לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-10-2009, 17:35
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
אתה מוזמן לקרוא ולהחכים:
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "מה חיוני בה?"

עורלה
לחיפוש באנגלית: prepuce וגם foreskin

בגיל מבוגר העורלה מהווה כשליש עד שני שליש מעור הפין, יכולה להיות מופשלת חלקית או לגמרי בעת זיקפה (אוננות ויחסי מין) או להיות חופה על העטרה ומעבר לה בעת מנוחה. יש לה שישה תפקידים :

1.חישה מינית רבה, העורלה עשירה בעצבי חישה וישנן הרבה עדויות של נימולים בגיל מבוגר שמצטערים על אובדן העורלה.

2.היא חופה על העטרה ומגנה עליה מחיכוך תמידי, העטרה נשארת בעלת עור דק יחסית ורגיש יותר מינית אצל ערל מאשר אצל נימול, אצל הנימול העטרה משתפשפת בתחתונים והעור עובר התקרנות מוגברת. (ראה ערך התקרנות במילון זה).

3.היא עוטה בחלקה הפנימי מעטה לחות דקיקה בדומה לפנים העפעף, הפרשה זו נקראת סמגמה והיא בעלת תכונות אנטיביטיות חשובות.

4.היא נשארת נייחת בעת יחסי מין ואוננות ומונעת חיכוך על הפין והנרתיק בעת המשגלים וחשובה ביחוד למי שעורו רגיש לחיכוך וההתייבשות שמתרחשים (עם פין נימול בלבד) בעת יחסי מין ממושכים, תכופים או אינטנסיביים במיוחד, הסבר נוסף בערך יחסי מין, אוננות ומילה במילון זה.

5.היא נשארת נייחת ביחס לדפנות הנרתיק בעת משגל ולכן מונעת אובדן וייבוש הלחות בעת יציאת הפין מהנרתיק בעת המשגל, דבר מבורך אצל נשים בגיל בו אין לחות מספקת ויחסי מין הופכים בעייתים.

6. בעת מנוחה היא המשך עור הארוך מגזע הפין, בעת זיקפה היא נמשכת לאחור (לבסיס הפין). בהעדרה יש מחסור בעור במידה כזו או אחרת (תלוי בחומרת המילה ובאופי ההצטלקות והתכווצותה). העור החסר נמשך מבסיס הפין ואף שק האשכים, וחלקים נכבדים מגזע הפין עלולים להפוך שעירים לאחר תחילת גיל ההתבגרות. (ראה גם פין שעיר במילון זה)

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/T...202&d=196&t=826

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-10-2009, 18:15
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "הקטע של "יצחקו עליו במקלחות" הוא מיתוס"

בצבא לא צוחקים על פגמים, ולכן זה באמת מקום שלא נימולים כן מרגישים בנוח להתקלח עם כולם.

לעומת זאת בתקופת הילדות זה שונה לחלוטין, אף אחד לא דיבר על התעללות בכיתה (על אף שלא מן הנמנע שדבר כזה יהפוך לסיפור שעובר בכל השכבה ברגע שזה יוודא) ילדים ובעיקר נערים מתמודדים עם הרבה מאוד משברים בתקופה הזאת (בין אם אלו משברים גדולים, ובין אם הם קטנים) אחד מהדברים שמטרידים אותם זה הגוף שלהם - גם אם לחבריו לכיתה לא יהיה איכפת, אותו זה יטריד בודאות וזה יכול להתבטא בדברים שהם לא כל כך נוראיים (לא ילך להשתין עם החברים, או לא יתקלח אחרי שיעורי ספורט) אבל זה גם יכול להתבטא בזה שהוא לא ירצה לצאת לטיולים כיתתיים או אפילו יפחד לישון אצל חברים רק מתוך הפחד שאם מישהו יראה משהו הוא יחשב לפריק (ושוב, תגובת החברים היא לא רלוונטית)

ישן 08-10-2009, 18:36
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "הקטע של "יצחקו עליו במקלחות" הוא מיתוס"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי minimax
לא יותר מזה.
אני אתן לך אתגר: תמצא לי עדות אחת של נער או חייל שלא נימול, ורק בגלל הסיבה הזאת התעללו בו בכיתה/בפלוגה. ואני לא מדברת על הסתלבטות חברית, אלא על התעללות של ממש עד שהבחור היה צריך לצאת מהמסגרת.
חוץ מזה, אני מעדיפה שיצחקו על הבן שלי בגלל שיש לו עורלה, ולא בגלל שחסר לו שני שלישים מהאיבר. אני אישית שמעתי עדות מזעזעת על גן ילדים שבו יש שני פעוטות נפגעי מילה, שלא מסוגלים להשתין בעמידה. אתה מעדיף את זה?

שני שלישים? תסלחי לי, אבל את מדברת שטויות: ברית מילה זו הסרת עור עודף, ותו לא.

פשלות? יותר מדאיג אותי פשלות שנגמרו במוות בבתי חולים.

לא נראה לי שאת מבינה יותר מידיי בנושא, למרות ההתלהמות שלך.

