29-09-2009, 08:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.08.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי linuxsboot
ל elvis1977:
לידע כללי רוב האנשים לא יודעים מה עובר על גבר גרוש עם ילדים קטנים.
מי שיודע מה עובר על גבר גרוש בחלק מהמקרים. (אם האישה רוצה לנקום בגבר למשל) יבין מה גבר במצב כזה עובר. היום יש כבר ועדות שמתחילות להבין שטובת הילד לא תמיד אצל האימא אוטומתית, יקח עוד הרבה שנים עד שיהיה שינוי כל שהוא בבתי הדין ובחוק לפי עורכי דין. יותר ויותר גברים לא מוכנים לראות את הילד פעם בשבוע ורוצים חלק פעיל שווה בגידול הילדים שלהם, אפילו שהם גרושים. יכול להיות עקב אהבת הילדים או עקב המזונות.
מה שהוא עשה לא מוצדק נכון, אך אף אחד לא יודע מה הלך באותה משפחה באמת. לא התיקשורת ולא אנחנו. לא הייתי ממהר לשפוט אותו עד שלא יבדוק שופט את כל האנשים שקשורים לזוג לשעבר ולילדה. תלמד משהו שיש גירושין, זה יכול להיות רע מאוד, מלא שקרים שונים מצד הגבר או האישה או אפילו שניהם. אם צד אחד נשבר השני הרוויח, אם לא עורכי הדין עושים הרבה מאוד כסף.
החוק הוא לטובת האישה כיום ורק במקרים מיוחדים האישה לא מקבלת משמורת ישר.
משהו שבר אותו, זה בטוח השאלה מה. לרצוח את הילדה שלך זה לא מעשה שפוי.
|
לצערי, יש לי לא מעט חברים שעברו את זה, ועוברים את זה, אבל אף אחד מהם לא העלה על דעתו לפגוע בפרודתו/גרושתו, או בילדים.
על עוכרי הדין ( אין כאן טעות כתיב ) אני לא רוצה להגיד כלום, כי אני מתעב אותם, והתיאור שלך עליהם זה כלום לעומת המציאות, הם מקור כל הרע, הם אלו שמחממים ומנפחים כדי למשוך את הדיונים ולמצוץ עוד כסף.
ובכל זאת , לא מצאתי אמפטיה לרוצח הזה. כל רצח הוא נורא, אבל לרצוח את הילד שלך? ברור שהוא לא שפוי, ואין לי שום צער על התאבדותו.היחידים אולי שמצטערים הם הפרקליטים שלו, אלא אם הוא שילם להם מראש.

מוות למחבלים!
|