08-10-2009, 16:19
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי hamora
אתה טועה בי לוקלוק,
לא הדעות של שפטל מפריעות לי, אין לי בעיה אם אנשי ימין כמו שלך יש בעיה עם אנשי שמאל, בניגוד לך לדעתי מגוון דעות הוא מצב בריא מאוד ואוי לנו אם לא היה לנו ימין. מי שעושה פוליטיזציה של כל, אבל כ-ל, דבר זה דווקה אתה וראינו זאת בשפע תגובות שלך בפורום.
כששפטל מופיעה בב מ וו הנוצצת שלו למשפט, חוקר בברוטליות ניצולת שואה עד לסף דמעות ומככב בערב בטורי הרכילות בעיתון (כן, כך זה היה) אותי לפחות הוא מגעיל. מה לעשות שהציבור נחן בזכרון קצר בדברים כאלו, לי ההתנהגות שלו זכורה היטב וניגעלתי ממנו הרבה לפני שגיליתי בכלל את דעותיו הפוליטיות.
ובכלל, יש לו לימין הישראלי דוברים טובים ואינטילגנטים בהרבה משפטל, אפילו פה בפורום ואפילו, לפעמים וכשאתה לא מגזים, אתה.
|
נו באמת, ראשית את מגיבה "אד הומינום" לאמירה של שפטל שאין לה שום קשר למשפט בו היה מעורב ואחר כך את אומרת ש"לא הדעות של שפטל מפריעות לי" אח"כ כתרוץ את טוענת שהבעייה האמיתית שלך עם שפטל היא שהוא נסע ב מ וו במקום בטוסטוס וחקר ניצולת שואה כמו שעו"ד מטעם ההגנה צריך לעשות ונכון יש לו גם אגו לא קטן והוא כיכב בטורי רכילות (כמו יתר העו"ד) ... ובסוף לי יש בעייה עם אנשי שמאל., אני עושה פוליטיזציה??
אז מי שעושה פוליטיזציה כאן זו את , לא אני. לא הייתה לך שום סיבה להטפל לשפטל חוץ מדעותיו הפוליטיות (הקטע עם הב מ וו לא משכנע..). בכל זאת משמח שאת מבינה שימין זה דבר חשוב. אני אישית חושב ששמאל נורמלי זה דבר חשוב. מה זה שמאל נורמלי? זו דאגה לחלש, זה סוציאליזם, זה כוח מאזן לימין הקפיטליסטי. דווקא בגלל זה אני כל כך לועג לשמאל הישראלי שמאז ימי אוסלו העליזים הפך את "רוקדים עם מחבלים" לחזות הכל וששום דבר אחר לא באמת מעניין אותו.
שמאל ישראלי זה דבר חשוב. שמאל קיצוני ובוגדני במימון מדינות זרות ועוינות שעושה הכל כדי להחריב את המפעל הציוני זה דבר מסוכן. למרבה השמחה הציבור מתחיל להבין את זה ולראייה מספר המנדטים של מרצ יורד בעקביות ועכשיו הם נשענים על אוכלוסיות-מגזריות-מצומצמות כמו הומוסקסואלים שלא מבינים ששיתוף פעולה עם הערבים לא יוביל אותם לשום השג ליברלי. לו לימין היה שכל והיה פונה לאוכלוסיות האלה (לפחות חלק ממנו) מרץ כבר מזמן הייתה בפח האשפה של ההיסטוריה.
*
|