לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-10-2009, 15:19
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "לא יפה :( אמנם לא חזיתי..."

מחויבות עו״ד להגנת לקוחו היא גם מאבני היסוד של הצדק (בניסוח מדויק יותר, זכותו של כל אחד ליצוג הוגן בביה״מ) וגם קלישאה שחוקה.

ברור שיש סיבות טובות מאוד לסידור הזה, המשפט הפלילי הוא לא בין הקורבן למואשם אלא בין המדינה למואשם ולמרות התדמית של סנגורים אימתניים מול משטרה חלשה למעשה למדינה משאבים רבים הרבה יותר מאשר לנאשם הממוצא ולכן (ובגלל ההסטוריה הגרועה של שימוש לרעה ומניפולציות של הצדק בידי מדינות ושליטים) המערכת אמורה להיות מכוילת לטובת הנאשם.

למרות כל זה זכאי, ולטעמי חייב גם, כל אדם לשיקול דעת. אתה באמת בא לספר לי שאתה לא חש שום אי נוחות כשאתה רואה איזה עו״ד חלקלק בחליפה (כן, כן, קלישאה אבל תציץ בטלויזיה או בעיתונים ותראה בעצמך) מגן על איזה בן למשפחת פשע שאתה דיי בטוח שאשם?

אז תסלח לי אם במיקרה דמיאניוק ובכלל כשמדובר בפושעי מלחמה נאצים גבולות הסובלנות שלי מצתמצמים קצת ובמיוחד כשאני רואה את שפטל חוקר ניצולי שואה כאילו מדובר היה בחטיפת ארנק באלנבי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-10-2009, 15:39
  hamora hamora אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אני לא בטוח שאף אחד אשם עד..."

נכון!

אבל יש גם עניין של סגנון הייצוג והגינות ועו״ד עושים שפע מניפולציות שיש מעט מאוד קשר בינן לבין הצדק. העמדה הדוגמטית שאתה מפגין היא או תמימה או מתממת. האם אתה באמת סבור שמערכת הצדק חסינה למניפולציות? שפטל הוא בדיוק מסוג עו״הד הללו שמשתמשים במערכת לתועלתם האישית ולא היה לדעתי דבר בין איזו שאיפה לצדק לבין מה שהוא עשה במשפט דמיאניוק ורק שתבין, הבעיה שלי היא לא עם שופטי דמיאניוק או אם העובדה שזוכה (מחמת הספק), בעיני עדיפים כמובן מאה שפשעו ושוחררו בגלל מערכת משפט תקינה על חף מפשע אחד שהורשע על לא עוול בכפו, אלא, כאמור, עם סגנונו חסר המעצורים ועם הציניות הבוטה של שפטל בתקופת המשפט.

ישן 08-10-2009, 15:30
  hamora hamora אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "והסגנון של יתר העו"ד - נופת צופים.."

אתה טועה בי לוקלוק,

לא הדעות של שפטל מפריעות לי, אין לי בעיה אם אנשי ימין כמו שלך יש בעיה עם אנשי שמאל, בניגוד לך לדעתי מגוון דעות הוא מצב בריא מאוד ואוי לנו אם לא היה לנו ימין. מי שעושה פוליטיזציה של כל, אבל כ-ל, דבר זה דווקה אתה וראינו זאת בשפע תגובות שלך בפורום.

כששפטל מופיעה בב מ וו הנוצצת שלו למשפט, חוקר בברוטליות ניצולת שואה עד לסף דמעות ומככב בערב בטורי הרכילות בעיתון (כן, כך זה היה) אותי לפחות הוא מגעיל. מה לעשות שהציבור נחן בזכרון קצר בדברים כאלו, לי ההתנהגות שלו זכורה היטב וניגעלתי ממנו הרבה לפני שגיליתי בכלל את דעותיו הפוליטיות.

ובכלל, יש לו לימין הישראלי דוברים טובים ואינטילגנטים בהרבה משפטל, אפילו פה בפורום ואפילו, לפעמים וכשאתה לא מגזים, אתה.

ישן 08-10-2009, 16:19
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "אתה טועה בי לוקלוק, לא הדעות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hamora
אתה טועה בי לוקלוק,

לא הדעות של שפטל מפריעות לי, אין לי בעיה אם אנשי ימין כמו שלך יש בעיה עם אנשי שמאל, בניגוד לך לדעתי מגוון דעות הוא מצב בריא מאוד ואוי לנו אם לא היה לנו ימין. מי שעושה פוליטיזציה של כל, אבל כ-ל, דבר זה דווקה אתה וראינו זאת בשפע תגובות שלך בפורום.

כששפטל מופיעה בב מ וו הנוצצת שלו למשפט, חוקר בברוטליות ניצולת שואה עד לסף דמעות ומככב בערב בטורי הרכילות בעיתון (כן, כך זה היה) אותי לפחות הוא מגעיל. מה לעשות שהציבור נחן בזכרון קצר בדברים כאלו, לי ההתנהגות שלו זכורה היטב וניגעלתי ממנו הרבה לפני שגיליתי בכלל את דעותיו הפוליטיות.

ובכלל, יש לו לימין הישראלי דוברים טובים ואינטילגנטים בהרבה משפטל, אפילו פה בפורום ואפילו, לפעמים וכשאתה לא מגזים, אתה.

נו באמת, ראשית את מגיבה "אד הומינום" לאמירה של שפטל שאין לה שום קשר למשפט בו היה מעורב ואחר כך את אומרת ש"לא הדעות של שפטל מפריעות לי" אח"כ כתרוץ את טוענת שהבעייה האמיתית שלך עם שפטל היא שהוא נסע ב מ וו במקום בטוסטוס וחקר ניצולת שואה כמו שעו"ד מטעם ההגנה צריך לעשות ונכון יש לו גם אגו לא קטן והוא כיכב בטורי רכילות (כמו יתר העו"ד) ... ובסוף לי יש בעייה עם אנשי שמאל., אני עושה פוליטיזציה??

אז מי שעושה פוליטיזציה כאן זו את , לא אני. לא הייתה לך שום סיבה להטפל לשפטל חוץ מדעותיו הפוליטיות (הקטע עם הב מ וו לא משכנע..). בכל זאת משמח שאת מבינה שימין זה דבר חשוב. אני אישית חושב ששמאל נורמלי זה דבר חשוב. מה זה שמאל נורמלי? זו דאגה לחלש, זה סוציאליזם, זה כוח מאזן לימין הקפיטליסטי. דווקא בגלל זה אני כל כך לועג לשמאל הישראלי שמאז ימי אוסלו העליזים הפך את "רוקדים עם מחבלים" לחזות הכל וששום דבר אחר לא באמת מעניין אותו.

שמאל ישראלי זה דבר חשוב. שמאל קיצוני ובוגדני במימון מדינות זרות ועוינות שעושה הכל כדי להחריב את המפעל הציוני זה דבר מסוכן. למרבה השמחה הציבור מתחיל להבין את זה ולראייה מספר המנדטים של מרצ יורד בעקביות ועכשיו הם נשענים על אוכלוסיות-מגזריות-מצומצמות כמו הומוסקסואלים שלא מבינים ששיתוף פעולה עם הערבים לא יוביל אותם לשום השג ליברלי. לו לימין היה שכל והיה פונה לאוכלוסיות האלה (לפחות חלק ממנו) מרץ כבר מזמן הייתה בפח האשפה של ההיסטוריה.
*
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר