לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-09-2009, 02:43
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אתה טועה, אנחנו לא חייבים..."

ל elvis1977:
לידע כללי רוב האנשים לא יודעים מה עובר על גבר גרוש עם ילדים קטנים.
מי שיודע מה עובר על גבר גרוש בחלק מהמקרים. (אם האישה רוצה לנקום בגבר למשל) יבין מה גבר במצב כזה עובר. היום יש כבר ועדות שמתחילות להבין שטובת הילד לא תמיד אצל האימא אוטומתית, יקח עוד הרבה שנים עד שיהיה שינוי כל שהוא בבתי הדין ובחוק לפי עורכי דין. יותר ויותר גברים לא מוכנים לראות את הילד פעם בשבוע ורוצים חלק פעיל שווה בגידול הילדים שלהם, אפילו שהם גרושים. יכול להיות עקב אהבת הילדים או עקב המזונות.
מה שהוא עשה לא מוצדק נכון, אך אף אחד לא יודע מה הלך באותה משפחה באמת. לא התיקשורת ולא אנחנו. לא הייתי ממהר לשפוט אותו עד שלא יבדוק שופט את כל האנשים שקשורים לזוג לשעבר ולילדה. תלמד משהו שיש גירושין, זה יכול להיות רע מאוד, מלא שקרים שונים מצד הגבר או האישה או אפילו שניהם. אם צד אחד נשבר השני הרוויח, אם לא עורכי הדין עושים הרבה מאוד כסף.
החוק הוא לטובת האישה כיום ורק במקרים מיוחדים האישה לא מקבלת משמורת ישר.
משהו שבר אותו, זה בטוח השאלה מה. לרצוח את הילדה שלך זה לא מעשה שפוי.

ל rubber_duck:
מי הצדיק את המעשה שלו? אמרתי שזה לא מוצדק.
ציטוט:
אני לא מצדיק את המעשים שלו

אמרתי בנוסף על זה:
ציטוט:
לא כולם אנשים חזקים בנפש מה לעשות.

אם הוא היה כשיר לעמוד לדין אז מדוע הוא ניסה שוב לקחת את חייו והצליח הפעם בכלא במקום להיות במקום סגור ומאובטח??? אדם שפוי לא ינסה לקחת את חייו ובטוח שלא לרצוח את ביתו הקטנה בשרו ודמו תסכים איתי בזה? אדם עם דיכאון קשה או מחלת נפש קשה מסוגל לעשות את זה ואני לא צריך תעודת רופא בשביל לדעת את זה.
הרופאים שבדקו את אסף גולדרינג, לא עשו את העבודה כראוי. השב"ס לא אשם, מי שאישר שהוא כשיר לעמוד לדין ולחיות במקום לא סגור אשם.
אתם רוצים שיעמוד לדין? צודקים ומגיע לו לעמוד לדין! אך אם הוא מסוכן לעצמו מקומו במוסד סגור בזמן המשפט והמאסר בהתאם למצב הנפש שלו לא ככה?
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-09-2009, 08:18
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "ל elvis1977: לידע כללי רוב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
ל elvis1977:
לידע כללי רוב האנשים לא יודעים מה עובר על גבר גרוש עם ילדים קטנים.
מי שיודע מה עובר על גבר גרוש בחלק מהמקרים. (אם האישה רוצה לנקום בגבר למשל) יבין מה גבר במצב כזה עובר. היום יש כבר ועדות שמתחילות להבין שטובת הילד לא תמיד אצל האימא אוטומתית, יקח עוד הרבה שנים עד שיהיה שינוי כל שהוא בבתי הדין ובחוק לפי עורכי דין. יותר ויותר גברים לא מוכנים לראות את הילד פעם בשבוע ורוצים חלק פעיל שווה בגידול הילדים שלהם, אפילו שהם גרושים. יכול להיות עקב אהבת הילדים או עקב המזונות.
מה שהוא עשה לא מוצדק נכון, אך אף אחד לא יודע מה הלך באותה משפחה באמת. לא התיקשורת ולא אנחנו. לא הייתי ממהר לשפוט אותו עד שלא יבדוק שופט את כל האנשים שקשורים לזוג לשעבר ולילדה. תלמד משהו שיש גירושין, זה יכול להיות רע מאוד, מלא שקרים שונים מצד הגבר או האישה או אפילו שניהם. אם צד אחד נשבר השני הרוויח, אם לא עורכי הדין עושים הרבה מאוד כסף.
החוק הוא לטובת האישה כיום ורק במקרים מיוחדים האישה לא מקבלת משמורת ישר.
משהו שבר אותו, זה בטוח השאלה מה. לרצוח את הילדה שלך זה לא מעשה שפוי.

לצערי, יש לי לא מעט חברים שעברו את זה, ועוברים את זה, אבל אף אחד מהם לא העלה על דעתו לפגוע בפרודתו/גרושתו, או בילדים.

על עוכרי הדין ( אין כאן טעות כתיב ) אני לא רוצה להגיד כלום, כי אני מתעב אותם, והתיאור שלך עליהם זה כלום לעומת המציאות, הם מקור כל הרע, הם אלו שמחממים ומנפחים כדי למשוך את הדיונים ולמצוץ עוד כסף.

ובכל זאת , לא מצאתי אמפטיה לרוצח הזה. כל רצח הוא נורא, אבל לרצוח את הילד שלך? ברור שהוא לא שפוי, ואין לי שום צער על התאבדותו.היחידים אולי שמצטערים הם הפרקליטים שלו, אלא אם הוא שילם להם מראש.

ישן 28-09-2009, 20:12
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "מעניין, כבר מקרה שני של..."

אתה עושה השוואה בין דודו טופז אני מניח לאסף גולדרינג. לא הייתי עושה את זה, זה לא אותו מקרה בכלל. אבא שהורג את הבת הקטנה שלו מדיכאון קשה מאוד ואז מנסה לקחת את חייו יותר מפעם אחת בכלל זה לא אותו דבר כמו המקרה של טופז.

טופז היה פושע לכל דבר וכל הרחמים שאמרו הוא תרם וכו וכו... לא נחשבים אחרי מה שהוא עשה לאנשים אחרים. טופז לא ידע להתמודד עם אובדן הכוח שלו בתיקשורת. אם אנשים אחרים כמו דן שילון, שהיה להם הרבה יותר כוח ממנו ידעו לזוז ולפרוש אען שום סיבה לרחם על טופז.

אסף גולדרינג סבל מדיכאון חמור בהרבה שגרם לו לעשות מה שעשה לו ולביתו הקטנה.
לא אותו מקרה בכלל, אני לא מבין כיצד מצאו שאסף גולדרינג שפוי לעמוד לדין.
נקווה שאסף גולדרינג מצא שלווה עכשיו לפחות.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:10

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר