לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-10-2009, 15:07
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
חידוש היסטורי עולמי!
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי אלינד ביו שמתחילה ב "לגבי קרטר ודיין אני יכול..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אלינד ביו
לגבי קרטר ודיין אני יכול לענות לך: הסכם השלום עם מצרים.

בחרת דווקא בשתי הדמויות הללו כמי שיש להעניק להם את התואר של אדריכלי השלום עם מצרים. מעניין!
קרטר החל את כהונתו בשנת 1977 (עד 1981) - הייתי אומר כי זכה להישג מרשים ביותר במהלך 9 חודשי נשיאות. אולי כאן המקום להזכיר כי באותה שנה עדיין רבין היה רוה'מ ובאותה שנה התרחש המהפך. כך שהתהליך שהבשיל ואת פירותיו קצרו: נשיא חדל אישים שעיקרי הצלחתו הם-הפיכתה של איראן המלוכנית לרפובליקה האסלאמית האיראנית (Human Rights , זוכר?).
לגבי חלקו של דיין - מי אני שאערוב להצלחותיו כשר הבטחון כשעל כתפיו מונחת האימרה המפורסמת - "אנו עומדים בפני חורבן בית שלישי" . אכן אדריכל השלום, או יותר אדריכל הריסת מורשתה התרבותית הארכיאולוגית של מדינת ישראל.

אני חייב לציין כי גם מי שנכנס לנעליו אובאמה, הוכרז כמנצח הגדול של תחרות "פרס הנבל לשלום".
גם הוא "הצליח באופן מרשים אחר כמעט תשעה חודשי נשיאות (עד כמה הדמיון מדהים) לקבל את הפרס על מפעלו המפואר לקידום השלום העולמי PAX AMERICANA

ישראל הינה הנשכרת הגדולה ביותר מהסכם זה (קאמפ דיויוד) ותמוה שבקרב הישראלים מצויים מתנגדיו הגדולים ביותר. היית רוצה שתמצא עכשיו בגבולה המזרחי של המדינה מדינת אויב חזקה ומסוכנת מאירן במצב מלחמה ?

למה להתאמץ ולרצות - אותו קרטר שהזכרנו לפני כמה שורות - סייע לנו ולעולם להגיע לכך.

(אגב, זהו אותו קרטר בשנת 1969 שלעיתונות כי ראה עצם בלתי מזוהה ובשנת 1973 הוא דיווח על התקרית באופן רשמי לרשויות. ולאחר מכן חזר בו מדבריו וקרטר אינו סבור שראה חוצונים-זה היה כמובן לפני"האינספירציות" להפוך לנשיא של ארה'ב).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-10-2009, 17:16
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
חלאס להתלונן - ירון הביא כותרת בדיוק כפי שצריך להביא - תוך ציון שם המקום
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "[QUOTE=looklook]זה לא באשמת..."

הכותרת לא טוענת בשום פנים ואופן שלבני זכתה באיזשהו אות כבוד מייל - אלא שYNET טוען שהיא
זכתה. זו בדיוק הדרך לצטט כותרות שיש חשש אינן מדוייקות.

כאשר אתה הבאת כותרת של NEWS1 שעסקה בהטרדתו של אלי יונס, אתה ציטטת את הכותרת של
NEWS1 מבלי לציין שזו כותרת שלהם ולא שלך - כך שחוסר הדיוק של הכותרת שם, הופיע גם אצלנו,
וביג ג'ו, בצדק מוחלט, הביע הסתייגות מהכותרת. אני נתתי לך אז שתי דרכי פעולה לכתיבת כותרות
שכאלה - או לכתוב את שם המקור, ואז לצטט את הכותרת שלו; או לתת כותרת משלך שתהלום את נושא
הכתבה באופן שלא ניתן יהיה לערער על הדיוק העובדתי שבה.
ירון פעל בדיוק כמו שצריך לפעול - ציטט כותרת, ולפני כן נתן את שם המקור, כך שהאחריות לטעות, אם
ישנה, היא של המקור בלבד. למעשה, בזכות ציטוט זה, אנו יודעים שYNET העתיק את דף המסרים
היומי ככתבו וכלשונו, ובזכות הלינק שאתה הבאת מרוטר, אנחנו יודעים מה ערכו של דף המסרים הזה,
בכל מה שקשור לעובדות...
ישן 09-10-2009, 17:36
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "מצטערת, אתה צודק, אך לא היה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Tallyco
מצטערת, אתה צודק, אך לא היה לי זמן לכתוב תגובה, וכשחזרתי ראיתי את השירשור הנ"ל
כמו שמאיר כתב - אנחנו לא נמצאים פה 24/7, ומעבר לזה - יש תעוד של כל פעולה של מנהל בלוג של האשכול
שנגיש לבעלי האתר.

טלי,

אין לי חלילה טענה אלייך. העניין הוא עקרוני. גם אני ניהלתי בעבר פורום, ולא היה לנו אז כזה מנגנון, אז הוספתי הערה ידנית, עד שסידרו לי כזה מנגנון .

אני מתקשה להאמין ששימי ( אחרי צאת השבת והחג כמובן ) , לא יכול לארגן פיצ'ר ניהולי נדרש כזה.

ואל תקחי אותי קשה מידיי: אני יודע שאת ישנה בבית במיטתך, ולא נימצאת 24/7365 בפורום.

אבל תיזהרי מהפאקים בצהובות: הם חותכים נתיבים כמו מטורפים, והאיתות הוא בגדר המלצה בלבד.

שבת שלום וחג שמח ( מבטיח להיות ילד טוב ).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:28

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר