פעילי ארגון זכויות האדם antifa הותקפו בשבדיה ע"י... מוסלמים.
לפני כשבוע הגיעו פעילי ארגון זכויות האדם antifa (אנטי פאשיסט) השבדי לשכונת רוזנגארד אשר במאלמו,שבדיה. באופן אירוני, הם הוכו מכות נמרצות בדיוק על ידי אותם "בני אדם" של - "זכויותיהם" הם כה דואגים.. ובתגובה סובלנית הולמת הם... נמלטו על נפשם.
גולש שבדי אמיץ העלה את הסרטון הזה ל - youtube וכך נזכה כולנו לחזות במחזה האבסורד.
נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 15-09-2009 בשעה 19:37.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "פעילי ארגון זכויות האדם antifa הותקפו בשבדיה ע"י... מוסלמים."
מזלו של אותו פעיל שלא שחטו אותו.
להבא שיעסוק "בפשעים של ישראל", מובטח לו כי יקבל סיקור נרחב ואוהד יותר מאותם בריונים.
פשוט צריך לבחור את הנושא הטוב והם ביותר.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "פעילי ארגון זכויות האדם antifa הותקפו בשבדיה ע"י... מוסלמים."
זה לא ארגון זכויות אדם.
זה ארגון קומוניסטי, שמו Reclaim the streets.
המוסלמים תקפו כי הם לא כל כך אוהבים קומוניסטים.
Antifa בעצמם עושים דברים אלימים. גם אי אפשר לדעת מהסרטון מי תקף את מי קודם.
"אבל אני חושב שאם האיסלאם ימשיך להתחזק בחברה שלנו החברה שלנו תשתנה לגמרי. אפשר כבר לראות את זה במדינות שבהן האחוז של המוסלמים באוכלוסייה גדל. בבריסל, למשל, אנשים מקבלים מכות משום שהם שותים מים ברחוב בתקופת הרמדאן. אני לא מאמין בקשקושים של הפוליטיקלי קורקט - לא כל התרבויות שוות. אני חושב שהתרבות שלנו טובה יותר".
האיסלם הקיצצוני מתחזק בכל אירופה וכמו היהודים הקיצוניים הם לא סובלנים לשום דבר שהוא לא הם , הבעייה של הארופאים היא שיש המון המון מוסלמים באירופה והם הולכים לקבל מהם בראש בשנים הקרובות .
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי oplo שמתחילה ב "ההודעה של פותח האשכול מוטעית מן היסוד, ובעקבותיו גם התגובות"
זה מה שטענתי...
אנשים בשלהם.
זה ארגון שהוא קומוניסטי, נקרא גם reclaim the streets והוא לא פעם מתחיל מעשי אלימות.
אין לדעת מי התחיל את האלימות, אם זה הקומוניסטים או המוסלמים... דרך אגב ההפגנה הזו הייתה בשכונה מוסלמית. דרך הסרטון הזה באמת אין שום מידע שיכול להסביר לנו מה קרה.