
10-09-2009, 12:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.08.07
הודעות: 5,056
|
|
האם גורמים עויינים מנסים להפיל מטוסים בנתב"ג?
ציטוט:
אמש ניסה אלמוני לסנוור טייסי מטוסים של אל-על וארקיע בנתב"ג באמצעות קרן מצפון ירושלים [התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.news1.co.il/img/midBull.jpg] החשש: גורם עוין מנסה להפיל את המטוסים ▪ ▪ ▪
משטרת ישראל חוקרת מי הגורם שניסה לסנוור אמש שלושה מטוסי נוסעים שניגשו לנחיתה בנמל התעופה בן-גוריון. קשב קול ישראל מיקי גורדוס דיווח הבוקר (יום ה', 10.9.09) כי קברניטי המטוסים של החברות אל-על וארקיע דיווחו למגדל הפיקוח על כך שקרן-לייזר ירוקה שוגרה לעברם מצפונה של ירושלים, כמה וכמה פעמים.
קיימת אפשרות כי מדובר במעשה קונדֵס, אולם אין שוללים את האפשרות ולפיה גורם עוין הוא האחראי למעשי הסינוור.
במאי השנה, היה אירוע דומה כאשר אל טייס מטוס ארקיע שהיה בגישת נחיתה לנמל התעופה בן-גוריון כוונה קרן לייזר ירוקה. הטייס דיווח על הקרן שסיכנה את הנחיתה למגדל הפיקוח בשדה, ולאחר מכן המשיך בנחיתה. הייתה זו הפעם השלישית בפרק זמן של שלושה שבועות בה כוונה קרן שכזו אל מטוסים קודם נחיתתם בנתב"ג. במקרה אחר, טייס של חברת תעופה מקפריסין דיווח למגדל על קרן לייזר שכוונה אל מטוסו לקראת נחיתה. אז, מקורן של קרני הלייזר נותר עלום ואין ידוע מי שיגר אותן, אך היה ידוע כי הן מכיוון רמת-גן.
|
http://www.news1.co.il/Archive/001-...ml?tag=12-22-41
_____________________________________

מוות למחבלים!
|