24-09-2009, 14:03
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
|
חייבת להביע דעתי בעניין...
בבית של ההורים שלי יש הוט, וכל החיים שלי הייתי על הוט וחשבתי שזו אחלה חברה. וכיום שאני גרה בדירה שיש בה יס אני מבינה למה כולם כל כך אוהבים את יס.
יס זו בהחלט בלי שום קמצוץ של ספק חברה יותר טובה מהוט.
אבל יש להוט משהו של-יס אין. וזה START OVER. מלא פעמים קורה שאתה מגיע הבייתה ורואה שבדיוק הסדרה שרצית לראות נגמרה ושכחת להקליט אותה, וזה ה2 דקות של הסוף. אז במקום לשים ביס שזה יקליט את הפרק בלילה... בהוט יש את האפשרות שאתה לוחץ על כפתור בשלט והפרק מתחיל מההתחלה. כמובן אם הספקת לדקה האחרונה לפחות של הסדרה...
אם היה ליס את זה, זה היה הופך את הוט לכלום מולם, אבל זה משהו מצויין אצלהם.
עוד משהו שאני אוהבת בהוט - שיש להם סיפריית סרטים מטורפת, ואם בא לך לראות סרט אתה בסך הכל צריך ללחוץ את הקוד שלך ולא צריך להתקשר לאשר עם החברה כמו ב-יס, וביס לעומת הוט אתה יכול לראות רק איזה 7 סרטים שהם נותנים לך לבחור מתוכם. שזה ביעוס רציני.
אתה יכול לטעון 'אבל יש להם 5 ערוצי סרטים מעולים', ואתה צודק, אבל מצד שני, להוט יש 6 ערוצי סרטים מצויינים.
אז כן, אני אוהבת את יס יותר מאת הוט, אבל יש להתחשב בזה שלהוט כן יש יתרונות, ואם יש לך הוט מג'יק -אז זה בדיוק כמו יס מקס..
אבל ל-יס יש סדרות טובות יותר, הם יותר מעודכנים מבחינת מה חדש בחו"ל ומביאים הכל מהר יותר לארץ, הם יודעים מה אנשים אוהבים ומביאים את זה. בהוט זה באיחור.
וזהו חפרתי 
ואפילו לא דיברתי על ה VOD...:]

נערך לאחרונה ע"י תותית בתאריך 24-09-2009 בשעה 14:07.
|