לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-09-2009, 14:03
צלמית המשתמש של תותית
  משתמשת נקבה תותית תותית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.03
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אני מעדיף ברזילאיות, אני לא..."

חייבת להביע דעתי בעניין...
בבית של ההורים שלי יש הוט, וכל החיים שלי הייתי על הוט וחשבתי שזו אחלה חברה. וכיום שאני גרה בדירה שיש בה יס אני מבינה למה כולם כל כך אוהבים את יס.
יס זו בהחלט בלי שום קמצוץ של ספק חברה יותר טובה מהוט.
אבל יש להוט משהו של-יס אין. וזה START OVER. מלא פעמים קורה שאתה מגיע הבייתה ורואה שבדיוק הסדרה שרצית לראות נגמרה ושכחת להקליט אותה, וזה ה2 דקות של הסוף. אז במקום לשים ביס שזה יקליט את הפרק בלילה... בהוט יש את האפשרות שאתה לוחץ על כפתור בשלט והפרק מתחיל מההתחלה. כמובן אם הספקת לדקה האחרונה לפחות של הסדרה...

אם היה ליס את זה, זה היה הופך את הוט לכלום מולם, אבל זה משהו מצויין אצלהם.
עוד משהו שאני אוהבת בהוט - שיש להם סיפריית סרטים מטורפת, ואם בא לך לראות סרט אתה בסך הכל צריך ללחוץ את הקוד שלך ולא צריך להתקשר לאשר עם החברה כמו ב-יס, וביס לעומת הוט אתה יכול לראות רק איזה 7 סרטים שהם נותנים לך לבחור מתוכם. שזה ביעוס רציני.
אתה יכול לטעון 'אבל יש להם 5 ערוצי סרטים מעולים', ואתה צודק, אבל מצד שני, להוט יש 6 ערוצי סרטים מצויינים.

אז כן, אני אוהבת את יס יותר מאת הוט, אבל יש להתחשב בזה שלהוט כן יש יתרונות, ואם יש לך הוט מג'יק -אז זה בדיוק כמו יס מקס..
אבל ל-יס יש סדרות טובות יותר, הם יותר מעודכנים מבחינת מה חדש בחו"ל ומביאים הכל מהר יותר לארץ, הם יודעים מה אנשים אוהבים ומביאים את זה. בהוט זה באיחור.

וזהו חפרתי

ואפילו לא דיברתי על ה VOD...:]

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י תותית בתאריך 24-09-2009 בשעה 14:07.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-09-2009, 14:47
צלמית המשתמש של תותית
  משתמשת נקבה תותית תותית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.03
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אבל המקס הרבה יותר טוב מהסטרט..."

ברור שהוא יותר טוב, אבל בגלל זה יש להם הוט מג'יק - שהוא כמו יס מקס, שם אפשר להקליט מה שרוצים.

ולגבי הסטארט אובר, נגיד ביס אם לא הקלטת משהו ופתאום דפדפת בתוכניות וראית ששכחת להקליט וזה כבר באמצע -אתה לא יכול להעביר אחורה ולהתחיל לראות מההתחלה, זהו, אתה יכול או לראות מהאמצע או אם יש אז להקליט את השידור חוזר. בהוט אתה יכול להתחיל את זה מההתחלה. זה בהחלט יתרון.
וגם אם במקרה ולא שמת לב שלא הקלטת את זה וזה כבר נגמר, בהוט יש VOD שיש בו מלא מהסדרות האלה חלקם בחינם חלקם בתשלום אבל שנע בד"כ בין 2-5 שקלים לפרק. אז אם זה משהו שממש רצית לראות אתה תהיה מוכן לשלם עליו 5 שקלים ולראות.
למשל שלשום פספסנו את הפרק של האוס אני ואבא =] ואתמול ראינו את הפרק בתשלום של 5 שקלים. זה יתרון.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר