17-09-2009, 09:49
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 01.01.04
|
|
קיבלת זימון למשפט, נכון?
אני לא יודע אם השוטר שבדק אותך הסביר לך את המצב שאתה נמצא בו, אבל סתם שתדע:
במידה ותודה שאכן כך היה, או שתגובתך לכתב האישום תהיה כפירה, ולאחר שלב ההוכחות תימצא אשם, העונש המינימלי שתקבל הוא שלילת הרשיון לשנתיים.
אני לא יודע אם למפקדים שלך יש סמכות להעניש אותך, בטח שלא לשפוט אותך במסגרת היחידה על נהיגה בשכרות (אסור להעניש פעמיים על אותה עבירה).
הדבר הראשון שקופץ לי לראש ונמצא בסמכותם הוא לא לאפשר לך לעלות על רכבי היחידה.
מי יכול להחליט כזה דבר? סגן מפקד היחידה למשל (שהוא בדרך כלל הממונה על הבטיחות ביחידה, אם אין מישהו שהוגדר לכך ספציפית), אחראי הנהגים (אם קיים תפקיד כזה), וכן מפקד היחידה.
בנימה אישית:
אני לא מכיר אותך ולא יודע איזה מין בן אדם,חייל, או נהג אתה, אבל לאנשים שעולים על ההגה שיכורים יש לי מעט מאוד כבוד והערכה.
אני עובד במערכת בתי המשפט, ובמסגרת תפקידי אני נמצא גם בדיוני תעבורה- לשם מגיעים כל אלה שנתפסים לאחר שעברו עבירות שונות- החל מנהיגה ללא פוליסת ביטוח, דרך מהירות מופרזת, חציית קו הפרדה לבן, ועד נהיגה בשכרות.
הדיונים האלה מתקיימים בקומה 0 של היכל המשפט שבו אני עובד, במסגרת בית המשפט לתעבורה (ביהמ"ש השלום).
לעיתים תיקים כאלה עולים לקומה 6 של ההיכל- לבית המשפט המחוזי. אז מדובר בתיקי הריגה.
אנשים שעשו שטויות על הכביש-חצו 2 רמזורים באדום/נסעו בזיגזג/נסעו במהירות מטורפת), והרגו מישהו. בחלק המקרים זה היה אדם תמים שהיה בדרך הביתה, במקרים אחרים זה החבר הכי טוב שלהם או סתם ידידה שישבה מאחורה.
חלקם היו שיכורים בעת הנהיגה.
את כל התיקים האלה אני מכיר מקרוב מאוד.
אתה לא רוצה להצטרף לרשימה הזאת, נכון?

לעולם אשא דגלך בגאווה
נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 17-09-2009 בשעה 10:07.
|