ישן 08-10-2009, 19:48
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

שמחה על לידתו של תינוק בריא - שיהיה ילד ככל הילדים, ולא תוצר של ניסוי חברתי של הוריו
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "על מה ולמה השמחה הגדולה?"

כל הבלופים על הבריאות שמספקת השארת חתיכת העור המיותרת הזו, הם תעמולה אנטי-יהודית של
אנשים שמחפשים מתחת לאדמה כל הזדמנות לנגח את היהדות. עובדתית, בבתי החולים של המדינה
היהודית ארה"ב, נוהגים למול את רוב-רובם של הילדים (ולמרבה צער, רובם נולדים נוצרים...), ולמרות
שאני מאוד מעריך את הלינקים לפורום התעמולה של האנטישמים החמודים בתפוז, שמחפשים כתף
להשען עליה, אחרי שהפכו את בניהם לאובייקט מחאה לשנאתם את היהדות, אני חושב שאפשר להניח
בשקט שהאנטישמים הקטנים בפורום שנאת היהדות תפוז מבינים ברפואה קצת פחות מרוב מחלקות
הילדים בארה"ב...

ביקשת עדות לחייל שהתעללו בו על רקע העדר מילה - והמציאות היא שאולי מקרה אחד של צחוקים
אין, אבל יש מאות מקרים של חיילים עולים שביקשו לעבור ברית בגיל המאוד-כואב 18, ובלבד שיגיעו
ליחידה כשהם נימולים. כנראה שהם לא שמעו על כך שהם "שלמים ואל להם לפגוע בעצמם"...
ישן 08-10-2009, 20:02
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
כמה דברים
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "שמחה על לידתו של תינוק בריא - שיהיה ילד ככל הילדים, ולא תוצר של ניסוי חברתי של הוריו"

כמו שאמרתי קודם, אין כל קשר בין שנאת יהדות להתנגדות למילה. ועם כל הכבוד, גם השימוש במילה אנטישמיים מיותרת לחלוטין, ואפילו אסורה לפי חוקי הפורום הזה. רוב היהודים החילונים בארץ אינם שומרים שבת ואינם שומרים את מצוות הנידה כהלכתה. שתי המצוות האלו הן חמורות יותר ממצוות ברית המילה. האם גם הם אנטישמיים? האם הורה שמסיע את בנו בשבת לטיול הופך את הילד שלו לאובייקט מחאה נגד היהדות? ההתנגדות למילה נובעת מסיבה אחת בלבד: הרצון להגן על התינוק מפני פגיעה גופנית מיותרת וכואבת.
הזכרת את המילה שעורכים בבתי חולים ארה"ב. ובכן, זה אולי נכון ללפני 30 שנה. הביטוח הרפואי בארה"ב כבר לא מכסה את הפרוצדורה, ואחוז הנימולים נמצא בירידה. חוץ מזה, בארה"ב מוכרים את העורלה לתעשיית האנטי-אייג'ינג, אז אסור להתעלם מהאינטרס הכספי הזה.

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 08-10-2009 בשעה 20:05.
ישן 08-10-2009, 20:16
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

לדעתך המילה אנטישמים מיותרת - לדעתי היא הכרחית - ובוודאי שמותרת לשימוש כאן בפרש
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "כמה דברים"

חשוב לציין שאיני משווה אותם לאנטישמים, אלא טוען שהם-עצמם אנטישמיים, ולא סתם דומים להם,
בחזקת "אם זה הולך כמו אנטישמי, מדבר כמו אנטישמי ומשתמש בטיעונים של אנטישמי - הוא כנראה
לא מת על יהודים...".
רוב היהודים בארץ הם חילונים. רוב מעבר למוחץ של אותם חילונים רואים ביהדות שלהם משהו אמיתי
ומוחשי, וברית היא סמל מוחשי ליהדות. את יכולה לאהוב את זה ויכולה לשנוא את זה, אבל תעמולה
אווילית בדבר "הסכנות במילה", היא לא סתם חסרת טעם (כל אחד ואחד מהגולשים הזכרים שמתכתב
איתך כאן, עבר את התהליך הזה, וכמו שאת רואה, אנחנו עודנו כאן, ולא ממש יכולים לציין את הטראומה
הנוראה שאת מרגישה חירות לספר לנו שעברנו...), אלא ביטוי לשנאה למה שמייצגת היהדות. ביום שבו
תצליחי לשכנע מאות מליוני גויים אמריקנים (ובהם אי אלה רבבות רופאי ילדים) שהמילה היא סכנת נפשות,
יהיה טעם לבוא למקום שבו המילה היא טקס משפחתי שמח, שה"קרבן" שלו אינו מודע לו ולעולם לא
יהיה מודע לו.
לא יודע מה מכסה הביטוח הרפואי בארה"ב, ואני מבטיח לך שהמקור האנטישמי שקראת, שכח
לספר לך שיש בערך 798678654 סוגי ביטוחים רפואיים בארה"ב וכל אחד מהם מכסה משהו אחר.
אחוז הנימולים בארה"ב נמצא בירידה מכמעט מאה - לכשני שליש. די מרשים, אם נסתמך על הנתון
שלך שברית מילה משולמת מכיסם של הפציינטים (נתון, שכאמור, אני מרשה לעצמי להרים גבה גבה
לגביו...). מעבר לכך, את הירידה במילה, ניתן לחבר לעובדה שבארה"ב יש מליוני מהגרים היספניים,
שבאים מארצות שבהן לא מלים תינוקות. האוכלוסיה הלבנה והמבוססת (אלה שכידוע נורא שונאים את
הצינוקות שלהם ורוצים רק את רעתם - וגם מקבלים את הטיפול הרפואי הגרוע ביותר...) ממשיכה
למול את צאצאיה באחוזים גבוהים להחריד...

על כל מקרה של טרגדיה בברית יש מקרה של תינוק שנפל מהלול. בואי נאסור על הלנת תינוקות בלולים!!!
על כל מקרה של טרגדיה בברית מילה, יש מקרה של אם עם דכאון אחרי לידה שסיכנה חיי בנה. בואי
נמנע מאמהות גישה לתינוקות שלהן!!!
על כל מקרה של טרגדיה בברית יש מקרה אב שלקח רכרס עם האוטו ודרס את בנו בן השנתיים
(בעיקר במגזר). בואי נאסור על אבות ערביים לעוללים לנסוע אחורה!!!

את מבינה? השימוש בנסים זאב, הוא תעמולה זולה ולא רצינית. נסים זאב צריך היה להיענש בחומרה
רבה בהרבה מכפי שנענש - אבל מי שמשתמש בו כסיבה לאסור ברית מילה, צריך להבין שעפ"י שיטה
זו כל מנתח שכשל, צריך להוות סיבה לאיסור ביצוע של אותו ניתוח בו כשל המנתח הספציפי (ואני
מבטיח שלא קיים סוג של ניתוח בעולם, שלא היו בו תקלות...).
ישן 08-10-2009, 23:46
  omry n omry n אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.07
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "כמה דברים"

ציטוט:
כמו שאמרתי קודם, אין כל קשר בין שנאת יהדות להתנגדות למילה. ועם כל הכבוד, גם השימוש במילה אנטישמיים מיותרת לחלוטין, ואפילו אסורה לפי חוקי הפורום הזה. רוב היהודים החילונים בארץ אינם שומרים שבת ואינם שומרים את מצוות הנידה כהלכתה. שתי המצוות האלו הן חמורות יותר ממצוות ברית המילה. האם גם הם אנטישמיים? האם הורה שמסיע את בנו בשבת לטיול הופך את הילד שלו לאובייקט מחאה נגד היהדות? ההתנגדות למילה נובעת מסיבה אחת בלבד: הרצון להגן על התינוק מפני פגיעה גופנית מיותרת וכואבת.
הזכרת את המילה שעורכים בבתי חולים ארה"ב. ובכן, זה אולי נכון ללפני 30 שנה. הביטוח הרפואי בארה"ב כבר לא מכסה את הפרוצדורה, ואחוז הנימולים נמצא בירידה. חוץ מזה, בארה"ב מוכרים את העורלה לתעשיית האנטי-אייג'ינג, אז אסור להתעלם מהאינטרס הכספי הזה.

זה לא עניינך איזה מצוות כל אחד מקיים, בטח ובטח כאשר את לא מקיימת.
הרבי מליובאוויטש דימה את המצוות לאור בתוך חדר חשוך, כאשר השאיפה היא למלא כמובן תרי"ג מצוות אך כל מצווה ומצווה מחזקת את האור, וכל מצווה שמקיימים היא רק בונוס. כדאי לך לקרוא קצת, תלמדי על אהבת חינם (ואני לא חרדי, אני פשוט מעריך אדם שרואה את הטוב ואת קירוב הלבבות לנגד עיניו ולא את הניכור ושנאת החינם).
ישן 09-10-2009, 00:31
  לב כל-רואה לב כל-רואה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.02.08
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "על מה ולמה השמחה הגדולה?"

ציטוט:
באמת לא ברור לי למה אנחנו ממשיכים להתעלל ככה בעוללים חסרי ישע.

כי אנחנו יהודים.
וזו לא התעללות. זה ציווי אלוהי שמסמן את היותנו יהודים, והשתרש עמוק עמוק בתוך התרבות שלנו.

על מה שחווה ומרגיש התינוק - יש מחלוקות.

מה שמדהים אותי כל כך בברית מילה, הוא האיבר בו בחר אלוהים לסמן אותנו כיהודים.
כי יצר המין הוא ייצר חזק מאד אצל האדם, ותופס חלק נכבד מאד מהחיים שלנו.
הקדוש ברוך הוא בחר להעמיד את הזהות שלנו למבחן דווקא במקום הרגיש והמאד משמעותי הזה.
דווקא בזמן שהגבר מקיים יחסי מין. שתדע האישה שהיא שוכבת עם גבר יהודי.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://he.manhigut.org/templates/mlevi/cutimages/top_logo.jpg]

"צדק צדק תרדוף"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:10

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר