לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-09-2009, 02:08
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "לי יש שאלה אחרת לשאול"

קוראים לזה קשרי הון ושילטון במילים יפות רומק ועד כמה שאני זוכר זה לא ממש חוקי. אם אני לא טועה מגישים בנושא כתב אישום נגד אולמרט חוץ משאר האשמות נגד אולמרט.
צריך אכן לחקור האם יש קשר בין ההחלטה לביטול המכרז על ערוץ 10 לעובדה שביבי טס במטוס של מימן. אם יש קשר צריך להעמיד את ביבי לדין, כמו אולמרט.

זה שביבי טס לרוסיה לא אומר שכולם חייבים לדעת את זה, אם זה ביטחוני. הגיע הזמן שהצנזורה תפסיק את הפירסומים האלה אחת ולתמיד. התיקשורת חושבת שמגיע לה לדעת הכל משום מה גם דברים שהיא לא צריכה לדעת. אם זה ביקור ביטחוני אנחנו העם לא צריכים לדעת על זה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-09-2009, 00:00

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי עו"ד אחד שמתחילה ב "אני מתחבט קשות"

א, זאת לא הפעם הראשונה שביבי מקבל טובות כאלה.
במלחמת לבנון השנייה, הוא טס לבריטניה עם אישתו וחיי על חשבון של יהודי עשיר ויצג את המדינה. כבר אמרנו הון ושילטון?
ב, הפעם הוא טס לא סתם במטוס של הבעלים של ערוץ 10 ומשום מה מסיבה כל שהיא המרכז על ערוץ 10 בוטל.
זה דורש חקירה ועכשיו, אם היה צריך לצאת מכרז על ערוץ עשר והטובה ביטלה את המכרז זה לא חוקי. זה אומר לחקור את ראש הממשלה והבעלים של ערוץ 10 וכל שאר האנשים באותו עניין עכשיו.
אתה באמת חושב שכל מי שעושה טובה לפוליטקאי ועוד לראש ממשלה לא יבקש אחרי זה טובה חזרה? אם כן אתה עושה את עצמך תמים. כל אדם שעושה טובה בסופו של דבר יבקש משהו חזרה או שכבר ביקש את אותה טובה. (כמו שאולי קרה במקרה זה של ערוץ 10)
אפילו אם יש סיכוי של אחוז אחד שזה פלילי ולא קונספירציה, כפי שאתה טוען חייב לחקור זאת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 13-09-2009, 01:03
  מבקר המדינה מבקר המדינה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "א, זאת לא הפעם הראשונה שביבי..."

אני לא רוצה להרוס לך עם קצת עובדות את הסיפור היפה שבנית על "טיסה תמורת הקפאה", אבל....

הקפאת המכרז על ערוץ 10 היא תוצאת מו"מ ארוך עם האוצר.

ביום 07.09.09 הגיש ערוץ 10 את הסכמתו להצעת האוצר משבוע לפני כן, ובכך נפתרה הבעיה. ההחלטה על הקפאת המכרז היא החלטה של מועצת הערוץ השני, לא זכור לי שנתניהו יושב שם, או שחברי המועצה הם בובות שלו. לכל חבר במועצה יש קול והוא יכול להצביע כרצונו.

ובכלל, עם קצת הבנת הנקרא:
ציטוט:
גלובס:
יצויין כי מימן אינו מעורב ישירות בהחכרת המטוסים, ואלה נעשות מול חברה-בת בבעלותו, שמתפעלת את מטוסי חברת "מרחב". בימים כתיקונם משמשים המטוסים את אנשי הקבוצה אולם כשהמטוסים אינם נמצאים בשימוש, הם מושכרים בדרך כלל לגורמים עיסקיים כמקובל בשוק, וזאת על מנת להחזיר את הוצאות האחזקה והתפעול היקרות.

ציטוט:

Ynet:

לשכתו של נתניהו בחרה לצורך המשימה את חברת "מרחב", משום שלה היה מטוס פנוי במועד הטיסה המבוקש. מימן - מבעלי ערוץ 10 וחברת הגז המצרית EMG המספקת גז לחברת חשמל - אינו מעורב ישירות בהחכרת המטוסים, ואלה נעשות מול חברה-בת בבעלותו.

לפני שאתה נותן דרור לאצבעותיך על המקלדת, אתה צריך להבין שהסיפור הנחמד שלך על דיל בין נתניהו למימן יכול לעלות לך בתביעת לשון הרע. אתה בטח יכול לשכוח מהגנת "אמת בפרסום", כשלהזכירך אם אתה רוצה בהגנה זו אז חובת ההוכחה היא עליך , כך שמעניין אותי איך בדיוק אתה מתכוון להוכיח את זה. כמו כן, חזקת תום הלב אינה עומדת לזכותך במידה ולא נקטת לפני הפרסום אמצעים סבירים לבדיקה האם מדובר באמת או לא. אז אולי תשתף אותנו אילו בדיקות ערכת, אילו ראיות יש בידך אשר מהן הסקת שמדובר ב"דיל", והאם נקטת באמצעים סבירים?

ישן 13-09-2009, 01:29

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מבקר המדינה שמתחילה ב "אני לא רוצה להרוס לך עם קצת..."

עדיין לא הגנת על ביבי במקרה של מלחמת לבנון השנייה. במקרה זה דבר ברור, שאדם פרטי נתן את הכסף על ההוצאות של ביבי. התיקשורת הציגה בדיוק כמה כסף שולם בעבור השהות שלו ושל אישתו וזה הרבה מאוד כסף.

בכל הנוגע לפרשה של המטוס עליו דיברת, מין הראוי שמשרד מבקר המדינה או המשטרה יחקרו עדיין את הנושא לעומק, אם הרשות השנייה לא קיבלה משהו מהמדינה בתמורה או ערוץ 10.

יש סיבה שצריך לעשות זאת והיא לא קשורה לביבי או צד פוליטי כל שהוא. אדם יוכל להגיע להיות ראש ממשלה כמו אולמרט למשל. כמה תיקים חקרו אותו כבר על לפני שהיה ראש ממשלה? הגישו כתב אישום ופתחו עכשיו חקירה חדשה נגדו בנושא אחר. לכן עדיף לעשות את החקירה עכשיו ולא להמתין כמה שנים עם ביבי או כל אדם אחר.

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 13-09-2009 בשעה 01:32.
ישן 13-09-2009, 02:03

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "עדיין לא הגנת על ביבי במקרה..."

תנוח דעתך, היועמ"ש כבר ביצע בדיקה. כמו כן, נתניהו הגיש תביעת דיבה.

תזכורת:

ציטוט:
מזוז: אין היבט פלילי בפרשת הוצאותיו של נתניהו בלונדון

כתב בתשובתו לעמותת אומ"ץ: "זאת מבלי להידרש להיבטים הציבוריים או האתיים של העניין" לאחרונה נחשף כי ההוצאות על מסע ההסברה של נתניהו ללונדון עמדו על 131 אלף שקל ל-6 ימים

נועם שרביט 31/03/2008

חוקים המאוזכרים בכתבה זו: כללי האתיקה,
היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, הודיע כי אין בכוונתו להורות על פתיחה בחקירה פלילית נגד יו"ר הליכוד, ח"כ בנימין נתניהו, בפרשת ההוצאות הכספיות בנסיעתו לונדון בזמן מלחמת לבנון השנייה.
"לא נמצא שיש בדברים תשתית עובדתית שתצדיק נקיטת הליך פלילי נגד נתניהו, וזאת מבלי להידרש להיבטים הציבוריים או האתיים של העניין", כתב עוזרו של מזוז, עו"ד רז נזרי, לעמותת אומ"ץ, שפנתה בנושא.

מדובר בתחקיר לכאורה שפירסם ערוץ 10 אודות הוצאותיו הכספיות של נתניהו ורעייתו שרה בסך 131 אלף שקל, במסע הסברה ללונדון במשך 6 ימים, שערך בזמן מלחמת לבנון השנייה.
המדינה שילמה אמנם רק את כרטיס הטיסה של נתניהו - 5,000 שקל, אולם מימון שאר ההוצאות על-ידי אירגונים יהודיים, עשויים שלא להתקבל על כללי האתיקה, אליהם מחויבים חברי הכנסת.
נתניהו הגיש תביעת דיבה נגד הערוץ בגין הפרסום, וזו טרם התבררה.

לכתבה

ישן 13-09-2009, 05:43

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מבקר המדינה שמתחילה ב "תנוח דעתך, היועמ"ש כבר ביצע..."

זה עדיין לא אומר שביבי היה בסדר במקרה זה יחסית לח"כ, ראש ממשלה לשעבר, שנבחר להיו ראש ממשלה שוב. ח"כ מקבל המון כסף ויש לו גם שכר של ראש ממשלה. ביבי היה שם 6 ימים בלבד וביזבז 131 אלף שקל כל כך הרבה כסף ועל זה עוד לקח כסף מאירגונים יהודיים? בסדר מזוז זיכה אותו, אך עדיין רשמו: "היבטים הציבוריים או האתיים של העניין"
זה עדיין לא אומר שביבי היה בסדר בעניין תסכים איתי בזה.

בכל הנוגע למטוס שביבי טס בו, אני מדבר כאזרח. אם מבקר המדינה/המשטרה לא ימצאו פה הטבות או קומבינה שביבי נתן בעקיפין לערוץ 10 או למועצת הערוץ השני. אז ורק אז מנקודת המבט של הוא זכאי לגמרי. הוא יכול לבקש חקירה בעניין ולהמשיך להיות ראש ממשלה. אם הוא זכאי יזכו אותו בחקירה והעניין נגמר זהו. לעומת זאת אם כן ימצאו משהו, זאת תהיה רעידת אדמה רצינית.
הכל תלוי בביבי, אם ההיבט הציבורי מעניין אותו או לא.

כבר ברור מה אתה חושב ומה אני חושב על הסיפור הזה אין טעם להמשיך לדון בזה. נסיים פה את הדיון ברשותך.

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 13-09-2009 בשעה 05:48.
ישן 11-09-2009, 01:24
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
"למה זה בחדשות"?...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי crazygamer שמתחילה ב "אבל את השאלה הכי קריטית והכי..."

זה בחדשות ולו מהסיבה הפשוטה שכאן בארץ העיתונאים התרגלו לכך שהם צריכים לדעת כל דבר וכל מה שהם צריכים לדעת כמובן הם גם צריכים לפרסם !
והנה לפתע, העז ראש הממשלה לטוס בחשאי למדינה זרה, הטיסה היתה כנראה כה בהולה וחשאית עד שהעז המזכיר הצבאי החצוף לשקר לתקשורת ולמסור שרוה"ם נמצא במתקן סודי....
גילו זאת העיתונאים ונזעקו על כך ש"עבדו עליהם" אז מה הכי יעיל לעשות מבחינתם?..
כמובן, "עליהום" על לשכת רוה"ם, מזכירו הצבאי, יועץ התקשורת וכל מי שנמצא בסביבתו ויש לו קשר כזה או אחר עם המדיה בארץ !
ולו רק למען יראו וייראו להבא שלא להעז ולנסות לשקר להם !

ואותי מעניין מכל הסיפור הזה מי היה זה שדאג להדליף את פרטי הפרשה הזאת לעיתונות?
למה לעזאזל לא עושים סוף כאן בארץ לנורמה הזאת?..

שאלה עם תשובה ידועה מראש כנראה...

ישן 09-09-2009, 16:05
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "כי מה הטעם בלחפור על מה שכולם יודעים?"

ציטוט:
פרשת הקלטת הלוהטת הוא הכינוי שניתן לפרשה בה טען בנימין נתניהו, במהלך מסע בחירות לראשות הליכוד, שבו התמודד נתניהו מול דוד לוי, בני בגין ומשה קצב, כי גורמים בליכוד מנסים לסחוט אותו באיומים.

ב־14 בינואר 1993 הכריז נתניהו בהופעה דרמטית בטלוויזיה, בשעת צפיית שיא במהדורת מבט כי קיבל איומים מ"אדם אחד, מוקף בחבורה של פושעים לא גדולה", לפיהם אם לא יסיר את מועמדותו יחשפו אלו קלטת שבה צולם נתניהו כשהוא מקיים יחסי מין עם אישה שאיננה אשתו. בשל תוכנה, הקלטת זכתה בתקשורת לכינוי "הקלטת הלוהטת". נתניהו המשיך והתוודה כי אכן "היה לי קשר קצר עם אשה, שהסתיים", וכי עניין זה הוא עניינו ועניינה של אשתו שרה, שאת סליחתה הוא מבקש. כמו כן אמר כי "אנחנו יודעים מי עומד מאחורי הנסיון הזה... מי שנקט בשיטות של ריגול, ציתות ופריצה, אינו ראוי להיות בהנהגה ומקומו בבית הסוהר". כשלושה ימים לאחר מכן הגיש נתניהו תלונה במשטרה, אך לאחר חקירת המשטרה הוחלט שלא להעמיד לדין איש.

נתניהו לא ציין מי האיש שעל אודותיו דיבר, אך הכול סברו כי מדובר בדוד לוי, שהכחיש כל קשר למעשה. חקירת המשטרה לא העלתה דבר, ולא נמצאו כל ממצאים לפיהם אכן נסחט נתניהו, או כי קלטת כזו הייתה קיימת במציאות.

היה זה שפל במערכת היחסים הפנימיים בין מנהיגי הליכוד, מהחמורים אליהם הדרדרה מערכת יחסים אישית. לוי דרש התנצלות אולם נתניהו סירב להתנצל. מבקרי נתניהו ראו בהופעתו בטלוויזיה, בעידוד יועצו אייל ארד ובטרם ראה מישהו את הקלטת, שבדיעבד כלל לא ברור אם הייתה קיימת, ביטוי לחוסר יכולת לעמוד במצבי לחץ [1].

הפרשה, וחשיפתה של מערכת היחסים מחוץ לנישואין, לא פגעו ככל הנראה בפופולריות של נתניהו בקרב הימין בכלל ובקרב הימין הדתי בפרט. כך לדוגמה, ימים ספורים לפני הבחירות לכנסת הארבע עשרה ולראשות הממשלה, יצאה חסידות חב"ד בקמפיין בסיסמה "נתניהו טוב ליהודים".

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4...%94%D7%98%D7%AA

ישן 09-09-2009, 23:44

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "העלמותו של ראש הממשלה: ביקר בחשאי במוסקבה. טס במטוסו של יוסי מימן, מבעלי ערוץ 10"

התקשורת המופקרת חייבת לבחוש בכל דבר. האם התקשורת המופקרת היתה מאפשרת את פגישת חוסיין-גולדה, שבה התריע המלך חוסיין על מתקפה צפויה מצד מצרים וסוריה??? אין סיכוי. התקשורת מחבלת בבטחון המדינה.

ניקח לדוגמא, את אתר האינטרנט המופקר והחצוף "עניין מרכזי". להלן הכתבה הראשית החצופה:

ציטוט:
הפרשנות של רמי יצהר:
נתניהו שוב משקר בלי להניד עפעף
ושוב נחשפות הבדיות מוקדם משציפה
הדובר האישי של נתניהו סירב לרמות את עם ישראל ולכן נשלח למשימה המזכיר הצבאי

כנראה שלשיטתו של רמי יצהר, אסור שיהיו סודות ביטחוניים למדינת ישראל בכלל ולרוה"מ בפרט. למה שלא נלך קצת יותר קדימה, אולי לראש הממשלה אסור לשקר גם אם שואלים אותו במסיבת עיתונאים את השאלות הבאות:

כמה רש"קים גרעיניים יש למדינת ישראל והיכן הם מאוחסנים?
מה שמו וכתובתו של סוכן המוסד הבכיר בדמשק?
מתי מפציצים את הכור האיראני, באיזה נתיב, כמה מטוסים ואיזה חימוש?

לשיטתו של רמי יצהר החוצפן, אסור לשקר, אז רוה"מ צריך לענות תשובות אמיתיות לכל השאלות הללו!

רגע, לפי רמי יצהר, גם כל סוכני המוסד והשב"כ שקרנים כמו פינוקיו! אולי נפטר את כולם? למה הם לא כותבים בפרטים שלהם בפייסבוק למשל שהם סוכנים חשאיים? רגע, ומה עם סוכנים סמויים של המשטרה שמנסים לחשוף סוכני סמים ומתחזים לקונים או לספקים? גם הם משקרים! למה הם לא מגלים את האמת שהם סוכנים סמויים??? יאללה לפטר את כולם!

ישן 11-09-2009, 14:35

בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "מרוב שאני "מאמין" לפולטקאים..."

וואו, אתה חי בסרט!

אתה באמת חושב שראש מדינה צריך להתעסק עם לוגיסטיקה בכזו רזולוציה??? נראה לך שהוא יודע בכלל מי הזמין את המטוס ממי ובכמה?

כל מה שראש הממשלה יודע זה שגורמי הבטחון האמונים על המשימה שהיתה, דאגו לחשאיות המשימה ובין השאר דאגו לחכירת המטוס בצינורות שלהם ובפרוצדורה הרגילה שהם מבצעים אותה בכל משימה. ראש הממשלה ממש לא צריך להעסיק את עצמו בחכירת מטוס.

כל קשר של שחיתות בין הון לשלטון כפי שאתה מרמז, נפסק ברוך השם עם נפילתה של ממשלת השחיתות "קדימה".

כל הזדמנות "להכנס" בנתניהו מנוצלת עד תום על ידי התקשורת, אפילו במחיר פגיעה בבטחון המדינה. פשוט לא יאומן איך כל הנושא הזה יצא מפרופורציה. נתניהו בסה"כ יצא למשימה שאיננו יודעים בוודאות מהי, אבל קשורה היטב (גם לדעת המלעיזים) לנושאים של בטחון לאומי! הוא לא עשה לביתו, ולא גנב ולא פשע. והתקשורת סוחבת את הנושא הזה כבר כמה ימים, לא משנה כמה זה יפגע בבטחון המדינה, כל עוד זה יפגע גם בנתניהו.

נ.ב.
רק תזכורת קטנה, כדי שנשמור על פרופורציות בנושאי שחיתות-הון-שלטון, מה היה לנו בממשלה הקודמת, וכמה התקשורת לא התעללה בהם כפי שמתעללת בנתניהו:

רמון בעל הלשון - עבריין מין מורשע.
אולמרט - סוכן הנדל"ן וסוחר מעטפות הכספים.
הירשזון - הגנב שהורשע בדין והושלך לבית הסוהר.
הנגבי - שיאן המינויים הפוליטיים.
אפללו ורוחמה בלילה - כוכבי פרשת אגרסקו.
דליה איציק - ריצופים בע"מ.
ומעל כולם מרחפת רוחו של אביה מולידה של תנועת השחיתות - אריאל שרון, רוה"מ הראשון שנחקר עוד בכהונתו. מורשתו היא נר לרגליו של אולמרט מחליפו שאכן הלך בדרכו ונחקר עד תום בפרשיות השחיתות השונות.

אז מה היה לנו? מפלגה מושחתת שהתקשורת שמרה עליה מכל משמר, וחיפתה על מעשי השחיתות של חבריה, שבסה"כ עשו למען עצמם ולביתם. לעומת ראש ממשלה שדאג לבטחון המדינה ולא לבטחון חשבון הבנק שלו.

בכל מקרה, גם אם בלשכת נתניהו יש מדליף מושחת שצריך וראוי להפטר ממנו, התקשורת לא חייבת לשתף פעולה עם המדליף. חשבתי שבתקשורת למדו משהו ממלחמת לבנון השניה. כנראה שלא.

ישן 13-09-2009, 07:46
  end__game end__game אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי מבקר המדינה שמתחילה ב "דווקא יש הבדל בין נתניהו..."

מי שמטיל מס מים על האזרח בגלל רשלנות של רשיות המדינה.(או כדי למלא את האוצר.)

מי שמעלה מע"מ והבטיח להוריד מיסים.
מי שעשה ממשלה מנופחת אם שרים של כבוד על חשבון המיסים.
בעיני הליכוד יחד אם ביבי לא שונים משאר המפלגות המושחתות.
גם ביבי זה לא ימין. זה בדיוק אותו הדבר כמו מממשלת קדימה.(שמאל מדיני ובעד הקרטל המסחרי. בישראל קוראים לזה קאפיטליזם בטעות)
החברים בכנסת לא מייצגים את הציבור. במקרה הטוב הם מיצגים את המגזר ששלח אותם לשם.
אני לא חושב שיש דמוקרטיה בישראל. יש אשליית דמוקרטיה.
ללכת לבחירות לא הופך מדינה לדמוקרטית.
אני פשוט אין לי אמון במערכת הפלטית שלנו. ולא משנה מי יושב בשלטון.
אז יש אנשים שלא תורכים ללכת להצביע.
אני מצביע לקיצונים רק כדי שמפלגות הרקב יקבלו פחות כוח.

ישן 13-09-2009, 08:57
צלמית המשתמש של האזרח
  משתמש זכר האזרח האזרח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.05
מזמן לא קראתי גיבוב כזה של שטויות.
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "מי שמטיל מס מים על האזרח בגלל..."

[QUOTE=end__game]מי שמטיל מס מים על האזרח בגלל רשלנות של רשיות המדינה.(או כדי למלא את האוצר.)

מי שמעלה מע"מ והבטיח להוריד מיסים.
מי שעשה ממשלה מנופחת אם שרים של כבוד על חשבון המיסים.
בעיני הליכוד יחד אם ביבי לא שונים משאר המפלגות המושחתות.
גם ביבי זה לא ימין. זה בדיוק אותו הדבר כמו מממשלת קדימה.(שמאל מדיני ובעד הקרטל המסחרי. בישראל קוראים לזה קאפיטליזם בטעות)
החברים בכנסת לא מייצגים את הציבור. במקרה הטוב הם מיצגים את המגזר ששלח אותם לשם.
אני לא חושב שיש דמוקרטיה בישראל. יש אשליית דמוקרטיה.
ללכת לבחירות לא הופך מדינה לדמוקרטית.
אני פשוט אין לי אמון במערכת הפלטית שלנו. ולא משנה מי יושב בשלטון.
אז יש אנשים שלא תורכים ללכת להצביע.
אני מצביע לקיצונים רק כדי שמפלגות הרקב יקבלו פחות כוח.[/]

אולי תגיד לנו איזה מדינה לפי דעתך מתאימה לך, כי אני לא מכיר כזאת.

אשרי אדם שיכול לתת מבלי לזכור זאת כל הזמן, ולקבל מבלי לשכוח אף פעם

לסלוח לרוצחים - זה תפקידו של האלוהים.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה

אנו לא בוכים, דואגים שאמהות שלהם יבכו

ישן 13-09-2009, 15:37

בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "האזרח לפחות היית מסביר את..."

די כבר להתבכיין על המצב בארץ. ישראל היא אי של יציבות כלכלית יחסית לעולם. כמו כן, בהשוואה למדינות אחרות, נטל המס אינו מהגבוהים בעולם.

להזכירך שיעור המע"מ הינו 16.5%, כאשר בעבר הוא עמד גם על 18%. כמו כן, מס חברות הופחת הדרגתית בשנים האחרונות ל- 26% ועתיד לעמוד בשנה הבאה על 25%, במקום שיעורי מס של למעלה מ- 35% (אינני זוכר כבר מה היה לפני 35%). וזאת על מנת לעודד את צמיחת המשק בארץ.

אתה מוזמן לעבור לאיטליה, שיעור המע"מ שם עומד על 20%, ומס חברות עומד על 30%. או אולי גרמניה מוצאת חן בעיניך? שיעור המע"מ שם עומד על 19% ומס החברות על 38%-40%. מה דעתך על בלגיה? מע"מ של 21% ומס חברות של 33%. בעצם אתה ניראה לי טיפוס של צרפת! שם המע"מ עומד על 19.6%, ומס החברות על 33.3%! יאללה לארוז מזוודות! צריך עזרה?

ישן 13-09-2009, 18:08
  end__game end__game אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי מבקר המדינה שמתחילה ב "די כבר להתבכיין על המצב בארץ...."

אי של יציבות.

כן בטח. אינפלציה ומחירים שמרקעים שחקים. ומיסי צריכה.
או שאתה שייך למקושרים והמקובנים אחרת אני לא מבין.
ותאמין לי הייתי מוכן לשלם 20 אחוז מע"מ לו הייתי מרוויח שכר ארופאי.
ובכלל מי שמך לגרש אותי מכאן? אסור למתוח ביקורת?
ובנתיים לא עניתי על המס המים הדרקוני והחצוף.
בישראל משיגים צמיחה על ידי הפקעת מחירים ומיסים.
כהציבור בישראל פרייר שמוכן לכול גזרה.
וכמובן שרים עסקנים רודפי כבוד ואם אגו נפוח על כלום.
http://www.pmo.gov.il/PMO/History/F...ments/gov21.htm

http://www.themarker.com/tmc/articl...0090617_1093493
טוב שיש נתינים שמשלים מיסים ומחרים מופקעים.
ושכר עלוב.

נערך לאחרונה ע"י end__game בתאריך 13-09-2009 בשעה 18:19.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:35

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר