לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-09-2009, 08:34
  Lance Lance אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי White-Crow שמתחילה ב "חח שמת לב מה אתה אומר?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי White-Crow
"העדר יעשה מה שיגידו לעדר" "בארה"ב כיום אדם מעשן משול למצורע"

אז בגלל שבארצות הברית כולם מפסיקים לעשן גם אני צריך להפסיק?
ואתה מדבר על עדר?

בכל מקרה אם חברתית זה לא מתקבל- זה לא מעניין אותי, אני אוהב לעשן כרגע
כל עוד אני ארגיש שסבבה לי עם העישון, אני אעשן
כשימאס לי, אני אפסיק, ולא בגלל שמסביבי כולם הופכים להיות יפי נפש.
אפשר לחשוב יש לנו אוויר צלול סטייל פסגות האלפים..

למקרה שאתה לא יודע את זה כבר, בני אדם חושבים מה שאומרים להם לחשוב,
בטלויזיה בסרטים, דעת קהל היא לא דבר שרירותי, היא דבר מהונדס,
לפני 60 ו 70 שנה רצו שכולם יעשנו, וכולם עישנו, היום יש מדיניות חדשה של "חוקים ירוקים"
אז עשו 180 מעלות, והיום הם לא רוצים שאנשים יעשנו, ולאט לאט כמות המעשנים בעולם יורדת,
זה התחיל מזה שהתחילו לאסור על אנשים לעשן בטלויזיה, גם בסרטים החדשים כמעט לא תראה מעשנים,
זה ממשיך בזה שמוציאים חוקים מחמירים בכל העולם נגד מעשנים, ואת האמת כאחד שמעולם לא עישן,
זה די מתאים לי, וגם אולי דבר טוב בסופו של דבר, כי עישון זה באמת רעל לגוף, אבל אל תשלה את עצמך
אנשים התחילו לעשן כי רצו שיתחילו לעשן, ועכשיו אנשים מפסיקים לעשן מאותה סיבה, עדר אמרנו?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-09-2009, 05:49
צלמית המשתמש של ShoobyD
  משתמש זכר ShoobyD ShoobyD אינו מחובר  
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות

חבר מתאריך: 04.06.06
שלח הודעה דרך MSN אל ShoobyD Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי תותית שמתחילה ב "|בשוק| ..."

רציני לחלוטין.
איכות פורום קהילתי נמדדת, לפי דעתי, בקהילה הנוצרת בו, ובמשבראש יש אחלה של קהילה, חיה ותוססת
גם פה כמובן יש אחלה אנשים, אבל בואי נודה באמת, הפורום הזה יחסית מת. (יצא חרוז)
אז נכון שיש שם הרבה 'קשקושים', יש גם הרבה הומור ואף דיונים רציניים צצים בו, בסופו של דבר את רואה בו מה שאת מחפשת לראות בו..
ומי בכלל אמר שקשקושים זה רע? (כשאת יושבת עם החבר'ה שלך אתם לא מעלים קשקושים?)

לא הייתי הולך לנהל שם אילולא אהבתי את הפורום
אני גאה להיות משבראשניק.

ישן 02-09-2009, 14:05
צלמית המשתמש של תותית
  משתמשת נקבה תותית תותית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.03
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי ScarFace שמתחילה ב "כן אה"

שובי, התגובה לה אני מגיבה זו בדיוק הסיבה שאני לא נכנסת למה שבראש. כי אתה למשל מגיב כמו בנאדם, מתבטא ומסביר למה אתה כן אוהב את הפורום הזה ואני מכבדת את זה ואותך. אבל למשל זה שאני מגיבה לו כרגע, התגובות שלו בדיוק הסיבה שמה שבראש ירוד בעיניי.

אה ותראה את התגובה של איב למטה, בלי לקרוא את השיחה שלנו היא הגיבה אלייה.
תמיד אהבתי את זה שהרמה ב20 פלוס יותר בוגרת, שאפשר לדבר על הדברים בלי להיכלא לקללות ולגרום לאנשים לרצות ללכת מפה. גם כשיש פה ספאמר מנסים לצחוק איתו ולהפוך אותו למישהו שאפשר לדבר איתו (ואז חוסמים אותו כי הוא מתחרפן)... בכל מקרה, אני מניחה שהבנת אותי.
תות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 04-09-2009, 06:18
צלמית המשתמש של ShoobyD

בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי תותית שמתחילה ב "[b][i][color=royalblue]שובי,..."

המעניין הוא שדווקא בפורום שעליו את טוענת שגורם לאנשים לרצות ללכת ממנו, יש יותר גולשים מכאן, יותר הודעות/אשכולות מכאן
בדף הראשון שלו יש רק אשכולות מהימים האחרונים בעוד פה יש אשכולות מלפני כמעט שלושה שבועות..
לא צריך להיות ארסיים כדי לגרום לאנשים לרצות ללכת, ראי את סוף תגובתי ללאנס להלן

ולדיונינו, למה פתאום שינוי הנושא? הרי עד עכשיו כלל לא דובר על אלימות מילולית
עד עכשיו הטענה הייתה שרמת הפורום הזה "ירדה" בגלל אשכולות פארודיה ואשכול הזיפו הנוכחי שמזכירים את ה-"קשקושים" במשבראש
ואולי זה דווקא מה שנותן לפורום הזה זריקת מרץ?

ישן 04-09-2009, 22:59
צלמית המשתמש של תותית
  משתמשת נקבה תותית תותית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.03
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "המעניין הוא שדווקא בפורום..."

כמות זה לא איכות וזה תגובתי להתחלת ההודעה שלך.
עריכה: קראתי שוב את ההודעה שלך, ואני חייבת רק לציין- אל תשכח שפה יש הגבלת גיל. שם יש טווח של מגיל 8 בערך עד גיל 20-וכמובן גם משתמשי 20+ מגיבים שם, כך שאין הגבלת גיל בעצם. ואם יש לך 10 מכל טווח גיל זה כבר הרבה יותר מ40 משתמשים מגילאי 20+. אני לא חושבת שזה ממש משנה הכמות של האנשים שם, כי גם רוב המשתמשים שם מתחלפים מלא.

ולהמשך ההודעה - אתה טוען שאלימות מילולית זה לא דבר ירוד?
כי בעיניי זה מוריד הרבה, ובעיניי זו אחת הסיבות שפורום משבראש ירוד.
כך שזה לא שינוי נושא, אני חושבת שמשבראש מכיל אלימות מילולית, תגובות טיפשיות שרובן הן בסך הכל ספאם, ובסופו של דבר אם אתה מנסה לדבר על נושא ברצינות נוצרים יותר ריבים ממסקנות, וכשמישהו מביע דעה נוגדת לכלל- במקום להבין מאיפה באה הטענה, לרוב הוא נתקף באכזריות. ולווא דווקא משהו שקרה לי, פשוט איך שאני רואה את הפורום בשנים האלו שאני כאן בפרש.
20 פלוס ירד ברמה לטעמי משום שלעלות אשכול שלם של תמונות של משהו שיש לך - זה לא דיון בעיניי. משום שלפתוח 6 אשכולות על 'מי הכי כוסית בכפר סבא\כוכב נולד\הישרדות' זה לא באמת דיון כמו שנוצר למשל באשכול הביקיני שאנחנו עושים. זה אשכולות שאין בהם הרבה טעם, וכשאתה נכנס למשבראש רוב הזמן אתה מדפדף וצוחק, ומספים. והורום הזה לא נועד להספמה, אלא לשיחות על נושאים שמעניינים כאן את כולנו, וגם לצחוק, אבל קצת יותר בשנינות מ 'ראיתי עכשיו ג'וק בבית והרגתי אותו בגבורה-הנה תמונה'.
אני לא אומרת שמשבראש לא פורום כיפי, הוא כן, כשאתה נכנס אתה משועשע. אבל לא הייתי מפתחת שם שיחה שנונה על שום דבר. יש סיבה שיש את פורום 20 פלוס. והסיבה היא שמשבראש מכיל יותר מידי צעירים שמגיבים שטויות. וכמובן שאי אפשר לכתוב\לעלות תמונות מיניות של טלי למשל (יש כאלה?).
לסיכום השיחה החופרת הנ"ל: לא ניסיתי להשמיץ את מה שבראש. אין לי דבר נגד הפורום. יש סיבה שאני כותבת בפורום 20 פלוס- וזה לא רק הגיל. והרמה כאן ירדה משמעותית וזה ברור לכל משתמש כאן. ב6 אשכולות האחרונים זה נכתב על ידי לא מעט משתמשים. בוא נסכם שכל שניסיתי לפתוח כאן זה שצריך לחזור לדבר על דברים מעניינים יותר, ולא על מה מה שבראש בעיניי.

לא הגבתי עד עכשיו כי באמת לא היה לי כוח להיכנס לזה שוב.
אבל אני מקווה שהבהרתי את הדברים עכשיו ושלא נצטרך להמשיך את השיחה, כי היא קצת מיותרת:\
שבת שלום לך ולכולם!
תות

נערך לאחרונה ע"י תותית בתאריך 04-09-2009 בשעה 23:05.
ישן 04-09-2009, 06:12
צלמית המשתמש של ShoobyD

בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "חיליק זה ידוע שהרמה במשב"ר..."

לא, זה לא ידוע, זה מקובל, יש הבדל. אני, לדוגמא, לא מקבל את הקביעה הזאת
כמו שכבר כתבתי, זהו פורום חברתי, לא מקצועי, וככזה האיכות שלו נמדדת בקהילה הנוצרת בו, ושם הקהילה באמת מעולה
החופשיות שם, "היכולת הבלתי מרוסנת לכתוב שטויות על גבי שטויות" כשאמרת, היא ככל הנראה זו הגורמת לזה, היא זו שמשכה את הקהילה אליה
אז אתה האומר שזה "פורום ספאם" וזה נכון ברובו, אבל כמו שאמרתי לעייל, יש בו גם הרבה דיונים רציניים, אולי אף יותר מכאן..

בסופו של דבר המסר אותו אני רוצה להעביר הוא שפורום חברתי הוא כמו דיון בין חברים, כשאתה משוחח עם החבר'ה שלך על הא ועל דא אני מאמין שאתם גולשים לכל מיני נושאים, בין אם רציניים ובין אם שטותיים, ואם במשבראש אנשים מרגישים בנוח לשפוך "מה שבראש" שלהם כאילו הם יושבים בחבר'ה אז אני חושב שזה בדיוק מה שהופך אותו לטוב, זה מה שהופך אותו לאיכותי

*קח לדוגמא את האשכול הנוכחי, בנאדם סה"כ בא ופתח אשכול מסכן על זיפו, באו לפחות 4 אנשים שראיתי ואמרו לו "לא מתאים לפורום, אנחנו נעלים מדי בשביל השטויות האלה, משבראש זה 2 למטה" (בכוונה מנוסח בחריפות)
אני הייתי אומר שדווקא דבר מסוג זה הוא המוריד רמה, לשלח מעל פניך גולשים שלדעתך 'ירודים', אז אולי בסופו של דבר אתה מסנן שטויות אבל אתה גם מסנן אנשים

ישן 04-09-2009, 23:15
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.06
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "לא, זה לא ידוע, זה מקובל, יש..."

אני לא חושבת שצריך לדון כאן בפורום אחר.
מה שכן - אם כבר דיברת על התגובות כאן...
גם הפורום הזה הוא קהילה קיימת. כמו בכל קהילה - גם כאן יש נורמות מסויימות, שכנראה מתאימות לקהילה הזו.
הנורמות כאן שונות ממשב"ר. תגיד יותר כבדות, יותר רציניות, אבל בסה"כ מעסיקים אותנו דברים אחרים אנחנו עוקבים במתח אחרי התוצאות של שונרא, שמחים עם תמונות הילדים של הדג השמן ומקטרים על הדברים שמעסיקים אותנו...
האשכול הזה כנראה חרג מנורמות הכתיבה כאן. גם כששרוקי חרג מהנורמות הוא קיבל תגובות צוננות.
הוא התאים עצמו לקהילה ועם הזמן גם שינה מעט, וכיום האשכולות שלו תוססים
בסה"כ מדובר בשתי קהילות שונות במהותן. וטוב שכך. הנסיון להשוואה בין קהילות שונות במהותן שגוי ביסודו.
מי שכותב כאן כותב כאן כי זה מתאים לו וכי הוא מוצא עצמו כאן. מי שכותב במשב"ר - מוצא עצמו שם.
ויש מי שנהנה משני העולמות. זה טוב וזה טוב

מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:03

הדף נוצר ב 0.14 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר