אדם יותר חשובים מלכבוש את הכביש , אך לצערי הסתבר לי שמיכל הדלק כמעט ריק! אבל מיד כשירדתי ל"דרך ההלכה" נכנסתי לתחנת דלק ונעשה לי נס! מיכל הדלק התמלא מעצמו! עוד לא הספקתי להודות לאל יתברך שחייב את בעל כרטיס האשראי שעמד לפני והוצאתי לו את המשאבה מהרכב ולא תאמינו מי נוסע אחרי ! המשטרה!
רודפים אחרי?! נשבע לכם שבהתחלה לא ידעתי למה עד שנזכרתי שהיום אני ספרדי ישתבח שמו! מה כבר רציתי? כל מה שלקחתי לא למעני לקחתי אלא למען הנהגים האחרים! שלא יתקעו באמצע הרחוב מאחורי מכונית של ש"סניק שנגמר לו הדלק וצריך להתפלל מנחה רחמנא לצלן! מיד כשהגענו לתחנה החלטתי לזמן אליה את מאות תומכי, נתמכי המדינה, שלא אכפת להם לבטל תורה על מנת לעזור לצדיק כמוני ובאמת שרו לי "אריה ישאג מי לא ירא" והתעודדה רוחי, עד שראיתי את השוטר התורן ולא יכולתי עוד לעצור את זעקתי - אתם רודפים אחריי! איפה נשמע עוד עיוות הדין כזה שאדם נוסע לו לתומו בעודו חומק מניידות המשטרה והניידות מאחוריו מאיצות ומביאות אותו לידי פניות חדות ומסוכנות בהן הוא נאלץ לדרוס זקנה. לא אכפת לכם מחיי אדם? אתם יודעים כמה קשה היה לי לנגב אחר כך את השמשה הקדמית?! טוב, תנו ללכת לסליחות, חודש אלול היום - תפגינו קצת רחמים למרות שאני לא אשכנזי חילוני לבן וטהור שאוכל שרימפסים ביום כיפור בלי לברך.
מה אגיד לכם, השוטרים הרשעים האלה לא יכלו לעמוד בפני בקשתו של צדיק אמיתי ושחררו אותי. רק גבו עדות לפני שהלכתי ובשביל זה קיללתי אותם שהם בועלי שפנים ואוכלי נבלות והסטרא אחרא יקח אותם לג'הנום וייעשה מהם קבב על גחלים. לא רציתי להיות בוטה מדי, בכל זאת דברי חכמים בנחת נשמעים.
נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 06-09-2009 בשעה 22:02.
|