לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-09-2009, 19:57
  horani horani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.06
פסילת מקצוע עקב הורדת פרופיל

למרות שנורא כיף להגדיל את מונה ההודעות, אני מבקש רק מאנשים המבינים בנושאים שלישותיים\רפואים או אנשים אשר חוו מקרה דומה (בגוף ראשון, לא אח של חבר של בנדוד של סבתא) לענות... תודה..

אז ככה, הייתי לוחם גבעתי, נפצעתי בתאונת אימונים הייתי שלושה חודשים בגימלים. עם חזרתי לשירות נקבע לי פרופיל רפואי זמני 45 (הקודם היה 97 כמובן..) למשך שנה.
בנתיים שירתתי במיצג חיילות בתפקיד ייצוגי של החטיבה בתל השומר. אני מרוצה מהתפקיד.
כעת פג תוקפו של הפרופיל, ואורטופד החליט שבגלל המורכבות של הפציעה שלי והסיכון שמאמץ יכול לגרום לי להשאיר את הפרופיל על 45.

ועכשיו לשאלה, מבחינה שלישותית אני עדיין מוגדר כ"לוחם חי"ר". האם פרופיל 45 קבוע יגרום לפסילת מקצוע אוטומטית? או שיש משהו שאני צריך לעשות (לדבר עם מישהו? זה קצת מורכב כי אני בסיפוח ארוך..)
האם פסילת מקצוע תגרום לפליטה שלי מהחטיבה? לא הייתי רוצה שזה יקרה.
ולבסוף, האם זה נכון שלאחר פסילת המקצוע אני אהיה מוגדר כ"עובד כללי" ואהיה זכאי ל45 יום קצר"ש?

תודה לעוזרים!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-09-2009, 18:09
  horani horani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Jesus Christ שמתחילה ב "1. הורדת הפרופיל תגרום לפסילת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Jesus Christ
1. הורדת הפרופיל תגרום לפסילת המקצוע שלך. לא תהיה דרך להשאיר אותך במקצוע עם הפרופיל הזה.
2. הפסילה לא תגרום לך להיפלט מהיחידה באופן אוטומטי.
3. תלוי בגורמי כוח האדם שאחראים עלייך. ייתכן שתשובץ כעובד כללי, וייתכן שתקבל תפקיד אחר. לא תהיה עובד כללי באופן אוטומטי.

דבר ראשון תודה רבה!!
יש כמה דברים שלא הבנתי...
1. זאת אומרת שללא כל צעד מצידי, ברגע שבועדה רפואית יקבע לי פרופיל 45 קבוע, המקצוע שלי כבר לא יהיה לוחם חי"ר (אז מה הוא יהיה?) ?
2. מצוין
3. השיבוץ שלי ישאר אותו שיבוץ, והוא בסיפוח מחוץ ליחידה (לא תפקיד מוגדר). לכן נראה לי שאהיה עובד כללי.. האם ככה זה עובד?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר