08-10-2009, 20:16
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
לדעתך המילה אנטישמים מיותרת - לדעתי היא הכרחית - ובוודאי שמותרת לשימוש כאן בפרש
חשוב לציין שאיני משווה אותם לאנטישמים, אלא טוען שהם-עצמם אנטישמיים, ולא סתם דומים להם,
בחזקת "אם זה הולך כמו אנטישמי, מדבר כמו אנטישמי ומשתמש בטיעונים של אנטישמי - הוא כנראה
לא מת על יהודים...".
רוב היהודים בארץ הם חילונים. רוב מעבר למוחץ של אותם חילונים רואים ביהדות שלהם משהו אמיתי
ומוחשי, וברית היא סמל מוחשי ליהדות. את יכולה לאהוב את זה ויכולה לשנוא את זה, אבל תעמולה
אווילית בדבר "הסכנות במילה", היא לא סתם חסרת טעם (כל אחד ואחד מהגולשים הזכרים שמתכתב
איתך כאן, עבר את התהליך הזה, וכמו שאת רואה, אנחנו עודנו כאן, ולא ממש יכולים לציין את הטראומה
הנוראה שאת מרגישה חירות לספר לנו שעברנו...), אלא ביטוי לשנאה למה שמייצגת היהדות. ביום שבו
תצליחי לשכנע מאות מליוני גויים אמריקנים (ובהם אי אלה רבבות רופאי ילדים) שהמילה היא סכנת נפשות,
יהיה טעם לבוא למקום שבו המילה היא טקס משפחתי שמח, שה"קרבן" שלו אינו מודע לו ולעולם לא
יהיה מודע לו.
לא יודע מה מכסה הביטוח הרפואי בארה"ב, ואני מבטיח לך שהמקור האנטישמי שקראת, שכח
לספר לך שיש בערך 798678654 סוגי ביטוחים רפואיים בארה"ב וכל אחד מהם מכסה משהו אחר.
אחוז הנימולים בארה"ב נמצא בירידה מכמעט מאה - לכשני שליש. די מרשים, אם נסתמך על הנתון
שלך שברית מילה משולמת מכיסם של הפציינטים (נתון, שכאמור, אני מרשה לעצמי להרים גבה גבה
לגביו...). מעבר לכך, את הירידה במילה, ניתן לחבר לעובדה שבארה"ב יש מליוני מהגרים היספניים,
שבאים מארצות שבהן לא מלים תינוקות. האוכלוסיה הלבנה והמבוססת (אלה שכידוע נורא שונאים את
הצינוקות שלהם ורוצים רק את רעתם - וגם מקבלים את הטיפול הרפואי הגרוע ביותר...) ממשיכה
למול את צאצאיה באחוזים גבוהים להחריד...
על כל מקרה של טרגדיה בברית יש מקרה של תינוק שנפל מהלול. בואי נאסור על הלנת תינוקות בלולים!!!
על כל מקרה של טרגדיה בברית מילה, יש מקרה של אם עם דכאון אחרי לידה שסיכנה חיי בנה. בואי
נמנע מאמהות גישה לתינוקות שלהן!!!
על כל מקרה של טרגדיה בברית יש מקרה אב שלקח רכרס עם האוטו ודרס את בנו בן השנתיים
(בעיקר במגזר). בואי נאסור על אבות ערביים לעוללים לנסוע אחורה!!!
את מבינה? השימוש בנסים זאב, הוא תעמולה זולה ולא רצינית. נסים זאב צריך היה להיענש בחומרה
רבה בהרבה מכפי שנענש - אבל מי שמשתמש בו כסיבה לאסור ברית מילה, צריך להבין שעפ"י שיטה
זו כל מנתח שכשל, צריך להוות סיבה לאיסור ביצוע של אותו ניתוח בו כשל המנתח הספציפי (ואני
מבטיח שלא קיים סוג של ניתוח בעולם, שלא היו בו תקלות...).
|